Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ahoj mam 406 1.8 16v 81kw stalo tri mesice na zahrade a kdyz jsem to jel projet tak vubec nejede auto jde do otacek ale nema zadny tah cim to muze byt

Mal som kedysi daaaaaavno nieco podobne na byvalom manzelkinom ZX-ku, nastartovalo ok, volnobeh perfektny, na plyn reagovalo, ale nemalo vykon, silu. Bola to lambda.

Odesláno

U benzínového motoru to může být milión věcí. Od špatného paliva po....

Pokud nechceš postupovat metodou výměny filtru paliva, čiel, labd atd tak bych asi doporučoval jako první krok diagnostiku.

Odesláno

tak to musis na dia lebo uz asi nebudes mat RJ bosch ak by si mal dali by sa vyblikat chybove kody inak by som najprv pozrel do motora ci si tam nejake zvieratka nespravili hniezdo ci je kabelaz ok a podobne

[Edited on 29/9/12 11:37 by krtek 2]

Odesláno

No jestli je díra ve výfuku velká tak proč by to nemohla dělat díra žejo.. Udělá to dost.. Ale takle těžko soudit.

No... Něco přicpaného :P:D

Odesláno

tak jsem dnes vyjel ze dvora a skoro jsem nevyjel kopecek ze vrat a strasnej smrat z vyfuku no tak uvidime pristi tejden vymenim komplet cely vyfuk a budu doufat ze to bude tim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...