Edison Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Jojo.. Pochopili jsme se... Proto jsem psal ten příkon - na jedný fázi, a že těm měničům je to vpodstatě jedno, jestli dostanou výkon z jedný nebo ze třech fází. Citovat
straki007 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 VIN? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Já stále nechápu proč nepřitáhnout těch 400V.. dneska v době všelijakejch lišt a kabelů to není problém za odpoledne udělat a objekt určo má 3f přívod Protoze bych potreboval souhlas od firmy ktera vlastni budovu.Cekaci doba silena a neni to jiste.Spis nemozne. Dalsi je to ze potrebuju na CEZ a zaridit elektromer.Pak revize a dotazeni cca 100 metru na dalku. To na to prdinm. Citovat
straki007 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Tak jsem necekal tolik stranek za vecer. Neco o tom vim(hvezda trojuhelnik , jedna faze tri fazy.....)ale tohle mne ve skole nebralo. Proto jsem to hodil jsem jestli nema nekdo nahodou nejakou zkusenost a jestli to nekdo nedelal uz nekde. Zatim ctu jenom teorii ale asi nikdo jeste nedelal tohle protoze je to moc nerealne. Dnes jsem mluvil s dodavatelem zvedaku a zkusi mi zkonstruovat motor pro 230 V. Zatim ale dekuji za postrehy.... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 tak jedine co si sa realne dozvedel ze mozne to je, a dozvedel si sa aj to ze motor nebude mat potrebny vykon na zdvihaku... takze z toho vyplyva ponuka dodoavatela poskytnut ti motor na 230V. To je jedina a najlepsia realna a funkcna moznost. Citovat
Edison Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Jediná není a nejlepší... nevím... Mě se nejvíc zamlouvá ten měnič. Přináší spousty výhod. Plynulé rozjezdy i dojezdy. Bezkontaktní řešení (zůstal by jen předřazený stykač spínající a rozepínající bez proudu). Možnost navíc plynulé regulace rychlosti zdvihu. Jediné.. není to úplně zadarmo, ale nekoupitelný to taky nejni. A chce to znát ten motor. Jestli by byl tak do 2,8kW, asi by to bylo řešení optimální s ohledem na předřazené jištění. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 treba si uvedomit ze taketo bastlenie je nepripustne na zariadeniach ako su zdvihaky na auta a ine zariadenia ktore mozu ohrozit zivot. ak by si to staki svojpomocne urobil a nemal by o tom doklad o homologacii a schvaleni firmou ktora je na to kompetentna a nieco by sa stalo, basa ho neminie a to predsa nikto nechceme. staci ze pride zakaznik kuknut pod auto na vyfuk, zdvihak drbne a nikoho nebude zaujimat ci to drblo kvoli poistke zdvihaku alebo zapojeni motora na ktore firma s certifikatom nedala doklad. takze opatrne... firma mu navrhne a poskytne ine riesenie, on bude mat na to papier a smitec... to je najrozumnejsie co strakos mohol urobit. Citovat
koblih69 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Původní poptávka byla zapojení 3F motoru na 1F ... což řešitelné je, ale aby to bylo reálně použitelné tak je potřeba trochu přitlačit na cenu. Tohle jistě není cirkulárka někde ve stodole... Proti řešení s měničem nemůže nikdo nic namítat a jistě se pod to revizák i podepíše. Osobně si ale nedovedu moc představit dílnu kde 3F nebudou. Zvedák, pořádnej kompresor, svářečka... takže bych to řešil asi nějak systémově. Ale nemám data tak jenom plácám... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 v puvodni poptavce je psane ze se jedna o zvedak na auta... jenom sebevrah si da do dilny zvedak bez dokumentace a prislusneho stempla... nie to este k podnikaniu... tam je to nevyhnutnost. zasah do elektroinstalace je taky proti pravidlum, cokoliv se stane bude to svezeno na kohokoliv jineho jenom firma co dodala zvedak nenese zadnou odpovednost... s tymto bych nezertoval... ak mu to dodatecne ostemplujou coz silne pochybuju tak prosim... ale to jsem uz moc off... ja osobne si myslim ze pankovi bolo zodpovedane co potreboval vediet a myslim ze konal rozumne ked dojednal detaily a navrh jineho reseni s dodavatelem... [upravil dne 24/9/12 15:27 od Marcel00] Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 souhlasím s koblih69--dílna musí mít 3F proud, ta zařízení na 230V jsou v podstatě hobby Citovat
Péťa Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Za cenu šrotu ten 3f zvedák koupím a ty si pořiď nový, který Ti půjde připojit Citovat
straki007 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 No cekal jsem ze se to do bezinformativni debaty zvrtne driv. Potreboval jsem opravdu jenom zjistit jestli to nekdo nekdy udelal. Vidim ze ne. Pokud jsem presne napsal v jake situaci jsem , ze neni u mne mozne pritahnout za idealnich podminek 400V tak budte tak hodni a zdrzte se komentaru ze profi dilna musi mit 400 V. Moje to proste mit nebude. No tak nebudu profi , no.Budu jen nejaky garaznik , no:aut Myslim ze dodavatel zvedaku mi nabidne reseni. PS: A nebude to autoservis ale diagnosticka dilna.Zvedak si tam davam spis z duvodu kdyby prijelo auto na treba vymenu spojky......... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 ja sem to udelal, bezelo to, ale bylo to na houby... slaby vykon... jak sem psal cca tretinovy... vyckej co ti firma nabidne... Citovat
Edison Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Straki, Nedurdi se... Dyk se Ti tu snažíme pomoct dobře míněnou radou... Opravdu ten měnič má cenu tak nového motoru a přesně vystihuje to, na co se ptáš a potřebné a korektní řešení. btw... bydlím v paneláku a 3f mám až k posteli. ;-) Jsem ji říkal, že až budu dělat výkonovej koncovej stupeň k vysílači, tak se mi do toho bude líp dělat zdroj... ;-) [upravil dne 25.9.2012 07:32 od Edison] Citovat
barenst Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 reseni zvedak na 220, v praci jsme meli na 220 jeden zvedak s nejakou prevodovkou , ale dodavku nezvedl . Citovat
koblih69 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Já jsem to taky dědovi udělal, ale v půlce polena se většinou cirkulárka zastavila Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.