Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar kluci, prepáčte že zakladam nové vlákno ale nikde som to nenašiel.... Mám problém, že potrebujem vyčerpať nádrž, konkrétne naftu, skúšal som pretlačiť hadičku do nádrže ale nejde, neviem prečo či tam je sitko alebo klapka,,,tak sa chcem opýtať či je nejaký spôsob ako vysat nadrž,,, Ďakujem

Odesláno
Asi že keď som vo fóre P406 tak na 406tke a na nafte ako som už to spomenul,,,,

A až to napíšeš pořádně tak ti někdo bude moct poradit jeslti třeba tvoje auto má v nádrží čerpadlo které stačí spustit a pod.... Takže buď vin, nebo přesnou specifikaci.

Odesláno

je alebo byva tam mechanicka zabrana prave proti vytiahnutiu paliva.

vo vseobecnosti to automobilky pouzivaju...

a ked odklopis zadne sedacky/sedaky vidis nadrz? ved otvor ten dekel na

nadrzi pod sedackami a mas to...

Odesláno

Ide o to že ten dekeľ treba odvrtať nity+keď vyberiem čerpadlo tak treba pod neho nove tesnenie a keď mi bude treba viac krát vytiahnuť tak to bude nepraktické,,,

Odesláno

Nad tým som rozmýšľal či sa náhodou čerpadlo nespustí ak zopnem kľúčikom do polohy rozosvietenia kontroliek a potom už by stačilo len odpojiť hadičku pred motorom,,,,

Odesláno

Jeslti má nebo nemá čerpadlo nevím, stačí kouknout jestli je tam balónek, ne?

Pokud nemá čerpadlo tak mám báječnej postup. Vezmi hadr obal ofukovací pistoli vraž jí do nádrže a sundanou hadičku od filtru prodluž do kanystru ... a nepřežeň to s tlakem kompresoru :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...