Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ping 192.168.1.1 Ale to asi půjde, když jsou přidělený IP. pak ping na 213.46.172.36 Stále jen bez kabelu.

No... je to divný... Zatím tam nějak problém nevidím

Odesláno

Takže si to shrnem:

- problém je někde na Wi-Fi interfacu, IP ti přidělí, ale s okolím nekomunikuje

- kabelem vše jde

- je sice pěkné, že máš vyplněny staticky IP DNS serverů, ale nemáš nad tim zaškrtnuto, že je to má používat

Zkus ping na 89.177.136.1 a hoď sem výsledek, stejně jako trasování na google.com, jak jsem psal o několik postů výše.

Nemáš tam nastavenou nějakou bezpečností politiku?

Odesláno

ted jsem v praci tak nic nezkusim ale router je v tovarnim nastavení (uplne bez zabezpeceni) a nikdy nemel i v tovarnim nastaveni problem. Me pripada jak kdyby odeslo neco na zeleze nebo myslite ze to neni v tomhle stavu mozne?

[upravil dne 20/9/12 12:04 od Vítek1]

Odesláno

no prave! jako par uz routeru uz jsem zapojil a nikdy jsem nemel problem i kdyz nerikam ze vim presne co nastavit ale dneska si vetsinu veme sam. Asi objednam v alfacompu nejakou levnou potvoru a uvidim co to udela. Kdyztak ji vratim

Odesláno

nevim nedival jsem se! ale jak rikam vse behalo nekolik let v teto konfiguraci a najednou nic! Po resetovani obou routeru porad nic! jeste zkusim ten TP-link na jine siti ale pochabuju. Uz jsem objednal novej router za 370kč tak uvidim co to udela kdyztak ho vratim ale ja si myslim ze je opravdu chyba v železe.

Odesláno

Taky mi jednou routr přestl makat ze dne na den. Koupil jsem novej a na starej kouknul brácha. Byly v háji kondíky. Po výměně šlape jak hodinky. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...