Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedine, že by ešte v predných výškach boli aj nejaké stredy, ako je to naznačené v tej knižke... ;) Potom by to bolo takto:

Palubná doska (4 ks): 2x výšky a 2x stredy

Predné dvere (2 ks): 2x basy

Zadné plato (4 ks): 2x výšky a 2x basy

:roker

Odesláno

to spis

Palubná doska (2 ks): 2x výšky

Predné dvere (4 ks): 2x basy a 2x stredy

Zadné plato (4 ks): 2x výšky a 2x basy

[upravil dne 20/9/12 13:57 od Ferry]

Odesláno

draty v prednich dverich jsem nechal puvodni, napojil jsem se na ne na stredovem tunelu u paky rucni brzdy, stejne tak draty v palubce k vyskovym repro, na ty jsem se zase napojil na bilem konektoru pod popelnikem u radici paky

Odesláno

Tomajda_406: Práve som Ti na mail poslal fotky, ktoré som sľúbil... :mrk

To all: Basy som nastavil na minimum, výšky na maximum a zvuk som nastavil len dozadu. Na základe tohto testu usudzujem, že zadné repro sú dvojpásmové (basy a výšky)... Potom som nastavil basy na nulu, výšky na maximum a zvuk som nastavil len dopredu. V repro na palubnej doske sú pravdepodobne aj vyššie spomínané stredy :P Takže tých \"10 reproduktorov\" a \"240 W\" je možných... ;) Stále ma to auto pozitívne prekvapuje...

:roker

post-29369-14109626930133_thumb.jpg

Odesláno

matejgigi: ještě jednou díky moc za foto :mrk dost mi to pomohlo aspoň vím jak to má udělaný originál sedan takže ještě musím sehnat origo držák do sedana a ty výškový dám do těch sloupků jak jsem psal i když to tak asi nemá být ale svůj účel to bude mít ještě lepší...jsem rád,že tě 406tka těší taky svojí 406tku mám rád :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak JBL už mám ve své 406tce kompletně namontovaný hraje fakt pěkně :super díky moc Ferrymu za dia :papa a ostatním za rady..jinak pro zajímavost ve 406tce u modelu MUX jde na original rádiu clarion vypnout jeho koncovej zesík kdyby náhodou někdo chtěl předělávat na JBL tak stačí na dia ho vypnout ;)

Odesláno

Tomajda_406: Je to super, že? :) Ešte by to chcelo nejaký kvalitný \"zdroj audia\", niečo lepšie ako FM vysielanie. Keď som to minule ukazoval kamarátovi, dal som hlasitosť skoro naplno, FM rádio bolo hrozné, CD sa už dalo. Len kto má stále vypaľovať nové \"cédéčka\"... ? :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...