Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V tomto momente Ti to môžem len opísať, som v práci... ;) Podľa opisu výbavy moje auto nemá JBL. V aute je 6 repro, vpredu 2 výškové pod čelným sklom, 2 v predných dverách a 2 vzadu na plate pod roletkou zadného okna. O ďalších neviem :P

Na mriežke zadných reproduktorov je originál nápis JBL, na predných nie je nič. O zosilovači neviem, autorádio mám originálne Clarion, ale v tejto zostave to hrá veľmi dobre, čo sa týka výšok a rovnako, aj čo sa týka basov :roker Toto tvrdenie zakladám na tom, že teraz má otec 407 s JBL a predtým mal 2x 406 s rovnakými rádiami (Clarion), ale základnými repro. Tie taký zvukový prejav nikdy neposkytli...

Odesláno

Díky za info :) nemohl by ses prosím podívat kde máš ten zesík měl bys ho mít vpravo vzadu u světla pokud máš sedan..a ty zadní výškové reproduktory píšou že mají být taky v platě ale všech koho jsem se ptal tak taky o nich neví takže je asi budu muset dát do zadních sloupků jako má člen Ferry abych měl všech 8 reproduktorů..:papa

Odesláno

umisteni zesiku se mi teda lip vyfotit nepodarilo, musel bych sundavat celej ten tapec a to se mi nechce, sorry :)

pro orientaci, spodni okraj fotky je jako smerem do kufru, horni okraj je smerem k plechu blatniku

post-1213-14109626926975_thumb.jpg

Odesláno

Tomajda_406: Jasné, to som zabudol napísať, mám sedan... V kufri naľavo mám CD menič a napravo neviem čo je. To by som musel dať dole tapec :myslim

Tie výšky sú možno zabudované priamo v zadných basových, ináč tam nemám miesto, pretože medzi reproduktormi mám schránku ;)

[Edited on 20/9/12 11:37 by matejgigi]

[Edited on 20/9/12 11:41 by matejgigi]

Odesláno

Ferry:díky moc za fotky pro inspiraci mi to stačí s tím zesíkem ještě uvidíim jak to udělám ale jinak ty výškový reproduktory udělám asi jako ty vypadá to celkem dobře :D

matejgigi: jo to bys musel sundat ten tapec..zajímalo by mě jak ten zesík tam máš přichycenej dost by mě to pomohlo ale pokud se ti to nechce sundat ten tapec tak nemusíš :papa

[upravil dne 20/9/12 12:42 od Tomajda_406]

Odesláno

matejgigi :to já tam mám taky schránku ale právě v příručce uživatele 406tky píšou,že JBL se skládá z 10 reproduktorů z toho jsou přední hloubkový a ty zadní hloubkový 2pásmový a pak jsou 4 reproduktory výškový.

EDIT: díky :papa

[upravil dne 20/9/12 12:46 od Tomajda_406]

Odesláno

nasel jsem stary katalog a tam je k JBL u sedanu tento obrazek :myslim

pocet repro 6

umisteni zesiku vpravo v kufru :myslim

me se ale fakt vesel krasne vlevo, na ty predpripraveny diry, do kterych se chyta drzak CD changeru a vpravo nevim, kam ho tam umistit, kabelovej svazek jsem mel vykuchanej taky z coupe, takze mi tam i krasne vysel delkou

post-1213-14109626927666_thumb.jpg

Odesláno

tak kdyz koukam do katalogu ND, tak krome prednich vyskovych reproduktoru ma kazde provedeni karoserie (sedan/kombi/coupe) jine reproduktory pro verzi audia s JBL ;) takze v tom to asi bude

coupe ma holt 4 repra + 4 vyskovy a sedan s kombikem maj 4 repro + 2 vyskovy pricemz ty zadni repraky jsou dvoupasmovy a obsahuji ty zbyvajici 2 vyskovy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...