Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

omezovac podle otacek, zasahne treba i na jednicku, u 1.8 16V to je pri cca 7100, zacne to delat takovy hnn hnnn hnn :D

nezkousel jsem to na vlastnim motoru, ale slysel jsem to u jine 406 na vlastni usi

[upravil dne 14/10/09 Ferry]

A já to slyšel i u tvého motoru. Nebo to snad nebyl omezovač na jaře na Mělníku :aut:D

Odesláno

Taky jste se všimli, když už jezdíte v takových rychlostech, jak předjíždíte na dálnici auta a není to ani o moc rychleji. Pak kouknete vlevo na druhou stranu, kde je u svodidel zasázeno křoví a to je panečku fofr, jak rychle to křoví mizí :D

Odesláno

No ja som mal na tacho 250 a otacky boli tak 500 este od obmedzovaca..takze este by to co to slo.

A toto cas od casu sa mi podari...ale psst :)

A ten obmedzovac....minule som sa vozil na kamosovom audi s automatom, potom sadnem do mojho tocim jedna a zrazu hnn nnn, pozeram ze co to neradi :D

Az potom mi to trklo :D

No a obcas sa mi podari vyskusat ci teda ten obmedzovac ozaj funguje :)

Odesláno

2,2 HDI (r.v. 2001) v obsazení řidič, po rovince, tachomter cca 225km/h, podle GPS nějakých 214km/h a ještě by to možná o pár km/h víc šlo

jinak pro srovnání s 2,0 TDi (100kW) u Oktávky, ta žere míň (cca půllitr), maximálka na tachometru 210km/h (GPS 201), stejný úsek dálnice, stejný řidič (já), stejné podmínky, hrozný zvuk, to HDI od Peugeota je slast poslouchat a řídit (Oktávka se už málem rozpadala (r.v.2007)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...