kupák Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Dík, Ferry, já si to tak nějak myslel, ale zatím jsem ho nepodržel tak, abych to vyzkoušel. ... a myslím, že to ani dělat nebudu ... Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 taky bych nemel to srdce tocit motor az k omezovaci Citovat
MJSytic Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Ferry omezovac podle otacek, zasahne treba i na jednicku, u 1.8 16V to je pri cca 7100, zacne to delat takovy hnn hnnn hnn nezkousel jsem to na vlastnim motoru, ale slysel jsem to u jine 406 na vlastni usi [upravil dne 14/10/09 Ferry] A já to slyšel i u tvého motoru. Nebo to snad nebyl omezovač na jaře na Mělníku Citovat
Kekros Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Taky jste se všimli, když už jezdíte v takových rychlostech, jak předjíždíte na dálnici auta a není to ani o moc rychleji. Pak kouknete vlevo na druhou stranu, kde je u svodidel zasázeno křoví a to je panečku fofr, jak rychle to křoví mizí Citovat
Y2K Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 No ja som mal na tacho 250 a otacky boli tak 500 este od obmedzovaca..takze este by to co to slo. A toto cas od casu sa mi podari...ale psst A ten obmedzovac....minule som sa vozil na kamosovom audi s automatom, potom sadnem do mojho tocim jedna a zrazu hnn nnn, pozeram ze co to neradi Az potom mi to trklo No a obcas sa mi podari vyskusat ci teda ten obmedzovac ozaj funguje Citovat
Igor Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 2,2 HDI (r.v. 2001) v obsazení řidič, po rovince, tachomter cca 225km/h, podle GPS nějakých 214km/h a ještě by to možná o pár km/h víc šlo jinak pro srovnání s 2,0 TDi (100kW) u Oktávky, ta žere míň (cca půllitr), maximálka na tachometru 210km/h (GPS 201), stejný úsek dálnice, stejný řidič (já), stejné podmínky, hrozný zvuk, to HDI od Peugeota je slast poslouchat a řídit (Oktávka se už málem rozpadala (r.v.2007) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.