Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím vás, vie niekto poradiť ako sa dá dostať k airbagu v sedadle vodiča? Neviem odobrať bočný plastový kryt a potrebujem skontrolovať prívodné káble ktoré sú asi prerušené?

Ďakujem.:myslim

Odesláno

Konektory som skontroloval, prestriekal. Keď sklopím sedačku kontrolka zhasne, vrátim operadlo speť rozsvieti sa. Keď hýbem s káblami ktoré idú do operala smerom k aierbagu tak to blbne. Ďakujem.:bojim

Odesláno

musíš rozebrat čalounění opěradla,rámeček airbagu je tam nacvaklý a většinou se příchytky ulámou. Tak jedině zevniř.Měnil jsem airbag a docela se to dalo.

Odesláno

Nazdar chlapci, konečne som sa dostal na fórum. Ste super :rollďakujem za info, HonzaZ ďakujem zvlášť za návod aj s foto:D.

Dúfam,že je v ňom chyba. Idú tam dva vodiče, tenký zelený a hrubý oranž. Dalo by sa odmerať či je tam porucha aby som nemusel dávať dole čalúnenie. :myslim

Odesláno

mohli by ste ten navod na rozobratie sedacky postnut aj verejne? ja mam zlomeny ten ramik vnutri krabicky abg a stale mi z tade vylieza potah sedacky. inak s tym meranim kablov k abg opatrne. konektor ktory ide do sedacky je defaultne prepojeny takym skratovacim plieskom. ak ho odpojite a pustite do neho stavu abg moze strelit. jedine odpojit kable priamo od patrony abg a potom ich merat. ale to sa neda bez demontaze calunenia. inak odpor patrony by mal byt 2-3ohm ale vravim, multimetrom radsej nemerat

Odesláno

Nazdar menovec :D ked vravis ze mas problem s kablami co vedu sedackou, co tak kuknut v serviceboxe ako vyzera rozborka tej sedacky, a podla toho rozobert? Inac taky blby navod ale raz-dva zistis ak je zloeny kabel, odpoj baterku-odpoj konektor-potiahni nza kabel o ktorom si myslis ze je preruseny, kludne trosku silnejsie ak je roztrhnuty vytiahnes jeho cast, ak je zlomene jadro (vodive vnutro kabla) tak sa ti kabel znacne natiahne a uz budes vediet ktory a aj zhruba kde. Potom uz len zobrat pajku zmrsovaciu buzirku a kabel opravit :-)

Odesláno

Este dotaz, ako bolo povedane, nikdy airbag nemeraj merakom lebo je pravdepodobne ze streli. Najlepsie je to dat na pp2000 a pozerat aktualne udaje a ak je moznost tak odpory airbagov, ja v gds taku moznost mam, akurat je to kiacka diagnostika

Odesláno

Zase som trochu múdrejší, ďakujem info.ohľadom merania:o. Diagnostika vypísala E607 Závada roznetky bočného aierbau vpredu vľavo. Charakteristika: príliš vysoký odpor. Nenašiel som poškodenie káblov ani pri potiahnutí. Asi to porieši len servis:grr harvi-tn mal by si to mať v maily. Ešte pozdrav do Ružoberka:papa.

Odesláno

No to vyzerá že budeš musiet ten airbag vymenit,kábel prerušený nemusí byt,jednine čo by sa dalo spravit,napchat do konektora bočného airbagu odpor 2,2 ohm a pozriet či to detekuje v poriadku,tak by si zistil či to nieje problém v jednotke airbagu prípade v kábli ktorý vedie od sedadla ku nej,ale to len ak by si sa s tým chcel ešte pohrat:roker

Odesláno

Docela pochybuju, že by ten bag byl špatný, né že by to nebylo vůbec možné, ale pravděpodobnost je minimální. Je potřeba zkontrolovat celou cestu až k ŘJ, včetně konektrou na ŘJ Bagu. Nevím kolik je tam u tohohle auta spojů, ale každý konektor je podezřelý. Stačí trocha oxidace a je problém. Stejně tak může být přelomený kabel.

Odesláno

jožko, kludne sa stav ku mne zo ZV do RK to neni dako daleko a spolocne to vyriesime a ak to mi nevyriesime mam tu chalana co vie opravit aj plosne spoje v riadiacej jednotke :-D tak ten by nam urcite pomohol rad :) kazdopadne robim autoelektriku tak sa nemusis bat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...