Petr605 Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Netopýrka: rozesmání - rádo se stalo Hadra: tak kdyby Tě třeba ten error přece jenom omrzel, tak mi pošli mailem obrázek (jedno jak velkej) a já Ti pošlu obratem text, co máš vyplnit ve svým profilu, aby se Ti zobrazoval. Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 TAK TAKHLE KRÁSNÝ AUTÍČKO MĚLI TI NOVOMANŽELÉ - 40 LET STARÁ ALFIČKA, PROSTĚ PARÁDA (I KDYŽ TO NENÍ PEŽOTEK kvalita mizerna, ale je to z mobilu, co byste chtěli Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Netopyrko, to nic neni Sestra jela Tatrou 613 Landautem po husakovy. Na svete jsou jenom dve, jedna stoji v Koprivnickem muzeu a druhou ma znamy od svagra, takze ho premluvil, a prejze ma ta Tatra neuveritelnou cenu :D Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 Tatra po Husákovi? Taky dobré Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 dam sem foto, ale nejdriv ho musim dostat na pocitac, na kterym je net, nebo si ho necham od nekoho poslat, kdo tam byl taky Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...jak mně je zle, to nikdo neví....:(:( Tyhle stavy znám. Práškama to neléčím a pěkně si v tom pochodím abych si to pro příště rozmyslel. Takový sebemrskačství . Ale pamět selže a následek se opakuje. Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Netopýrka ...jak mně je zle, to nikdo neví....:(:( Tyhle stavy znám. Práškama to neléčím a pěkně si v tom pochodím abych si to pro příště rozmyslel. Takový sebemrskačství . Ale pamět selže a následek se opakuje. Dave, já nikdy předtím kocovinu neměla, víc jsem se napila jen jednou v životě a i tehdy před tím půl rokem jsem si sama nastavila stopku a odešla včas spát...ale to jsem pila slivovici a neměla jsem bolehlav Mám zásadu nikdy nepít sama a včera jsem jí poprvé porušila...aspoň vím, že některé mé zásady jsou celkem rozumné a bylo by fajn je dodržovat, když už jsem to 25 let vydržela Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Netopýrka Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Netopýrka ...jak mně je zle, to nikdo neví....:(:( Tyhle stavy znám. Práškama to neléčím a pěkně si v tom pochodím abych si to pro příště rozmyslel. Takový sebemrskačství . Ale pamět selže a následek se opakuje. Dave, já nikdy předtím kocovinu neměla, víc jsem se napila jen jednou v životě a i tehdy před tím půl rokem jsem si sama nastavila stopku a odešla včas spát...ale to jsem pila slivovici a neměla jsem bolehlav Mám zásadu nikdy nepít sama a včera jsem jí poprvé porušila...aspoň vím, že některé mé zásady jsou celkem rozumné a bylo by fajn je dodržovat, když už jsem to 25 let vydržela To Ti jenom schvaluju. Je dobrý mít alespoň nějaké zásady a držet se jich. A když se to náhodou nepovede, tak člověk hned zjistí k čemu jsou a proč se jich snaží držet. P.S. Pít sám(a) je o ničem. Když jsem sám tak mi to nechutná, takže jen na nealko na žízeň. Občas když dostanu chu? tak si dám vínko, ale tak 2-3 sklenky opravdu jen na chu?. Citovat
Trundik Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Kamarád se vezl na svatbu kabrioletem Mercedes benz, r.v. 1934 Citovat
Hadra Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Trundik Kamarád se vezl na svatbu kabrioletem Mercedes benz, r.v. 1934 Hm, tak to my pojedem z kostela s koňma.Já měl v plánu zrenovované Camaro od kámoše, ale průser je ten, že je jen pro dva a kámoš mi ho samotnýmu nepučí Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Za 14 dní pošlu fotky a doporučuju se 25. 6. mezi 16 - 17. hodinou vyhnout silnici č 11 mezi Chlumcem nad Cidlinou a Kostelcem nad Mrtvicí Ono dojet a chtít předjet svatební kolonu čítající 40 - 50 aut a jedoucí tak do 80 km/h bude asi těžkej oříšek Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Medvěd Za 14 dní pošlu fotky a doporučuju se 25. 6. mezi 16 - 17. hodinou vyhnout silnici č 11 mezi Chlumcem nad Cidlinou a Kostelcem nad Mrtvicí Ono dojet a chtít předjet svatební kolonu čítající 40 - 50 aut a jedoucí tak do 80 km/h bude asi těžkej oříšek Máš něco proti malebné říčce Orlici??!!!!:mad: Teda pokud jsi myslel Kostelec nad Orlicí. A jestli jo, tak to máš u mě rozlitý...:D [Editován dne 10/6/05 Petr605] Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Medvěd Za 14 dní pošlu fotky a doporučuju se 25. 6. mezi 16 - 17. hodinou vyhnout silnici č 11 mezi Chlumcem nad Cidlinou a Kostelcem nad Mrtvicí Ono dojet a chtít předjet svatební kolonu čítající 40 - 50 aut a jedoucí tak do 80 km/h bude asi těžkej oříšek Máš něco proti malebné říčce Orlici??!!!!:mad: Teda pokud jsi myslel Kostelec nad Orlicí. A jestli jo, tak to máš u mě rozlitý...:D [Editován dne 10/6/05 Petr605] Ne, ne, ne - proti Orlici nic nemám (teda pokud se nerozhodne vystoupit z břehů a bránit mi v opuštění penzionu), nicméně použitý název má napovídat něco o stavech, které jsem tamo několikrát prožil při návštěvě mých oblíbených podniků. Koukám, že jsi z Čermné, neznáš čistě náhodou Zdeňka Kováře???? (bydlí přímo naproti hospodě) Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Medvěd ... Koukám, že jsi z Čermné, neznáš čistě náhodou Zdeňka Kováře???? (bydlí přímo naproti hospodě) Proti který hospodě? V naší velkoobci jsou nyní 3 hospody. :D:D Ale asi vím o koho jde, nicméně osobně se s ním neznám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.