Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netopýrka: rozesmání - rádo se stalo :)

Hadra: tak kdyby Tě třeba ten error přece jenom omrzel, tak mi pošli mailem obrázek (jedno jak velkej) a já Ti pošlu obratem text, co máš vyplnit ve svým profilu, aby se Ti zobrazoval.

Odesláno

Netopyrko, to nic neni :D Sestra jela Tatrou 613 Landautem po husakovy. Na svete jsou jenom dve, jedna stoji v Koprivnickem muzeu a druhou ma znamy od svagra, takze ho premluvil, a prejze ma ta Tatra neuveritelnou cenu :D:D

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...jak mně je zle, to nikdo neví....:(:(:(:(:(

Tyhle stavy znám. Práškama to neléčím a pěkně si v tom pochodím abych si to pro příště rozmyslel. Takový sebemrskačství :D. Ale pamět selže a následek se opakuje. :(

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem Netopýrka

Tyhle stavy znám. Práškama to neléčím a pěkně si v tom pochodím abych si to pro příště rozmyslel. Takový sebemrskačství :D. Ale pamět selže a následek se opakuje. :(

Dave, já nikdy předtím kocovinu neměla, víc jsem se napila jen jednou v životě a i tehdy před tím půl rokem jsem si sama nastavila stopku a odešla včas spát...ale to jsem pila slivovici a neměla jsem bolehlav :(

Mám zásadu nikdy nepít sama a včera jsem jí poprvé porušila...aspoň vím, že některé mé zásady jsou celkem rozumné a bylo by fajn je dodržovat, když už jsem to 25 let vydržela :D

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem Netopýrka

Dave, já nikdy předtím kocovinu neměla, víc jsem se napila jen jednou v životě a i tehdy před tím půl rokem jsem si sama nastavila stopku a odešla včas spát...ale to jsem pila slivovici a neměla jsem bolehlav :(

Mám zásadu nikdy nepít sama a včera jsem jí poprvé porušila...aspoň vím, že některé mé zásady jsou celkem rozumné a bylo by fajn je dodržovat, když už jsem to 25 let vydržela :D

To Ti jenom schvaluju. Je dobrý mít alespoň nějaké zásady a držet se jich. A když se to náhodou nepovede, tak člověk hned zjistí k čemu jsou a proč se jich snaží držet. ;)

P.S. Pít sám(a) je o ničem. Když jsem sám tak mi to nechutná, takže jen na nealko na žízeň. Občas když dostanu chu? tak si dám vínko, ale tak 2-3 sklenky opravdu jen na chu?. :)

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Kamarád se vezl na svatbu kabrioletem Mercedes benz, r.v. 1934

Hm, tak to my pojedem z kostela s koňma.Já měl v plánu zrenovované Camaro od kámoše, ale průser je ten, že je jen pro dva a kámoš mi ho samotnýmu nepučí:(

Odesláno

Za 14 dní pošlu fotky a doporučuju se 25. 6. mezi 16 - 17. hodinou vyhnout silnici č 11 mezi Chlumcem nad Cidlinou a Kostelcem nad Mrtvicí

Ono dojet a chtít předjet svatební kolonu čítající 40 - 50 aut a jedoucí tak do 80 km/h bude asi těžkej oříšek

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Za 14 dní pošlu fotky a doporučuju se 25. 6. mezi 16 - 17. hodinou vyhnout silnici č 11 mezi Chlumcem nad Cidlinou a Kostelcem nad Mrtvicí

Ono dojet a chtít předjet svatební kolonu čítající 40 - 50 aut a jedoucí tak do 80 km/h bude asi těžkej oříšek

Máš něco proti malebné říčce Orlici??!!!!:mad::mad::mad:

Teda pokud jsi myslel Kostelec nad Orlicí. A jestli jo, tak to máš u mě rozlitý...:D:D

[Editován dne 10/6/05 Petr605]

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Medvěd

Máš něco proti malebné říčce Orlici??!!!!:mad::mad::mad:

Teda pokud jsi myslel Kostelec nad Orlicí. A jestli jo, tak to máš u mě rozlitý...:D:D

[Editován dne 10/6/05 Petr605]

Ne, ne, ne - proti Orlici nic nemám (teda pokud se nerozhodne vystoupit z břehů a bránit mi v opuštění penzionu), nicméně použitý název má napovídat něco o stavech, které jsem tamo několikrát prožil při návštěvě mých oblíbených podniků.

Koukám, že jsi z Čermné, neznáš čistě náhodou Zdeňka Kováře???? (bydlí přímo naproti hospodě)

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

...

Koukám, že jsi z Čermné, neznáš čistě náhodou Zdeňka Kováře???? (bydlí přímo naproti hospodě)

Proti který hospodě? V naší velkoobci jsou nyní 3 hospody. :D:D:D Ale asi vím o koho jde, nicméně osobně se s ním neznám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...