Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 ...jak mně je zle, to nikdo neví....:(:( Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 SLAVILA? marně přemýšlím jestli momentálně existuje něco, co bych mohla slavit... Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Ty seš taky pořád na hromadě děvče.. Mně bylo blbě v neděli večer a v pondělí ráno. Slavil jsem 25 a nějak se na mně zapomnělo, tak jsem se ožral ze slivovice a následně si načal šampus na přípitek sám ze sebou. Citovat
Guest DD Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Ja myslim, ze tusim, ma intuice je neomylna .. neboj, Netynko, bude to zase vsechno OK . Citovat
Operator Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Hadra Ty seš taky pořád na hromadě děvče.. Mně bylo blbě v neděli večer a v pondělí ráno. Slavil jsem 25 a nějak se na mně zapomnělo, tak jsem se ožral ze slivovice a následně si načal šampus na přípitek sám ze sebou. Neni to na h... slavit sám? Tak dodatečně vše nej draku! Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 No je to na h.... Právě proto jsem se tak spráskal. Tak.....děkuju.... Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 To já, když slavím narozeniny, tak už minimálně měsíc předem zabukuju penzion tak na 30 lidí, obešlu kamarádky a kamarády, že se zase něco chystá a tím mám jistotu, že se na mě nezapomene Citovat
sloters Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Já budu slavit 25 za 14 dní.Už mám objednané prasátko,soudek piva z Plzně.....to mi zase bude špatně Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 já oslavu plánuju až někdy na léto, ale zazdila to půlka rodiny. To mi přišlo líto Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 me zase bylo pro zmenu blbe v nedeli a v pondeli, protze mela sestri svatbu :D:D:D Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tak to já mám svatbu AŽ 20. srpna. Ale jak známo, ženich by neměl být pod parou, takže budu pouze s minimálním množstvím alkoholu. Citovat
Petr605 Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Hadra: trochu mimo mísu, ale je normální, že se mi pod tvým nickem zobrazuje bílý obrázek, kde je jenom uprostřed napsáno \"Error loading...\"? Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Jo, je. Nejdřív mně to štvalo, páč neumím dát reklamu na WZ, a tak mi zrušili účet. Takže jsem byl bez obrázku, načež ho dal na čísi stránky, opsal si URL a objevilo se tohle. No a už se mi to začalo i líbit. Citovat
Petr605 Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Aha. Nepočítal jsem s tím, že existujou lidi, co se jim to může líbit. :D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Hadra Tak to já mám svatbu AŽ 20. srpna. Ale jak známo, ženich by neměl být pod parou, takže budu pouze s minimálním množstvím alkoholu. zenich nebyl pod parou, ale nevesta ano :D:D ta stravila svatebni noc s hlavou v kyblu a zenich byl potom pekne nastvanej :D Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 ...jsem dokázala vylézt z postele, huž je to lepčejší.... tak hezky odpovím: komisari já prášky nerada, ještě jsem si 4 hodinky zchrupla a je to mnohem lepší...bohužel jsem doposud neměla zkušenosti, tak jsem nevěděla, co mě dnes ráno čeká AKCZ upřímně řečeno ani jedno...aspoň myslím...já měla včera pouze styk s Bordeaux suchým červeným ročník 2002. Zkusím se zeptat odborníků, co z této kombinace může vzniknout. Zatím mám pocit, že vznikají pouze opice, ale věřím, že správné dávkování může ve výsledku v určité kombinaci přinést i jednu z těch tvých variant. U mně zatím nehrozí. Hadra - dodatečně též gratuluju!!! Oslavu doženeš v létě, hlavně to rozhlaš na všechny strany, a? dostaneš hodně dárků - slavit sám je opruz a už to nikdy nedělej. A na hromadě jsem velmi málokdy...poslední dobou mám ale pocit, že nepřetržitě DD, já mám pocit, že ta moje intuice už před nějakým pátkem odjela na dovolenou...ale i tak doufám, že to zase někdy OK bude...asi si to dám rozkazem ...blíží se další srazík, tak do té doby už chci být zas normální Netopka...heh, jestli něco takovýho vůbec někdy existovalo Petr605 + Hadra děkuji pánové za rozesmátí :D:D Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 2 Marlin: Jo, slyšel jsem, že se to někdy stane. Já bych teda nebyl naštvanej, ale nasranej, kdyby nastávající - vlastně toho času už žena byla spraná s hlavou v kýblu. Ne, že by šlo o sex o svatební noci ( to si myslím, že málo lidí to má poprvé až tehdy ), ale o ten princip. No sežranou manželku, .......to bych asi nedal. Citovat
Netopýrka Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 Já byla v sobotu na svatbě našich kamarádů, až mě to dojalo, fakt paráda, obřad byl v oboře, zástupci obou rodinek v pohodě, i dědové a pradědové pařili dlouho do noci, nikdo se nepomlouval, bylo tam 50 lidí a já neznala nikoho - a stejně to byla nejhezčí svatba, na jeké jsem byla! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.