Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty seš taky pořád na hromadě děvče..

Mně bylo blbě v neděli večer a v pondělí ráno. Slavil jsem 25 a nějak se na mně zapomnělo, tak jsem se ožral ze slivovice a následně si načal šampus na přípitek sám ze sebou.

Odesláno

Ja myslim, ze tusim, ma intuice je neomylna .. neboj, Netynko, bude to zase vsechno OK :).

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Ty seš taky pořád na hromadě děvče..

Mně bylo blbě v neděli večer a v pondělí ráno. Slavil jsem 25 a nějak se na mně zapomnělo, tak jsem se ožral ze slivovice a následně si načal šampus na přípitek sám ze sebou.

Neni to na h... slavit sám? Tak dodatečně vše nej draku! :papa

Odesláno

To já, když slavím narozeniny, tak už minimálně měsíc předem zabukuju penzion tak na 30 lidí, obešlu kamarádky a kamarády, že se zase něco chystá a tím mám jistotu, že se na mě nezapomene

Odesláno

Jo, je. Nejdřív mně to štvalo, páč neumím dát reklamu na WZ, a tak mi zrušili účet. Takže jsem byl bez obrázku, načež ho dal na čísi stránky, opsal si URL a objevilo se tohle. No a už se mi to začalo i líbit.:papa

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Tak to já mám svatbu AŽ 20. srpna. Ale jak známo, ženich by neměl být pod parou, takže budu pouze s minimálním množstvím alkoholu.

zenich nebyl pod parou, ale nevesta ano :D:D:D ta stravila svatebni noc s hlavou v kyblu a zenich byl potom pekne nastvanej :D:D

Odesláno

...jsem dokázala vylézt z postele, huž je to lepčejší....

tak hezky odpovím:

komisari já prášky nerada, ještě jsem si 4 hodinky zchrupla a je to mnohem lepší...bohužel jsem doposud neměla zkušenosti, tak jsem nevěděla, co mě dnes ráno čeká :(

AKCZ upřímně řečeno ani jedno...aspoň myslím...já měla včera pouze styk s Bordeaux suchým červeným ročník 2002. Zkusím se zeptat odborníků, co z této kombinace může vzniknout. Zatím mám pocit, že vznikají pouze opice, ale věřím, že správné dávkování může ve výsledku v určité kombinaci přinést i jednu z těch tvých variant. U mně zatím nehrozí.

Hadra - dodatečně též gratuluju!!! Oslavu doženeš v létě, hlavně to rozhlaš na všechny strany, a? dostaneš hodně dárků - slavit sám je opruz a už to nikdy nedělej. A na hromadě jsem velmi málokdy...poslední dobou mám ale pocit, že nepřetržitě :D

DD, já mám pocit, že ta moje intuice už před nějakým pátkem odjela na dovolenou...ale i tak doufám, že to zase někdy OK bude...asi si to dám rozkazem :D ...blíží se další srazík, tak do té doby už chci být zas normální Netopka...heh, jestli něco takovýho vůbec někdy existovalo :D

Petr605 + Hadra děkuji pánové za rozesmátí :D:D:D

Odesláno

2 Marlin: Jo, slyšel jsem, že se to někdy stane. Já bych teda nebyl naštvanej, ale nasranej, kdyby nastávající - vlastně toho času už žena byla spraná s hlavou v kýblu. Ne, že by šlo o sex o svatební noci ( to si myslím, že málo lidí to má poprvé až tehdy ), ale o ten princip. No sežranou manželku, .......to bych asi nedal.

Odesláno

Já byla v sobotu na svatbě našich kamarádů, až mě to dojalo, fakt paráda, obřad byl v oboře, zástupci obou rodinek v pohodě, i dědové a pradědové pařili dlouho do noci, nikdo se nepomlouval, bylo tam 50 lidí a já neznala nikoho - a stejně to byla nejhezčí svatba, na jeké jsem byla!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...