jack Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 je nejpovedejsi motor od Peugeotu 1,9 diesel. Peugeot ma stejne lepsi diesely nez benziny a tip motoru bych rekl 1,9 nebo 2,1 D, k tomu urcite muzu pridat 1,9 TD a 2,1 TD. Nerikam ze motory HDI jsou spatne to vubec ne,ale uz nevydrzi takove \"prasecinky\" jako obyc cerpadlo. A s modelem ja osobne jako nejuzitnejsi povazuju 406 Break. Ted sem s vasima nazorama,at vyhraje ten nej motor a model:) Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Já mám 406 1.9td a musím říct, že spokojenost. Se spotřebou jsem se už vešel i pod 4 litry/100, ale to jsem jezdil jak stoletej dědek. Na nějaký výrazný sportování to není, ale ve vyšších otáčkách to reaguje velice slušně. Daní za to je ale o poznání vyšší spotřeba. Na dálnicích by se tomu hodil šestikvalt, nad 150km/hod. už to řve jak protržený a o spotřebě ani nemluvě. Ten můj má najeto lehce pod 200tis. a v poho. Mluvil jsem s taxikářem, kterej na tom má nalítáno kolem 600tis a motor pořád šlape. Myslím, že je to ale spíš motor na meziměsto, ve městě to člověk pořád honí \"dvojka-trojka\" a to se mi zdá tomu moc nesvědčí. 1.9tdi od VW je ale jednoznačně pružnější a tišší, ale konstrukčně novější, takže vlastně co bych chtěl!? :papa:papa Citovat
Guest Masinka Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 jednoznacne nejlepsi motor je XU9J4!!! Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Operator Já mám 406 1.9td ......... Na dálnicích by se tomu hodil šestikvalt, nad 150km/hod. už to řve jak protržený a o spotřebě ani nemluvě........ Buď v klidu, že by to ten motor ani náhodou neutáhl. Nezdá se to, pocitově to vypadá, že by tomu ta šestka slušela, ale ve skutečnosti tomu tak není - ta šestka by tam byla spíš na ozdobu... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Co jsem slysel jiz z nekolika ust, motor XUD9 1.9 D (myslim bez turba) je drzak, kterej nechce nikdo davat z ruky a mazli se s nim. No neni to na takove radeni jako s TDckem, ale co se tyce spolehlivosti a vydrze je to vitez. Co vy na to? Citovat
jack Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Souhlasim s 1,9 D i s 1,9TD ja se svou 406 1,9 TD jezdim kolem 5,5 -6,6 (s klimou) a to jezdim kolem 120km/h denne 95km. Jakt super motor ale nejakej update na vykonu by to sneslo, skoda ze asi nejde jako u VW precipovat a sup na 200km/h:) Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem oddie Napsán autorem Operator Já mám 406 1.9td ......... Na dálnicích by se tomu hodil šestikvalt, nad 150km/hod. už to řve jak protržený a o spotřebě ani nemluvě........ Buď v klidu, že by to ten motor ani náhodou neutáhl. Nezdá se to, pocitově to vypadá, že by tomu ta šestka slušela, ale ve skutečnosti tomu tak není - ta šestka by tam byla spíš na ozdobu... Nemám tam otáčkoměr, takže těžko odhadnout, kde se to třeba při 160ti pohybuje a souhlasím, že většinou by ta šestka byla nevyužitá, ale občas bych jí tam klidně prdnul, mít jí... :papa Citovat
voštík Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Masinka jednoznacne nejlepsi motor je XU9J4!!! Hehe, zapomnel jsi na XU10J4TE +jede jako swine +dobrej zaklad na tuning -velka spotreba -v nizsich otackach je trosku mene pruznej -slozitej jak dvojtej zebrik -> aspon do toho nikdo nevrta, takze je to spis +- -hodne topi -moc cerepeticek co se muzou posrat Takze suma sumarum ten motor ma samy nevyhody, ale stejne je nejlepseji a ted me ukamenujteeeeeee Citovat
voštík Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 a jeste jsem zapomnel: nejlepsi motor muze bejt stejne jenom benzinovej, protoze nafta se prece leje do kamen. A kamna prece nemuzou bejt motor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem dtyrkas Co jsem slysel jiz z nekolika ust, motor XUD9 1.9 D (myslim bez turba) je drzak, kterej nechce nikdo davat z ruky a mazli se s nim. No neni to na takove radeni jako s TDckem, ale co se tyce spolehlivosti a vydrze je to vitez. Co vy na to? tak tak, a montoval se do nejrůznějších aut u jiných automobilek. Myslím že je snad nejrozšířenější. Ale podle mě je nejlepší ZP4J/Z (UKZ) 3.0i SV24. Je to sice jen 3kW víc (celkem 147) než T16ka, ale s tímto motorem se pořádně rozhejbe i 605ka a navíc mám rád V6ky. Asi nejsilnější seriový motor od Peugeotu. Ten kdo namontuje 3.0i SV24 do 205ky, ten bude machr Edit: nejsilnější je 3.0 ES9J4S-XFX z 607, má 152kW [Editován dne 7/6/05 Fusion] Citovat
Guest Masinka Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 A editovat muzes jeste jednou nejsilnejsi V6 ma 155 KW, coz se mi na 3,0 zda zalostne malo. Citovat
voštík Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Kdysi davno tady Dydzej daval odkaz na okruhovou verzi V6ky - ta mela nejak kolem 500 k? kW? ted uz nevim Nakonec jsem to teda po nejake dobe vystoural: http://www.sodemo.com/uk/03-produits/v6-00.htm [Editován dne 7/6/2005 voštík] Citovat
Rebik Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 A nechceš takovejhle divnej dotaz napsat aspoň pravopisně?? Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Rebik A nechceš takovejhle divnej dotaz napsat aspoň pravopisně?? To je fuk, ne? Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje... Je fakt, že občas je velký problém odhadnout, co dotyčný svým příspěvkem vůbec myslel (pokud vůbec), ale aspoň je sranda Citovat
jack Odesláno 8. červen 2005 Autor Odesláno 8. červen 2005 Co jsem tim myslel? No prece ze nej je od peugeotu diesel je fakt ze se mi libi svest v GTi ale ........... Tento dotaz je tu, aby jsme se trouchu pobavili, kdo nechce at se nezapojuje,ne Citovat
voštík Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tak ja tedy po dlouhe dobe zasahnu a soupnu to do pokecu Citovat
Kvasky Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Mě nejvíc dostavá do kolen S16 a T16 , Ale v naší 405-ce máme 1,9D a ten bych řek je spolehlivej dost. V 306-ce mám 1,6 8v a řekl bych že jsou i lepší motory. Tady na fotce přikládám super motor v P. 306. Prostě mazec :D Že by 6V z 605-ky?? Citovat
zoby Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Fusion Ten kdo namontuje 3.0i SV24 do 205ky, ten bude machr [Editován dne 7/6/05 Fusion] pokud dodáš motor se vším, co bude třeba, tak obětuju svůj vůz... Citovat
DjBoom Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 No samo že nejlepší motor je XU10J4TE nebo taky XU10J4TE/Z - moje verze. Jinak motor V6 ve 205ce je v Novinkách v článku 306 Maxi.... Jako druhý bych volil 2.7 V6 HDi samozřejmě. To je taky mazec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.