Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute, jedna otazka. Neviete preco mi odpocitava kilometre zostavajuce do pravidelnej prehliadky dvakrat rychlejsie ako mi ide pocitadlo kilometrov? Priklad: za posledny rok som najazdil cca 6000km a na pocitadle \"servisu\" mi odratalo nieco okolo 12000km. Je to nejaka \"zrada\" v aute alebo mam kaslat na to? diky

Odesláno

Hojte! Podle mých informací z autorizovaného servisu Peugeot, je to taky tím, že ono to počítá i časový interval (podle typu motoru, např. já to mám 2 roky), takže pokud jezdíte míň, kilometry ze servisního intervalu ubývají rychleji, než ty které skutečně odjezdíte, abyste byli na servisní prohlídce \"včas\". ;)

Odesláno

Asi to bude aj-aj, zohľadňuje to aj krátke jazdy aj dobu od poslednej výmeny, detaily výpočtu pozná asi iba výrobca. Potvrdzuje sa tým aj môj názor, že napr. servisný interval výmeny oleja 30000km je čiste PROPAGAČNÝ nezmysel, aspoň že to takto softverovo poriešili.

Odesláno

Nekolikrat jsem to tady psal.

Nastaveno je to na 12-24 mesicu.......po uplynuti tyhle doby je tam okamzite \"0\" a pocita do minusu.....-100,-200,-300....

A nejdulezitejsi pro vas je asi to ze to pocita otacky

Benzin 90 milionu otacek

Diesel 60 milionu otacek

Odesláno
Nekolikrat jsem to tady psal.

Nastaveno je to na 12-24 mesicu.......po uplynuti tyhle doby je tam okamzite \"0\" a pocita do minusu.....-100,-200,-300....

A nejdulezitejsi pro vas je asi to ze to pocita otacky

Benzin 90 milionu otacek

Diesel 60 milionu otacek

promiň ale možná máš pravdu,ale u mě to teda tak není....sice se to týká 407 ale stejný problém a nikdo ho nevyřešil...

interval na 2 roky....30 000km servis....jezdím 15km +15km +cca 4starty na 4km za den,někdy je to víc - 20 000km/ročně a mám automat a rozhodně mi ručička nepřesáhne 3 000.... a po ujetí 7-8 000km někdy i více i méně musím (protože chci) prostě 2x přednastavit servisní interval na začátek jelikož mi to už jde do mínusu . Takže ......

[upravil dne 11.9.2012 11:45 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...