ozzy56 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 až se to bojím napsat, zatím mi auto nevykradli a to už nějaký pátek jezdím a několik aut vystřídal, ale je taky pravda, že NIKDY nenechávám uvnitř auta nic viditelného, asi jsem rarita v této zemi--doufám, že tomu bude tak i nadále [upravil dne 8/9/12 21:11 od ozzy56] Citovat
Haryk Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 ještě u Favoritu, si vzal 5 kilo z peněženky a auto zamkl, slušnej zloděj :bacha:bacha Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Mě celé auto. Bylo v něm sposta náhradních dílů a komplet doklady. Měl jsem ho připravené na prodej, stálo u budovy Policie ČR Citovat
Micky99 Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 tak si v servisboxu naklikej sedacky z druhe rady, jsou samo nevkuse ale vse solo - kostra,potahy,.... To akoze ak by mi ukradli jednu sedacku tak ma to vyde na 60 litru??? :o:o tak to som zvedavy co pojistovna rekne... som odhadoval ze to bude do 50 komplet...ale tohle...no som fakt zvedavy... a to som si rikal ze do prace uz nikdy s autem kdyz mi tam z 307 ukradli nadrzku na aditivum...a vcera som musel autem lebo cisteni ulic - tak som si rikal ze ten den to zvladnu...a hele..nee [upravil dne 8/9/12 13:08 od Micky99] Citovat
Dare Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Tak na moji 308SW s delenim 1/3+2/3 vsechny zadni sedacky (druha rada) vyjdou zhruba na 70.000 s DPH. Vtipná částka, obzvláště když v bazarech je to 5-10 tis. Citovat
dyno Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 autoradio flsku vina gola sadu skoda na aute presahla dvojnasobek ukradenych veci Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 1 krat autoradio + obal na CD a par napalenych CD ciek ... A raz som prisiel do Tesca (hypermarkt) a strasne prsalo. Ked sme sa vratili k autu, nemal som predne stierace ... Takze som musel naspet do tesca, a kupit si nove, nakolko prsalo, a je som bez stieracov ist nemoho ... :/ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Jo a kamaradovi ukradli z auta jedno i rezervu, dvihak, a vsechni veci ... Citovat
Michal.x Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 jednou řidicí jednotka motoru škoda fabia zrovna ta serie co odcházeli a podruhé 2 týdny na dovolené auto zaparkované v garáži ale bohužel na samotě ... asi zjistily že to jednotkou neni chyběl motor ... museli to bejt ty samý moc náhod najednou chyběl motor i s celym svazkem důkladně odpojenej nic nebylo utrhaný ani hadice ne .... vše povolené Citovat
pyrone Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 mne vytiahli zo skodovky pioneer radio aj s reprakmi + PROEL kabelaz. cele v hodnote vacsej ako mala moja S120 Citovat
pipistrel Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 u vodnika v ba auto stalo 20 metrov odo mna ukradli radio (pekne poodpajali nic neodtrhli) a dokonca auto aj zamkli Citovat
Guest bostich Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Musím zaklepat, ale jako Ozzy56, zatim nic. Nepočítám stěrače na E30. Kolem 11 jsem přijel z práce a ve 4 odjížděl na ryby a už tam nebyly Citovat
Smudla_22 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 jednou u Š120 telefon a peníze. Hned vedle stál trabant s vymláceným oknem ve dveřích a v něm měl myslivec dalekohled (dražší než celé auto) Citovat
Ajdamek Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Mě naštěstí nic, ale tátovi vyndali už 2x navigaci, napotřetí už jim to nešlo, tak rozlámali celou palubku i tu navigaci Pak ještě asi 3x nějaký drobnosti. Našemu starostovi před barákem ukradli přední světla, boční zrcátka, sedačku spolujezdce a airbag z volantu z 15 let starý astry Citovat
parlament Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 u vodnika v ba auto stalo 20 metrov odo mna ukradli radio (pekne poodpajali nic neodtrhli) a dokonca auto aj zamkli Od Vodníka po vlek je to obľúbená lopkárska oblasť.Tam už pomizlo vecí.Bermudský trojuholník na Zlatých:)Nenechávať nič cenné v aute.Veľa ľuďom tam otvoria auto,ale ak nič nenájdu,nepoškodia a idú na iné. Citovat
Edison Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Joooo.. kamarádovi jednou takhle v zimě ukradli startér... Když přijel, stěžoval si na vybitou baterku. Tak jsem ji nabil, odpolko to dávám do auta... a jak zatahám za ten tlustej od plusu, tak jsem ho vytáhl od startéru... ustřiženej. Tak do toho čučim a ona tam taková ta charakteristická ďura... Tak říkám: A kde máš startér? Koukal jak puk... Všude dekly, ze shora přístup jak k penězům... No.. ukradli mu startér... Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Tak aby si ještě nepřišli pro tu druhou Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Peugeoti origo poklice ... jednu predni mlhovku (druhou corkar nestihl, asi ho vyrusili, tak ji jen znicil tusim), pozdeji pak CDcka autoradio 16 nebo 32GB USB klic a nejaky drobnosti .. Mno v podstate nic az tak zajimaveho Citovat
milhaus Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 taky peugeot origo poklice...sousedka říkala,že je viděla...ráno ve 2h přijelo auto, vyskákali 3 týpci, strhali je, naskákali do auta a bylo...dále i urvali anténu, kterou jsem já zaboha nemohl povolit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.