Miko1 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 http://www.drsnysvet.cz/respekt-z-policie-cr/ Citovat
MilanF1 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 No to je síla, v americe by při prvním sprostém slově seděl na zadních sedačkách policejního vozu s poutama na rukou ... Citovat
Guči Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Já nevím, nějak se mi nechce věřit že je to pravda.... Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Pokud je tohle pravda a ne jen nahraná scénka, tak je ten policajt resp. jsou oba co tam byli zralí na kárné řízení. Ti dva nalití \"hejsci\" měli už po 30 vteřinách (toho záznamu) sedět na záchytce. Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 No nevím,nevím Jestli to je doopravdy, tak to jsou docela \"machři\", ale borec přišel o ŘP tak ho asi sranda přejde. Týpci byli až podezřele klidný.Zase co jim mají asi říct? Drž hubu nebo Tě vemu pendrekem? [upravil dne 4/9/12 15:11 od davidekcz] Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 nevim,no,tady u nás jsou taky mladý policajti,ale už jsem je viděl v akci až mi málem vypadli oči z důlku jak spacifikovali dva barevný,oba leželi na zemi a oni na nich klečeli a dávali jim želízka,jako v americkym akčnim filmu,myslim,že by si s temadle poradili docela rychle todle opravdu vypadá že je to fake [upravil dne 5.9.2012 02:00 od vendelinek] Citovat
ZoSo Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 na 100% fotbalisti...smutný je že čim hůř se člověk chová, tim slušnějc se snim jedná.na tyhle týpky by měli mít větší pravomoce.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.