planner Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 já, když klepnu na pačku směrem dolů, stěrače jednou setřou a po chvíli znovu, asi podle intenzity deště. Takhle se to opakuje několikrát. To je v pohodě. Ale po chvíli se rozjedou a stírají bez přerušení a chvílemi i nejvyšší rychlostí. Takže tam lítají po suchém skle a musím je vypnout. Sklo jsem umyl a i stěrače stírají dobře, tak si nemyslím, že by na senzoru zůstávala voda. Nevíte, čím by to mohlo být? A ještě dotaz, v první poloze směrem nahoru, kde to funguje jako přes cyklovač, je intenzita stírání řízená také senzorem? Dík za odpověď. Citovat
Davis Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Mně většinou stírají na automatiku dobře, ale někdy se taky rozlítají zbytečně. Asi k senzoru najednou zteče víc vody ze střehy v závislosti na sitaci, nebo zabrždění. Co se týká cyklovače, navím jak má 308.. to jsem nějak nepozoroval, jak mam většinou zaplou automatiku, ale u 307 (bez senzoru deště) cyklování ovlivňovala rychlost. Resp. při stání byla větší prodleva, při pomalé jízdě a mam pocit asi tak do 80 nebo 90 km/hod stěrače cyklovaly více, nad 90 km/hod se mírně zrychlily nebo mezi cykly nebyla žádná pauza. Zdálo se mi to šikovný. Citovat
toomovich Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 planner, taky se mi někdy stává, že stírají víc než je nutné, ale jen občas. Citovat
Mojo2 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 308 bez automatiky ma cyklovac podle rychlosti, neni to uplne nesikovne, ale kdyby se dala rychlost cyklovace menit rucne (napr. jako v octavii) tak by to bylo super. Automatika neni spatna, ale obcas bych rekl, ze stira zbytecne moc, ale asi je to o zvyku Citovat
Onkel Konrad Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 je to tak, taky už jsem si všimnul, že občas trochu jančí a jindy zase čeká až zahřmí, ale ve většině přípádů se trefuje, takže jsem si rychle zvyknul. Super je to hlavně v případě, kdy míjíte kamion, okamžitě zrychlí stírání a člověk si nemusí přidělávat práci přepínáním na rychejší cyklus. Citovat
Davis Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 To je fakt, asi by automatika mohla být nastavena s menší rychlostí, případně frekvencí stírání.. I když třeba musí počíat s tim, když ohodí tirák louží, že člověk v momentě nevidí ani ty stěrače Pak sem poznal, automatika reaguje okamžitě a tady se rychlý až panický stírání hodí... Citovat
Ajap Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Když jsem kdysi jel Focusem ze služebky z Francie přes celé Německo v dešti a prostě furt jsem musel přenastavovávat rychlost cyklovače šoupátkem na páčce stěračů, tak se mně po dešťovém senzoru u 308 opravdu ale velmi stýskalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.