DanculD Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ak tam ma baterku este od vyroby (pise ze 7 rokov), tak vsadim, ze to bude na 95% baterkou. Citovat
MINI Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 zapni svetla a skus startovat ak ti svetla zhasnu baterka je ko Citovat
f.ii.l.ii.p Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 no světla jedou v pohodě a včera jak mě roztlačili tak jsem pak jel asi 12 km jeste a taky bez problemu. ted se baterka nabiji tak uvidime vecer Citovat
davidekcz Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Je hrozný číst o tom jak to pořád roztlačuješ :myslim:myslim Vím, že to asi teď jinak nejde, ale aby jsi díky tomu za chvíli neřešil mnohem větší problém Citovat
f.ii.l.ii.p Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 roztlaceny to bylo jen jednou kdyz byl este teplej motor .. ted bych si to asi nelasjnul. jinak dobiti baterky ani kabely nepomohly tak baterkou to nebude Citovat
Judes Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 A nabilo ti tú baterku poriadne alebo si ju mal len na nabíjačke a dobíjal a dobíjal. Môže biť tak vadná že ju hneď aj vybíja, mal som podobný problém a v tom prípade ju poriadne nenabiješ. Kontrolky preblikávať nebudú a že to len cvaká je spôsobené blokovaním štartovania aby sa nepoškodila nejaká elektronika. Skús štartovať z druhej poriadne nabitej baterky. Citovat
Judes Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 A predpokladám že svorky kábelov napájal na kontakty baterky a nie - pól čo najďalej od baterky . Citovat
janik6163 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 No bude to ešte zaujímavé.Aj káble treba dobre vedieť pripojiť. Citovat
DanculD Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ak mal kable z Tesca, tak tie su dobre akurat tak na pustenie radia. Citovat
davidekcz Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 :D:D:D Opravdu nejlepší bude vzít opravdu dobrou baterku a vyzkoušet to než pořád laborovat s kabely Citovat
janik6163 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ak mal kable z Tesca, tak tie su dobre akurat tak na pustenie radia. Presne moja reč. Citovat
janik6163 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ahoj všem, asi se to tu skoro jistě probíralo už, ale nemůžu to nijak najít. Dnes se mi stalo, že jsem přijel na parkoviště a když jsem chtěl pak nastartoval tak při otočení klíčkem naběhl počítač, check ok a místo nastartování to jen cvaklo. Starter nevydal žádný zvuk. Při roztlačení z kopce auto normálně naběhlo pak. Měl někdo podobnou zkušenost ? A kolik tato sranda stála? Díky moc za info. Auto: 407 sedan , výroba 2005, 2.0 Hdi 100 kW a najeto 170 000. Ale si slabo hladal.Pozri sem Auto má cez 200 000km. Citovat
f.ii.l.ii.p Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 tak panove problem vyresen blba pojistka starteru nakonec Citovat
Judes Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 ako môže poistka blbnúť, buď je funkčná alebo prepálená . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.