Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

technická poznámka: Mareš je I...T - ale nechci nikoho urazit, kdo ho má rád - to jenom tak mimo téma, ale musel jsem s tim ven :D

Odesláno

I...T, kterej ma ferrari a TT (pipkacar nebo buznacar), ale nema (nemel) papiry :) Nejhorsi je to, ze on je stejnej v TV jako v civilu mimo podium. Takovej mensejsi chudacek

Odesláno

Jasně přivezu fšechny články co mam.Par jich nafotim kyby byl zajem.

Jen mam technickou já vůbec nevim kde ten sraz je.Na džbáně to je jediný co vim.Pojedu z Kladna,nejede taky někdo?:papa

Odesláno
Napsán autorem Capy

Jen mam technickou já vůbec nevim kde ten sraz je.Na džbáně to je jediný co vim.Pojedu z Kladna,nejede taky někdo?:papa

Pojedeš - li od Kladna, za letištěm odboč na Evropskou, pojedeš cca 1 km a po pravé ruce budeš mít benzínku (tuším OMV). Za ní odbočíš vlevo (doprava je značena odbočka k AV CARu), pak už je to značeno jako autocamp Džbán (tuším 3 ulici uhneš opět vlevo mezi rodinné domky a tato ulice Tě dovede na velké parkoviště před autocapem)

Odesláno

Mares jako ridic a zpevak sucks, ale coby moderator je celkem dobrej .. rano posloucham Evropu2 a nestydim se za to .. jsou fakt vtipny a ja se u toho dobre bavim :D.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Napsán autorem Capy

Pojedeš - li od Kladna, za letištěm odboč na Evropskou, pojedeš cca 1 km a po pravé ruce budeš mít benzínku (tuším OMV). Za ní odbočíš vlevo (doprava je značena odbočka k AV CARu), pak už je to značeno jako autocamp Džbán (tuším 3 ulici uhneš opět vlevo mezi rodinné domky a tato ulice Tě dovede na velké parkoviště před autocapem)

http://www.mapy.cz/search.py?&sz=3&lo=51606148&la=180347568&zi=8&hl=pnt=451462_-5548978_select&rn2=Ke%20Džbánu&rp2=51557199_180327899&mx=+254

na veleslavine odbocis do vokovicke a pak k cervenemu vrchu... parkoviste je tam co maji namalovany stan :D

Odesláno
Původně zaslal: Capy

Jestli chceš, vem to přes letiště, v 17:30 buď před ČSA cargo a můžeme jet v tandemu. :papa

Odesláno

Tyjo jak já vám to závidim:(

Až zase uvidim nějaký fota, tak se budu zase mlátit do hlavy, že jsem tam nebyl, ale příště to už snad výjde - ikdyž to už si říkám od března...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Tyjo jak já vám to závidim:(

Až zase uvidim nějaký fota, tak se budu zase mlátit do hlavy, že jsem tam nebyl, ale příště to už snad výjde - ikdyž to už si říkám od března...

Njn musíš si to nějak líp naplánovat a dorazit....

Odesláno

Díky, že na to myslíš (snad tam moc nevyblednou) - jak říkam příští sraz už musí vyjít, zatim to vypadá, že Šebetov asi vyjde a kdyby ne, tak příště prostě všechno ostatní rušim:)a sraz jde na první místo

btw. ty atesty by se už šikly - nedávno při kontrole pěkně prudili a kdybych na tu policajtku neudělal psí oči, tak bych byl o nějakej ten peníz chudší...

Odesláno

He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni ;). Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl.

Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom ;).

Odesláno
Původně zaslal: DD

He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni ;). Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl.

Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom ;).

ty brdo, to bude asi majitel kladrubského hřebčína i s prsatou manželkou ;););););)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...