Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ze bych se preci jen dostavil taky :) mohl bych to pojmout jako male rozlouceni s klubem a Prahou :D

Odesláno
Napsán autorem McBen

Doufám, že tentokrát už mi to vyjde a přijedu. Teda pokud po cestě nenarazím do nízko letící Netopýrky :D:D:D.

OPOVAŽ SE!!! OPOVAŽ SE DO MĚ NARAZIT! JÁ TO NEMÁM RÁDA! JÁ UŽ JSEM SI TO LETOS SNAD VYBRALA....:bojim :bojim :bojim

:D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

ze bych se preci jen dostavil taky :) mohl bych to pojmout jako male rozlouceni s klubem a Prahou :D

...a až v září dorazíš, a zjistíš, o kolik příspěvků jsem tě už za to léto předběhla, tak se budeš muset hodně snažit, abys byl zas druhý...ups, tedy aspoň myslím, žes říkal, že jsi druhý, za tím kecalem oddiem :D:D:D:D:D:D

...ty brďo, to abych si o těch autech fakt začala něco zjiš?ovat, co já vám tu kluci budu psáááát? :D :D :D;) ;) ;):P :P :P

[Editován dne 15/6/05 Netopýrka]

Odesláno

jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede :D Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon :D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede :D Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon :D

Kde zjistíš kolikátej jsi? Jestli Ty jsi čtvrtej, tak já jsem kolikátej? Asi se budu muset mírnit...

Odesláno

Takze tenhle sraz bude beze mne - bohuzel -- sluzebne jedu navstivit zapadni sousedy.

2 Ferry:

Skoda, ze si nebudu moci potrasti rukou s dalsim \"inzou\", ale snad to napravim v zari :)

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Ferry

Kde zjistíš kolikátej jsi? Jestli Ty jsi čtvrtej, tak já jsem kolikátej? Asi se budu muset mírnit...

Tak jsem to našel a jsem třetí. To mě dost překvapilo. Asi začnu vážit slova.:)

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Ferry

Tak jsem to našel a jsem třetí. To mě dost překvapilo. Asi začnu vážit slova.:)

no jo jsem ti v patach, nejaka ta stovka prispevku mi na tebe jeste chybi :D

[Editován dne 15/6/05 Ferry]

Odesláno

Uz jsem chtel prijet minule ale nevyslo to musel jsem pracovat, tak snad tentokrat to vyjde, ale uz teda novym autem takze zatim bez muziky.

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...to bych neřekla, že je voštík tak ukecanej :D :D :D

NJN, uz holt to tady lamu asi 3tím rokem, proste skoro od zacatku no :) A to jsem jeste porad druhej? Se divim, ze jsme tu skoro rok poradne nic nenapsal.

Edit: nj - Oddie stihl asi tisicovku.

PS: proc to tady vytahujete?! Pak si rikam, ze tu moc dlouho tvrdnu :D

[Editován dne 15/6/2005 voštík]

Odesláno

Tak samozřejmě jak jsem říkal jakmile sem napíšu že bych mohl přijet tak mi do toho něco vleze takže nebudu psát že bych příště snad přijel ale budu se o to snažit tak snad příště

Odesláno

To: Netopýrka. Neboj, vyčítal bych si do smrti, kdybych se snad připletl do dráhy tvého letu..................................mám totiž nový chladič.:D:D:D:D:D:D

Jinak k debatě výše mě napadají slova našeho slavného literáta Leoše Mareše: \"Lepší je bejt druhej, než třetí....\".

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...