Dundee Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Pokud mě opět neplánovaně nezdrží nějakej vrtulník, tak dorazím. Radši si snad vezmu dovolenou, abych to stihl.
Proky Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Já nic neslibuji, protože když jsem to udělal minule tak mi do toho něco v lezlo. Ale pokusim se dostavit
McBen Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Doufám, že tentokrát už mi to vyjde a přijedu. Teda pokud po cestě nenarazím do nízko letící Netopýrky :D:D.
Ferry Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 ze bych se preci jen dostavil taky mohl bych to pojmout jako male rozlouceni s klubem a Prahou
Netopýrka Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem McBen Doufám, že tentokrát už mi to vyjde a přijedu. Teda pokud po cestě nenarazím do nízko letící Netopýrky :D:D. OPOVAŽ SE!!! OPOVAŽ SE DO MĚ NARAZIT! JÁ TO NEMÁM RÁDA! JÁ UŽ JSEM SI TO LETOS SNAD VYBRALA.... :bojim
Netopýrka Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Ferry ze bych se preci jen dostavil taky mohl bych to pojmout jako male rozlouceni s klubem a Prahou ...a až v září dorazíš, a zjistíš, o kolik příspěvků jsem tě už za to léto předběhla, tak se budeš muset hodně snažit, abys byl zas druhý...ups, tedy aspoň myslím, žes říkal, že jsi druhý, za tím kecalem oddiem :D:D:D:D:D ...ty brďo, to abych si o těch autech fakt začala něco zjiš?ovat, co já vám tu kluci budu psáááát? :D ;) :P [Editován dne 15/6/05 Netopýrka]
Ferry Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon
Netopýrka Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 ...to bych neřekla, že je voštík tak ukecanej :D njn, já se budu snažit....ale nic neslibuju :P
Petr605 Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Ferry jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon Kde zjistíš kolikátej jsi? Jestli Ty jsi čtvrtej, tak já jsem kolikátej? Asi se budu muset mírnit...
Sepp Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Takze tenhle sraz bude beze mne - bohuzel -- sluzebne jedu navstivit zapadni sousedy. 2 Ferry: Skoda, ze si nebudu moci potrasti rukou s dalsim \"inzou\", ale snad to napravim v zari
Petr605 Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Ferry jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon Kde zjistíš kolikátej jsi? Jestli Ty jsi čtvrtej, tak já jsem kolikátej? Asi se budu muset mírnit... Tak jsem to našel a jsem třetí. To mě dost překvapilo. Asi začnu vážit slova.
Ferry Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Ferry jsem momentalne ctvrty a dostat se na druhe misto to se mi jen tezko povede Tebe taky nechci nijak podcenovat ale 1200 prispevku do zari .... mnooo, to by byl slusnej vykon Kde zjistíš kolikátej jsi? Jestli Ty jsi čtvrtej, tak já jsem kolikátej? Asi se budu muset mírnit... Tak jsem to našel a jsem třetí. To mě dost překvapilo. Asi začnu vážit slova. no jo jsem ti v patach, nejaka ta stovka prispevku mi na tebe jeste chybi [Editován dne 15/6/05 Ferry]
Marlin Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 ja se taky budu muset snazit co :D ale zase nechci byt post hunter
Mila Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Uz jsem chtel prijet minule ale nevyslo to musel jsem pracovat, tak snad tentokrat to vyjde, ale uz teda novym autem takze zatim bez muziky.
voštík Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...to bych neřekla, že je voštík tak ukecanej :D NJN, uz holt to tady lamu asi 3tím rokem, proste skoro od zacatku no A to jsem jeste porad druhej? Se divim, ze jsme tu skoro rok poradne nic nenapsal. Edit: nj - Oddie stihl asi tisicovku. PS: proc to tady vytahujete?! Pak si rikam, ze tu moc dlouho tvrdnu [Editován dne 15/6/2005 voštík]
Proky Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Tak samozřejmě jak jsem říkal jakmile sem napíšu že bych mohl přijet tak mi do toho něco vleze takže nebudu psát že bych příště snad přijel ale budu se o to snažit tak snad příště
McBen Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 To: Netopýrka. Neboj, vyčítal bych si do smrti, kdybych se snad připletl do dráhy tvého letu..................................mám totiž nový chladič.:D:D:D:D:D Jinak k debatě výše mě napadají slova našeho slavného literáta Leoše Mareše: \"Lepší je bejt druhej, než třetí....\".
destiny Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Od Leoše Mareše by spíš sedělo \"Lepší být mrtvej, než druhej nebo třetí\"
Recommended Posts