davidekcz Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Tak dítě nebude za měsíc a není to asi nejlepší důvod proč se stát matkou - nemám práci :myslim divný... Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 A je tajný Tvoje zdravotní omezení? Nějakej zvědavej, co? Epilepsie, která mi právě začla v tom posledním zaměstnání, nikdy dřív skoro 30let jsem problémy neměla. Takže samozřejmě po mých pár \"výstupech\", kdy jsem skončila na JIPce se mě začali vyloženě stranit, pak začali dělat naschvály a pak byli rádi, že jsem vypadla. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 BV: bakalář je na 3 roky, ne? Rodičovská se většinou taky volí na 3 roky ... ale možná narážíš na to, že to je spekulace, že za 3 roky bude lépe, to je pravda ... snad se ta situace zlepší dříve. Edit: Ted vidím, že ti je přes 30, to by spíše bylo lepší mimčo ... [upravil dne 30/8/12 13:29 od MilanF1] Citovat
oddie Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Po třech letech druhé dítě a je z toho šest let, jednomu by bylo stejně smutno Citovat
BV406 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 nene, nenarazim, jen mi to hned necvaklo Citovat
MilanF1 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 oddie: A pak další a další ... za chvíli bude v důchodovém věku BV: V pohodě. Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Studovat bych chtěla, ale kdo by to zaplatil, že? Takže taková možnost padá. A řešit to mateřskou taky nevím, zda je nejlepší řešení, napřed bych raději nějakou práci na nějakej rok dva, vydělat nějaký korunky a pak třeba dítě, navíc na dítě stejně musí být dva a taky to není jen lusknutí prstem a za 9měsíců je prcek, že . Navíc narukovat do práce mám už zítra v 7hod., takže toho s dítětem asi moc nevymyslím . Fakt už nevím, zda se smát nebo brečet, zítra to nějak těch 8hod. přežiju a pak uvidím. Citovat
Kurt Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Po třech letech druhé dítě a je z toho šest let, jednomu by bylo stejně smutno Vzhledem k tomu, že pokles fertility je po 35. roce už výrazný (až 50%), je nejvyšší čas začít. Zdá se, že jsme to vyřešili. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Aluška: Já mluvím o veřejných školách, ne soukromých, ale i tak to stojí peníze ... vlastně mě snad jenom dopravu, knihy skoro nekupuji Ale přeji mnoho štěstí, aby se vše vydařilo a nějaká ta práce se našla. Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Hele vy jste hned se vším hotový, to su zvědavá, jak se bude tvářit Dave, až si to přečte Do 35 mám ještě nějakej rok čas, já se cejtím tak na 25 a nevím, zda je to dobře nebo ne. Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Aluška: Já mluvím o veřejných školách, ne soukromých, ale i tak to stojí peníze ... vlastně mě snad jenom dopravu, knihy skoro nekupuji Ale přeji mnoho štěstí, aby se vše vydařilo a nějaká ta práce se našla. Když je ti víc jak 26 let, tak už musíš platit, většinou je to kolem 10tis. ročně. [upravil dne 30/8/12 13:43 od Aluška] Citovat
davidekcz Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Samozřejmě že je to dobře.Nebo se chceš cítit na 45? :D Citovat
MilanF1 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 To mně při psaní posledního příspěvku nedošlo, že zdravotko za tebe stát pak neplatí ... proto jsem v tom předchozím psal, že spíše dítě, právě kvůli tomu zdravotku ... Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 To ne, ale když se cejtím na 25, tak nevím, jak bych obstála jako rodič, když se mnou ještě málem mlátí puberta . Já chcuuuu napřed práci, pak mimčo, dovolenou v Jugoslávii, další mimčo atd. :D Citovat
oddie Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Cítit se mladší je samozřejmě fajn, horší je, když pak na člověka dopadne krutá realita Citovat
Aluška Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 To mně při psaní posledního příspěvku nedošlo, že zdravotko za tebe stát pak neplatí ... proto jsem v tom předchozím psal, že spíše dítě, právě kvůli tomu zdravotku ... Těch 10 myslím za studium, pak si samo musíš platit to zdravotko, pokud nemáš prácu a nejseš na pracáku. Citovat
davidekcz Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 to už jedině dálkově,což ale bez práce nejde, takže pořád dokola... Citovat
Rejty Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Jo těchle příběhů je fakt hodně...sám to znám...Mojí mamku nechtějí nikam vzít..je jí přes 50 let a to ma dneska prostě člověk smůlu no..... Já třeba hledal práci skoro rok a na hlavu fakt:( dneska je zla doba Citovat
jozefsv Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 dava u vas pracak financnu podporu pri otvoreni zivnosti? Citovat
Marcel00 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 jj, ako jozefsv vravi... u nas je to napriklad rekvalifikacia na podnikanie a ponukaju 2.650€. Su tam iste podmienky ako min. dva roky zivnost udrzat, a pocitat s kontrolami ci podnikatelsky zamer plnis... atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.