Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A je tajný Tvoje zdravotní omezení?

Nějakej zvědavej, co? :)

Epilepsie, která mi právě začla v tom posledním zaměstnání, nikdy dřív skoro 30let jsem problémy neměla. Takže samozřejmě po mých pár \"výstupech\", kdy jsem skončila na JIPce se mě začali vyloženě stranit, pak začali dělat naschvály a pak byli rádi, že jsem vypadla.

Odesláno

BV: bakalář je na 3 roky, ne? Rodičovská se většinou taky volí na 3 roky ... ale možná narážíš na to, že to je spekulace, že za 3 roky bude lépe, to je pravda ... snad se ta situace zlepší dříve.

Edit: Ted vidím, že ti je přes 30, to by spíše bylo lepší mimčo ...

[upravil dne 30/8/12 13:29 od MilanF1]

Odesláno

Studovat bych chtěla, ale kdo by to zaplatil, že? Takže taková možnost padá. A řešit to mateřskou taky nevím, zda je nejlepší řešení, napřed bych raději nějakou práci na nějakej rok dva, vydělat nějaký korunky a pak třeba dítě, navíc na dítě stejně musí být dva a taky to není jen lusknutí prstem a za 9měsíců je prcek, že :cool:.

Navíc narukovat do práce mám už zítra v 7hod., takže toho s dítětem asi moc nevymyslím :D.

Fakt už nevím, zda se smát nebo brečet, zítra to nějak těch 8hod. přežiju a pak uvidím.

Odesláno
Po třech letech druhé dítě a je z toho šest let, jednomu by bylo stejně smutno ;)

Vzhledem k tomu, že pokles fertility je po 35. roce už výrazný (až 50%), je nejvyšší čas začít. Zdá se, že jsme to vyřešili. :D:roker

Odesláno

Aluška: Já mluvím o veřejných školách, ne soukromých, ale i tak to stojí peníze ... vlastně mě snad jenom dopravu, knihy skoro nekupuji :D Ale přeji mnoho štěstí, aby se vše vydařilo a nějaká ta práce se našla. :papa

Odesláno

Hele vy jste hned se vším hotový, to su zvědavá, jak se bude tvářit Dave, až si to přečte :myslim Do 35 mám ještě nějakej rok čas, já se cejtím tak na 25 a nevím, zda je to dobře nebo ne.

Odesláno
Aluška: Já mluvím o veřejných školách, ne soukromých, ale i tak to stojí peníze ... vlastně mě snad jenom dopravu, knihy skoro nekupuji :D Ale přeji mnoho štěstí, aby se vše vydařilo a nějaká ta práce se našla. :papa

Když je ti víc jak 26 let, tak už musíš platit, většinou je to kolem 10tis. ročně.

[upravil dne 30/8/12 13:43 od Aluška]

Odesláno
:mad: To mně při psaní posledního příspěvku nedošlo, že zdravotko za tebe stát pak neplatí ... proto jsem v tom předchozím psal, že spíše dítě, právě kvůli tomu zdravotku ... ;)
Odesláno

To ne, ale když se cejtím na 25, tak nevím, jak bych obstála jako rodič, když se mnou ještě málem mlátí puberta :).

Já chcuuuu napřed práci, pak mimčo, dovolenou v Jugoslávii, další mimčo atd. :D :D

Odesláno
:mad: To mně při psaní posledního příspěvku nedošlo, že zdravotko za tebe stát pak neplatí ... proto jsem v tom předchozím psal, že spíše dítě, právě kvůli tomu zdravotku ... ;)

Těch 10 myslím za studium, pak si samo musíš platit to zdravotko, pokud nemáš prácu a nejseš na pracáku.

Odesláno

Jo těchle příběhů je fakt hodně...sám to znám...Mojí mamku nechtějí nikam vzít..je jí přes 50 let a to ma dneska prostě člověk smůlu no..... Já třeba hledal práci skoro rok a na hlavu fakt:( dneska je zla doba

Odesláno

jj, ako jozefsv vravi... u nas je to napriklad rekvalifikacia na podnikanie a ponukaju 2.650€.

Su tam iste podmienky ako min. dva roky zivnost udrzat, a pocitat s kontrolami ci podnikatelsky zamer plnis... atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...