106sťák Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Poradí někdo?chtěl bych začít u spolujezdce,co dolu atd díky... Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 dolu mrizka repro, ramecek kolem kliky dveri, pak zaslepky vlevo nahore, uprostred pod operkou lokte a dole v pravo, vysroubovat vsechny srouby (4 u repro, 1 vlevo nahore, dva uprostred u zminene operky a madla a jeden dole vpravo), vypacit plastovy ramecek kolem spinace stahovani okna a vypacit spinac, odpojit konektor a pak uz jen vycvakani plastovych cudliku z plechu dveri podel dolniho okraje tapecu, nadzvihnuti a sundani ze dveri Citovat
P607Olda Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Na vycvakávání je nejlepší origo nástroj, ale nemám, tak se osvědčil úhelník z plochého plechu tl. 2 mm (ramena např. 60 a více než 150 mm), do kterého do ramene 60 mm zepředu vybrousíš (vyřežeš) zářez ve tvaru V (velikost asi 20 mm). Při práci úhelník podkládej plastem, aby netlačil přímo na lak. Je potřeba dělat to v teple (což nyní není problém). Stejně polovina caplíků se zničí - jsou různého typu - podle typu nejdou ven anebo praskají. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 No nevim Oldo uz jsem to oddelaval na 5 autech i v zime a nikdy mi ani jden nepraskl.vzdy jsem zespodu zabral a slo to i bez pripravku. Citovat
P607Olda Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Já jsem dělal na 206, byly to takové vrtulky a vnitřní hrana byla zaseklá o plech - neklouzala po něm. Větší silou to křidélko uletělo. Na těch dveřích (jedněch) byly caplíky různých typů. Z těch, co vypadají jako prsty do špetky, nepraskla ani jedna. [upravil dne 29.8.2012 11:15 od P607Olda] Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 vidlicka poslouzi tez, a neni treba nic vyrabet Citovat
Patrius83 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Zdar pezotaci. Chci se zeptat jednu vec a nechci zakladat nove vlakno zbytecne, tak toho vyuziju tady. Jedna se o to, ze mam moznost koupit tapce dveri z kombajna old do svyho sedana old. Poradite, zda to bude vsechno pasovat bez problemu, nebo je tam nejakej rozdil ?... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Pasovat to bude, rozdil by mohl být v zadních dveřích jen v ovládání oken, je bud elektrické nebo kličkou, takže buď by tam byli díry navíc, nebo by mohli chybět. Jinak je to stejný Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 bude to pasovat,rozdíl je jen v tapecích old a new... kombajn a sedan mají stejný dveře po spodní okraj okna stejnej... pak se liší,bavím se o zadních dveřích přední jsou stejný... takže tapecí jsou stejný... Citovat
Patrius83 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 supr, diky, to jsem potreboval slyset. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.