Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prohlédl jsem IT koutek, a nenašel nic o myškách. Mám dva problěmy a prosím o radu.

1. Když kliknu jednou levým tlačítkem, tak myšička klikne dvakrát. Dělá to skoro pořád, takže bude asi problém v myšce a ne v nastavení.

2. Maťa upustil myšku na zem, a jde ztuha otáčet kolečko. Neprišel jsem na to, jak myš rozdělat. Poradíte?

Myš bezdrátová Gigabyte

Odesláno

Tož to mě nenapdlo, že jsou šroubky pod kluzáky:mad:. Rozdělal jsem ji, byl tam po pádu ulomený malý kolíček, který drží kolečko proti pohybu, slepil jsem ho, a drží. Myšku jsem vyčistil a zatím šlape dobře. Děkuji:papa.

• O 5 let později...
Odesláno

Oživím toto téma i když nám jiný problém . Když najedu myší na něco, tak ta šipka ( neznám odborný název) mě začne kmitat dokola chvilku poskakuje nebo uhýbá a pak se ustálí  Co to může dělat ? Je to myší nebo něco jiného ?:myslim

A ještě jeden dotaz .Někdy se mě opozdí hodiny o 2 až 3min . Začne se sekat . Po restartu to pak funguje . Mám stolní PC

Předem děkuji za nějaké rady :super Jsem samouk na Pc , tak prosím po lopatě :D

Odesláno (upraveno)

některé antiviry minera neodhali..pokud se pc seka je dobry si pustit správce úloh a dle vytížení procesoru nebo pameti hledat ...me teda pomohla i pres odstranění minera cista instalace Windows..

Upraveno uživatelem Fruktis
oprava antiviry
Odesláno

Musím len súhlasiť....nájsť čo vyťažuje procesor a RAM :super ,proces zastaviť a zistiť komu slúžil,odinštalovať

Odesláno

@regius s tou myší to můžou být i jen nějaké nečistoty na snímači. Mrkni tam, kde to svítí a očisti to - profoukej apod. 
Pak si pusť v PC tohle "eset online scanner" (včetně vyhledávání nechtěných aplikací), a až to dojede (klidně to trvá i 2hod) sem napiš výsledek. Pak budeme pátrat dál ;) 

Odesláno

pak doporucuji dávat název souboru do vyhledávače a ukáže se co je to za previta...ale pokud je již v systému...tak vydolovat půjde...ale systém už bude naboren...kdovi co dalšího se tam s tim dostalo...

Odesláno
před 9 hodinami, MJSytic napsal:

@regius s tou myší to můžou být i jen nějaké nečistoty na snímači. Mrkni tam, kde to svítí a očisti to - profoukej apod. 
Pak si pusť v PC tohle "eset online scanner" (včetně vyhledávání nechtěných aplikací), a až to dojede (klidně to trvá i 2hod) sem napiš výsledek. Pak budeme pátrat dál ;) 

MJSytic : Díky , tak jsem to projel a INFIKOVÁNO SOUBORU 4 ,tak uvidíme. Opraveny  jen 3:super Hledalo to 1hod a 36min.

AnotherOne : Víš že jsi možná měl pravdu , že ta podložka dělá problém :myslim Já tam žádnou neměl ale vnučka občas přijde na internet,  tak ji tam dala a mě nepřekážela , tak jsem jí tam nechal . Zatím mě ta šipka neskáče:super

Kluci Díííík Jestli to nepojede , tak se ozvu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...