mirasdj Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Ahoj prosim vás, počítač u 406 mi píše atipollution fault nevýte někdo co to má být a jak to odstranit? Citovat
Dave_k Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 To s počítačem co se tu řeší nemá nic společného. Vysvětlení Ti podal HonzaZ na duplicidní dotaz. A když zadáš tuhle hlášku nebo jen \"atipollution\" tady do vyhledávání tak si o tom něco počteš. Nejrychlejší bude zajet na tu diagnostiku. Citovat
Galamoon Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 ahoj,chtěl bych se ještě zeptat k tomuto tématu.Pokud jsem natahal podle tohoto vlakna a zde zmíněných návodů a schémat veškeré kabely,vymenil display A za B a stále se mi nedaří zobrazit ukazatele hodnot spotřeby,má tedy cenu jezdit do peugeotu na dia a nechat si ppc aktivovat? Citovat
HonzaZ Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Ono jde o to, zda BSI v tvém autě umí palubní počítač. Pokud máš s označením na štítku B0 nebo B2, tak na PP zapomeň. [upravil dne 24/11/10 22:17 HonzaZ] Citovat
Galamoon Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Někde zde jsem se dočetl,že jednotka bsi rev2(tu přesně mám) by ji podporovat měla nebo mohla už nevím přesně.Mám možnost to i napíchnout,ale nevím co si mám představit pod pojmem palubní počítač přítomen,neaktivní,tlačítko ppc neaktivní.Já sám to aktivovat neumím,ale podle toho co jsem se zde dočetl a že to bylo stránek,tak by to mělo přepínat i bez aktivace jen tam nebudou hodnoty,ale pomlčky.A pokud to nepřepíná je tedy asi aktivace zbytečná a podpora tam není.Rád zkouším nové věci a i rád se hrabu v autě hlavně díky peugeot clubu,který mě nejenže ušetřil spoustu financí,ale dozveděl jsem se neco i o autě,ale je tu prostě i strop kdy mě to hlava nebere což je právě tenhle případ. už to čtu b2 a zapomínám na to,zase jsem chytřejší. [upravil dne 24.11.2010 22:24 Galamoon] Citovat
HonzaZ Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Ještě ty BSI neumějí dešťový senzor a klimu (asi automatickou). Citovat
behm33 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Zdravím všechny peugoťáky. Pročítám to tady asi už 4 den a číl dál tím víc jsem v pr.... Chtěl bych taky zprovoznit PP, ale nevím jestli mi to půjde. Sehnal jsem si přepínač a dneska to rozebral. Na tom novém přepínači mám 11 pinů, ale na zásuvce jenom 9. Mám 406 nový model r.v 1999, 2.0 16v. VIN: VF38ERFRE80844051. Mám už ten velký display, kde se ukazuje rádio, datum, teplota a hodiny a když listuju v tom nastavení, tak se tam dají přehazovat míle za kilometry. Děkuju za každou radu. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Mám za to že jeden pin se osadí do bsi a druhej do displeje? ale nejsem si jistej Citovat
behm33 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Tak jsem do toho dneska zase půl dne civěl, rozebral co šlo a asi to vzdávám:(. Už jsem se do toho totálně zamotal a kdybych to zapojoval sám, tak to spackam a bude mi to třeba troubit a blikat. Tímto bych Vás chtěl poprosit, jestli jste někdo ze západních čech a pomohl mi to zapojit. Samozřejmě se odměním. Moc Vám děkuju za odpověď. Citovat
Ferry Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 To behm33 , jakou ma ten motor RJ (sagem, magneti marelli - jakej typ) melo by stacit dotahnuti dratu 1368 od RJ motoru do jednotky BSI a povoleni funkce PC pres diag v BSI (stejne tak je treba pres diag nakonfigurovat i pripadne vymeneny displej, pokud tam byl doposud ten mensi, typ A a byl nahrazen vetsim - typ B) Citovat
behm33 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Tak ŘJ mám magneti marelli. Display mám už ten velký (18 pinů), ukazuje rádio, datum, teplotu a hodiny. Dneska jsem ho měl venku a na něm je zase napsáno Sagem, ale to asi ŘJ nemá co společnýho. Mám dešťový senzor a tady jsem se dočetl, že by měl PP fungovat. Mě se právě moc do té ŘJ nechce vrtat, mám strach, že tam něco po.... a pak se něco odpálí. A hlavně nevím co mám hledat v BSI a kam to tam zapojit. Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 To Behm33 takze je treba natahnout drat od RJ motoru Magneti Marelli MM8P z pozice 7 (drat ma cislo 1368) do hnedeho konektoru na jednotce BSI pozice 9. Pro listovani a prepinani polozek na displeji je treba pritahnout do stejneho hnedeho konektoru BSI na pozici 1 drat, ktery se bude pres tlacitko v pacce steracu stisknutim pripojovat na kostru ( v konektoru packy jsou to pozice 4B - pripojeni kostry a 6A - drat k BSI, ty plechove kontakty bych asi mel) Pak by vse melo fungovat Citovat
Guest sukpavel Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Tak jsem dnes koupil ppc tak jdu na to já měl malý displej co ukazuje jenom teplotu, tak tam mám konektor horní osazeno prvnímch sedm dratů, tak mám půlku práce. Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 to sukpavel : kde jsi sehnal a za kolik ? neni to anglicka verze ? vyzkousel jsi to na aute, jestli ukazuje km a litry ? Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 takze opet aktualizace pozic pro drat 1368, pridana jednotka Magneti Marelli IAW 48P.11 : benzinove motory Magneti Marelli MM8P - 7 Magneti Marelli IAW 48P.11 - C2 SAGEM SL 96 - 5 BOSCH MP3.2 - 32 BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4 BOSCH MP7 - 32 BOSCH MP7.3 - 47 diesly BOSCH EDC15 (HDi) - 63 Diesel EPIC (2.1TD) - 23 Citovat
Guest sukpavel Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 to sukpavel : kde jsi sehnal a za kolik ? neni to anglicka verze ? vyzkousel jsi to na aute, jestli ukazuje km a litry ? koupil jsem na vrakáči za 800 prý snad ještě jeden má je to z europana vytahoval to předemnou, po zapojení mi ukazuje pouze teplotu nemám všechny dráty Citovat
Guest sukpavel Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Zdravím všechny, tak ppc mi již funguje, zatím vše ok, děkuji za info zde a přikládám odkaz na stránku která mi dost pomohla s káblíkem 1368 nemusel jsem rozebírat řj pouze jsem podle schématu hledal kam mi vede. Vedl mi až pod volant. http://peugeot.mainspot.net/wiring406/index.shtml Citovat
behm33 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak už mi PP taky funguje:). Chtěl bych poděkovat všem co mi pomohli, jmenovitě HONZA406 a FERRY:potlesk. Za 200,- mi to na dia povolil a za 10 minut jsem mazal domů. Je to ale docela nebezpečná věc, pořád na to civim:). Takže ještě jednou díky. Citovat
Hics Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Jen pro info - za pár dní bude volný k prodeji jeden multdot display typu B z 206. Do kapličky budu dávat nějaký jiný equipmenty a display bude odsunut. Samozřejmě funkční, s novými žárovkami... :-) kdyby měl někdo zájem... Citovat
Benžík Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Může se na pp u starýho modelu zobrazovat radio + hodiny + pp (spotřeba...)? Vim že se to má přepnout tim přepínačem na boku, ale nevim, jestli to umí tohle všechno najednou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.