Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ferry: a vleze tam rozměrově,ten na který jsi poslal odkaz? já sem to ještě nikomu nerozebíral a nevím kolik je tam místa i když už sem dělal na 406 ledacos.Nerad bych to měl rozhozené a zůstal viset na nějakém pitomém spínači a pak to skládal a rozkládal ještě jednou.Jedině že bych si to nacvičil jak rozborku,zborku sapíku na vojně a pak to vělal na kšeft. :D

Odesláno

vleze se tam v pohode, ja tam nacpal uplne ten samej.. jen je nutno zkratit ten plastovej protikus, kterej po zmacknut klikne do toho spinace .. proste cca pulku toho odstipnes

[upravil dne 18/2/10 fifowole]

Odesláno

tak mám nějake otázky..... byl jsem na diag povolit rádio to šlo v poho tak sem mu řek at mi povolí i palubák a to mu nějak nešlo vubec jse nemohl dostat do toho nastavení tak jsem mu řekl že ho nemám zapojenej tak že to mám zapojit a stavit se pak... tak jsem to zapojil(doufám že dobře) a nic to nedělá ty čárky by tam mněli být hned né?????je možný že by to na mojím autě nešlo?????je v tom povolování PP nějakej fígl?

Odesláno

Jak už bylo zde probíráno, některé BSI jednotky PP neumí. Tuším, že Pe.Tr to tady pár lidem zjišťoval. Chvíli pohledej. ;)

Nebo to byl tempomat?????? :nevim

[upravil dne 22/2/10 Dave_k]

Odesláno

tak a mám to chyba byla ve vadnám spínači byl pořád seplej a ani nemusím nic povolovat v BSI po zapojení funguje tak že jsem také majitelem PP:potlesk:potlesk dddíííky všem kteří sem přispívali radami:papa

Odesláno

jj je to typ A mněl jsem ho taky a teplotu neukazoval dal jsem tam typ B a začal ukazovat i teplotu což mě překvapilo protože sem myslel že teplomněr nemám:D:D

Odesláno

ahoj jde mi o toto z pp14 na pp17 drát číslo 720 dle návodu mám ho vzít v modrá svorkovnici ale on tam neni ani z jedná strany, jde o měření paliva, chtěl bych se zepat jakej pin nebo číslo drátů je na budíkách

Odesláno

Tak co jsem našel tady schémata tak by mělo zabrat u budíků ve žlutým konektoru na pinu 11 drát 4315 rozstřihnout a ten co jde od budíků napojit na pin 13 konektor A a ten co jde od palivoměru napojit na pin 14 konektor A.

Odesláno

mam jěště jeden dotaz, nemam pouze zapojený ten kabel na pozici 14, ostatní mam zapojený, ale když vypnu motor tak se vynuluje ppc. Nevite čim by to mohlo být? stálí napájení mam od hodin, ale tam mam prasklou žárovku mohlo by to být tím?

Odesláno
Původně zaslal: Bendy_-

tak jsem zkoušel ten kabel přecvaknout a jelikož se mi zvedla ručička na ukazateli benzínu tak to asi nebude on ne?

Podle tohoto schémata jsem to zapojoval a fungovalo to.

Výřez:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...