tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 haha sorry ze sa smejem ale pochybujem chlapce ze ty mas nieco niekde zapojene....ved ani nevies o co ide. este mi povedz ze akosi podla tohoto obrazka zapajal palubny pc to by som si pozrel [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 ja potrebujem poradiť ako z angličana prepojit tie káble čo mi písal Ferry ,lebo mi neukazuje Kilometre a Litre ale hodnoty anglické a ja potrebujem naše,na PPC som mal už vývod káblov z motora,tak som to iba dotiahol ku PPC:P podla toho obrázku tuna :mrk:mrk ešte som dorábal origoš rádio philips4050,aj vonkajšíe čidlo teploty,tak niečo otom viem :D:D príd do martina a ti to ukážem,ty si tiež dorábal PPC:roker:roker ??????????? [upravil dne 15/6/09 Ferry] [upravil dne 15/6/09 robo 406] Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 sorry ale....bolo tu uz milionkrat napisane myslim ze anglicky pc ti bude stale ukazovat anglicke hodnoty ak ti ich vobec bude ukazovat ...a ako zazracne to zapajas podla farieb kablikova? tak to si iny elektrikar...aj ja si zapojim podla obrazku len skoda ze mam vsetky kabliky biele alebo cervene take nieco ako schema pozname v MT? btw.zacinam mat pocit ze niekto sa doma nudi a chodi si na peugeot forum utahovat z ostatnych S tema citacema, pokud odpovidate na predchozi prispevek, vyvarujte se prosim pouzivani citaci, pokud uz citaci pouzijete, smazte alespon vicenasobne citovani, kdyz jsou v odpovedi 2 a vic citaci, znacne to zneprehlednuje cteni. Toto je i zakotveno v pravidlech a prosim Vas o jejich dodrzovani. Ferry [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 zmena zobrazovanych jednotek nejde nejakym predratovanim udelat, schema zapojeni je pevne dane, ani ne tak podle barev dratu, ale podle cisel dratu. Jednotky jsou pevne nastavene v mikroprocesoru pocitace a nejdou zmenit, takze aby to ukazovalo evropske jednotky, je treba sehnat displej z evropskeho auta, anglicky displej je naprd a dobrej leda na vyzkouseni a mozna pak na nahradni dily (krome zakladni desky) ten kontaktni plisek, o kterem jsem psal a ktery kupoval Tom v peugeotu, ten patri do zluteho konektoru u budiku, k displeji potrebujes cely plastovy konektor k pripojeni do te spodni rady (pripadne dva stejne plastove konektory, pokud ten z horni rady nemas jako pripravu uz v aute) zapojeny jsou pak oba, stejne jako na obrazku co jsi vkladal Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 to som potreboval vediť či to sa dá či nie prerobiť,ja som mal už predprípravu na rádio a na teplomer ten som kúpil ,a od kámoša som zohnal tú istu radu čo som mal,len som stej druhej časti orezal tie pásiky na boku plastu ak to môžem tak popísať a išlo to potom zasunúť do tej spodnej rady na PPC,tak som to vymyslel a funguje to OK len ten anglán ma trápil, tak idem zháňať ten PPC náš dik ferry za info :papa:papa [upravil dne 11/10/09 robo 406] Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 co jsem psal cervene o tech citacich o dva prispevky vys? Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti sorry ale....bolo tu uz milionkrat napisane myslim ze anglicky pc ti bude stale ukazovat anglicke hodnoty ak ti ich vobec bude ukazovat ...a ako zazracne to zapajas podla farieb kablikova? tak to si iny elektrikar...aj ja si zapojim podla obrazku len skoda ze mam vsetky kabliky biele alebo cervene take nieco ako schema pozname v MT? btw.zacinam mat pocit ze niekto sa doma nudi a chodi si na peugeot forum utahovat z ostatnych S tema citacema, pokud odpovidate na predchozi prispevek, vyvarujte se prosim pouzivani citaci, pokud uz citaci pouzijete, smazte alespon vicenasobne citovani, kdyz jsou v odpovedi 2 a vic citaci, znacne to zneprehlednuje cteni. Toto je i zakotveno v pravidlech a prosim Vas o jejich dodrzovani. Ferry schemu poznám:super:super ale farba mi sedela presne,tak som to zkúsil a ide to:super:super tak neviem čo je natom divné že som to tak spravil hahahahaha...:P:P Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 vsak hej to je v pohode...az nato ze je tam asi x kablov rovnakej farby a x tiez rovnakej.. Citovat
robo 406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti vsak hej to je v pohode...az nato ze je tam asi x kablov rovnakej farby a x tiez rovnakej.. nafoť to daj to tu:nevim lebo ja som mal len 5 káblov,niekde som to mal aj nafoťené,ale ak to najdem,tak to tu dám,aby si sa vedel orientovať či to je také isťe čo máš aj ty.. na dalšej stránke je to nafoťené :D:D [upravil dne 11/10/09 robo 406] Citovat
tomy_verceti Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 mohol by sem niekto prosim napisat popripade vlozit obrazok zadnej strany samotneho PPC a napisat ktory je pin cislo 1 a pin cislo 15? pretoze ked sa opytam 100ludi tak mam pocit ze od kazdeho dostanem inu odpoved diky. btw. dnes som merial vsetky napajania kostry a vsetko je zapojene dobre ale stale nefungujem tak to nechapem... Citovat
tomy_verceti Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 nj, v podstate mas pravdu pak to mam tedy zapojene vsechno dobre chyba uz musi byt jen v display-u Citovat
tomy_verceti Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 vsechno zapojeno ok, promeril sem to Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Zdar , při rozdělání displeje na mě vykoukl jeden nezapojený konektor (ten šedý ). Neví někdo , k čemu by mohl být? Dík Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 tak jestli jsem to dobře přečetl tak: bílý 14 2bílý 07 červený 9004F 2červený 12 zelený 8030 zelenožlutý nic, asi kostra ve schématu je akorát ten konektor pro displej Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 no vypadá to tak já ty frantíky nechápu, dráty k pp tam nejsou ani jeden, displej ten nejmenší co sehnali, ale celej kabel k navigaci tam dají. no nic dík za odpověď kdo z vás má navi , je to tak? Citovat
maty_s Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ahoj, chtěl bych si asi jako většina tady zprovoznit PPC. Bohužel jak už někdo zmínil, část důležitých informací je smazána a je v tom trochu zmatek. Mám motor 2,1TD. Všechno jsem tak nějak pochytil, ale nevím, kde najít drát 4310 a 723 (speed interface). Drát 4310 je asi někde na palubce že? dá se napojit někde jinde než tam? (v nějakém konektoru pod volantem).Díky za každou odpověď.P.S. černý kulatý konektor pod volantem nemám!! Citovat
genzer Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Jarmyl no vypadá to tak já ty frantíky nechápu, dráty k pp tam nejsou ani jeden, displej ten nejmenší co sehnali, ale celej kabel k navigaci tam dají. no nic dík za odpověď kdo z vás má navi , je to tak? k navigaci tento svazek urcite neni,displej s navi ma taky jeden konektor,jako na obrazku Citovat
Dave_k Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Mám za to, že to je pro displej digi klimatizace (ktero podle fotky jarmyl nemá). Ve schématu je pod kódem 8025 tak to snad někdo zjistí na tuty. P.S. Jen koukám, že Jarmyl zde byl naposledy 31.8.09. Tak snad to pomůže i někomu jinýmu. [upravil dne 1/10/09 Dave_k] Citovat
Bendy_- Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Ahoj všichni, mam 1.8 benzin 16V old model, pročet sem to tady snad celý a jestli jsem dobře pochopil, tak by tam měl pp jít. Chtěl bych se zeptat jestli by byl ochotnej někdo ho tam semnou namontovat, co sem se koukal, žádny kabely nemam dotažený a to je právě ten problém, páčku bych možná zvládul, ale to je všechno, proto se ptam jestli by tu jěště někdo takovej byl, četl jsem že tu bylo docela dost lidí co to tak před 2 rokama dělala často. Děkuji za jakoukoli odpoveď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.