Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Máš lepčejší káru no :super U mě se to dělá páčkou ....

A čo ti to robí ked stlačíš tu \"čepičku\" na tej pačke?
Odesláno

Tak jsem byl v Peugeotu, píchl mi to na PC a povolil tam možnost km/h a mil.

Ta páčka sice jde mačkat, ale jako by celá ta objímka, né to tlačítko uprostřed, takže jsem se špatně domníval, že to jde mačkat.

Doporučil mi, ať od někoho koupím tu páčku, co jí jde mačkat ten střed a má tam šipky a ať to namístě přecvaknem a zkusíme. Když to nepůjde mám smůlu, když jo mám vyhráno.

A při té příležitosti mi zjistil, že mám špatnou spodní lambdu (tuhle jsem měnil tu na motoru), prý ty drátky mohou překousávat myši, že prý jim docela chutnají.

Takže zase mám na co šetřit.

Potěšil mě, že za tuto diagnostiku nic nechtěl, tak alespoň něco.

Odesláno

Nejde tolik o tlačítko, jako spíše o to, aby ta páčka vůbec měla s čím komunikovat.

Sám mi řekl, že buďto s tou novou páčkou to půjde, anebo ne, že není jisté, že to PC půjde.

Odesláno

Zároveň jedním dechem dodal, že to rozebírat nebude, že tam je moc pérek, pružinek atd. Prý je nejlepší sehnat páčku, co by uměla požadované funkce, jen sundat kryt pod volantem a přecvaknout konektory a zkusit to, zda to půjde. Zkrátka buď a nebo.

Každopádně já o tom vím prd a dám na jeho radu, sám ani nevím jak to rozebrat, natož jak to pak složit.

Proto sháním tu páčku, abych to mohl vyzkoušet.

Odesláno

Nemate někdo schema nebo radu, kam u 206 připojit to tlačítko na té svorkovnici pod páčkou. U te 406 to bylo dobře vidět jak tu svorkovnici zapojit.Dík.

Odesláno

ludia pomooooc.... zohnal som si palubny pocitac, ale vzadu nie je napisane to cislo na fotke, ale 8327.... je to problem???? niekto pisal, ze to musi byt presne oznacenie... prosim vas odpovedzte mi rychlo,,,, lebo mi to vyfuknu

post-0-14109605492984_thumb.jpg

Odesláno

no pokud vypada stejne, a ma zezadu dva konektory nad sebou, tak to problem nebude, to cislo je asi jen nejaky vyrobni kod, pripadne zakodovany datum vyroby

Odesláno

zdravím,

dnes som nahodil druhú páčku /ktorú som kúpil za 20€./

Mám trochu dilemu, lebo na obrázku som našiel iné káble zapojené. Ja som to zapojil na tie, ktoré som označil fialovou farbou.

Zatiaľ to prepína úplne bez problémov.

Len som nenašiel na tom konektore označenie, tak nemôžem vám napísať presné značenie.

Preto ak máte niekde napísané značenie, kľudne mi napíšte. Potom budem múdrejší.

Myslíte, že je to tá správna kostra ?

post-0-14109605498994_thumb.jpg

Odesláno

pýtam sa preto lebo na tej fotke vľavo je označenie na dva vodiče, pričom ten ľavž dole som použil.

Ale tú pozíciu na ľavej fotke, v strede som vôbec nemal obsadenú žiadnym vodičom.

Odesláno

Tak sem se dohrabal k tomu ze i kdyz sem natankoval plnou tak je to stale stejne, PPC ukazuje spotrebu 7L/100km ale jak pocitam jak pocitam doma rucne mi vychazi 6,25l/100km

Mate nekdo nejaku ideu nebo to nekomu dela take? Myslite ze to muze byti spatnym PPC? Teda nenapada me co by tam mohlo byt spatne, jedine ze z jineho auta (neni od vyroby, dodelavany) chvilema sem premyslel ze by to mohl obyti z jine motorizace a ze by byl problem v tom, ale rekl bych ze ten PPC je jenom zbernice ktera zbira udaje z auta, tak to by v tom pripade melo byti uplne fuk z ceho to je.. ma nekdo ideu?

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Tak sem se dohrabal k tomu ze i kdyz sem natankoval plnou tak je to stale stejne, PPC ukazuje spotrebu 7L/100km ale jak pocitam jak pocitam doma rucne mi vychazi 6,25l/100km

Mate nekdo nejaku ideu nebo to nekomu dela take? Myslite ze to muze byti spatnym PPC? Teda nenapada me co by tam mohlo byt spatne, jedine ze z jineho auta (neni od vyroby, dodelavany) chvilema sem premyslel ze by to mohl obyti z jine motorizace a ze by byl problem v tom, ale rekl bych ze ten PPC je jenom zbernice ktera zbira udaje z auta, tak to by v tom pripade melo byti uplne fuk z ceho to je.. ma nekdo ideu?

No já myslím, že je to úplná normálka. Prostě to kecá :D Táta má Caravellu a palubák mu tam lže skoro o 2l/100km (ukazuje mu to spotřebu kolem 8l/100km a ve skutečnosti jezdí za 10l:aut) A to je palubák u 3roky starýho auta...

Odesláno

takze ale ze sem tu nikoho nevidel si stezovat ze by mu to blbe ukazovalo spotrebu.. jako tu s pazoutem... divny... asi to moc resim.. ale vite jak ja toho hodne najezdim a tak me nebavi pocitat si km a kdyz vidim nizky cislo na PPC tak mam hned lespi pocit, kazdy den zavodim s PPC mezi 7,0l a 7,1l a nakonec to vzdicky stahnu :D

ale kdyby mi to tam realne ukazalo fakt 6,2 tak mi spadne kamen ze srdce. Fakt ze rict mam disel a jezdim za 7l na 100km je docela dost.. ale kdyz vezmu relanou 6,2 a to najezdim po meste cca -50-100km denne, tak se to da, kdyz jednou za mesic vyrazim do polska nebo do praglu.... tak to samozrejmne trochu opadne ale mno nic vic...

tak ted budu klidny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...