C.J. Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 Původně zaslal: OK406 Palubní počítač ti ukazuje šest funkcí na displeji: 1) venkovní teplotu 2) aktuální dojezd 3) aktuální spotřebu 4) průměrnou spotřebu 5) průměrnou rychlost 6) ujetou vzdálenost Původně zaslal: MJSytic Hmm, tak to je trošku málo:(, na to že kolega má Vectru B 2.0 r.v. 96 a hlasí mu to i ty žárovky a kapalinu v ostřikovačích atd. No ale na druhou stranu lepší něco, než nic, jako mám já Jo, hold kolega si uměl vybrat pořádné auto.. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 Tak jsem taky přečetl celé vlakno a já vtom mám teda 100% guláš.Nevím jestli to k něčemu bylo , ale odšroubil jsem ze zvědavosti ten displey a podíval jsem se kolik je k němu přivedeno dratků , je jich tam přivedeno 8. Tu páčku ,která by byla potřeba dodělat, bych zvladnul (nebo bych udělal to tlačítko co by jí nahradilo),ale jinak si do toho asi netroufnu. Tak těm co PP mají a těm co byli šikovní budu jen tiše zavidět ... Citovat
sheep Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Nejsi sam kdo ma gulas,chci to taky dodelat a jdu pristi tyden koupit packu jen jsem zvedav kam tady v Plzni to necham otevrit. Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Za vzniklý guláš můžete poděkovat panu "Komisarovi", který veškeré své příspěvky před časem smazal. [upravil dne 2/9/2007 Medvěd] Citovat
sheep Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 No nic kdyz se k tomu dostanu a budu to delat vse nafotim a popisu...jen kdyby nekdo kdo by byl z Plzne a vedel by kdo to otevre v RJ,budu mu vdecny. Citovat
Ladaj Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 sheep:Budeš muset zajet tam kde maj diagnostiku,protože ti to musej aktivovat v BSI jednotce jo a eště musíš mít displej typu B nebo C protože typ A neumí PP. Citovat
sheep Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Jo to sedi,display je a maka.Jen jsem zde cetl,ze nekdo byl v peugeotu a tam se mu vysmali,nekdo tvrdi opak. Citovat
Ladaj Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 všichni ty co mají novej model a chtěli to zprovoznit tak jim to zprovoznili zkus nějakýho soukromníka pokud tě z peugeotu vyhoděj musej to zaškrtnout a prej to háže chyby že to nejde tak prý na ty nemaj koukat maj to furt odkliknout a pak že už to jde zkus těch prodejen víc u sebe ve městě a nebo nejbližší okolí já BSI eště nemám takže jsem to měl v pohodě.. ted jsem si ho dodělal i u svýho HDIčka starej model a to co tady bylo psaný tak to sedělo ale mě veškerý drátky co jsem musel tahat na PP tak jsem je měl podvolantem.. Citovat
OK406 Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Původně zaslal: Medvěd Za vzniklý guláš můžete poděkovat panu "Komisarovi", který veškeré své příspěvky před časem smazal. [upravil dne 2/9/2007 Medvěd] Ale psal, že na novější modely 406, kde je BSI a u nafty(HDi) že neví, jelikož se musí aktivovat v servisu, což u starého modelu není nutné. Sám si byl přítomen, když se dělal pp do 406 u Neon. Aktivoval se na místě. A jak je to u jiné ŘJ než Bosch, tak to ví opravdu jen Komisar a že to je plně funkční, tak to se lze u něj i přesvědčit. Ale co tam přidával, tak to nevím. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Pro OK406 : Jak poznám že mám ŘJ Bosch.Stačí když je to napsané na tom velkém konektoru co je k ní připojen ? :nevimNemůžu totiž dost dobře přečíst ty údaje na tom papírovém štítku co je přilepený na jednotce. Citovat
Miku Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 U starých modelů je nejdůležitější zjistit,jaký je typ ŘJ a pak už jen podle schématu (daji se sehnat na netu) zjistit číslo drátu 1368 ( na těch schématech různých ŘJ lze vyčíst , zda jde PP dodělat , jest-li ji takzvaně ŘJ umí. Zbytek už je jenom drátenictví s velkou trpělivostí:D:D Citovat
Zbyňa1 Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 A jak je to u těch nových modelů. Nedá se taky na ně někde sehnat el.schéma zapojení . Citovat
Dave_k Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Původně zaslal: Zbyňa1 A jak je to u těch nových modelů. Nedá se taky na ně někde sehnat el.schéma zapojení . Novej model sice nemám, ale co jsem se tady dočetl tak u novýho dráty tahat nemusíš. Jen musí být správnej displej a BSI jedntka. Taky to prý všechny BSi neumějí. Citovat
Michal.Halajcik Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 Koľko by to ma to stále keby som si to celé aj s tou páčkou nechal urobiť v Autospole? Nešlo by to napojiť na spínač (knoflík) hneď vedľa displaye. Teraz neviem, či sú obidva využité...ale asi áno...km a míle prepínanie mi to ide... Citovat
mitch.mb Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 pokud to tvoje RJ umi nech si to aktivovat akorat v RJ a tlacitko uz si dodelas sam nic na tomo neni pul metru dvojlinky nejaky vhodny tlacitko a dat ho do zaslepky vedle displeje jako to mam ja otazka 30 minut :c) investice 316kc ... 300 za aktivaci v RJ a 16 za tlacitko :c) dvojlinku jsem pouzil co mi zbyla od repro z domaciho kina :c) Citovat
Michal.Halajcik Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 Původně zaslal: mitch.mb pokud to tvoje RJ umi nech si to aktivovat akorat v RJ a tlacitko uz si dodelas sam nic na tomo neni pul metru dvojlinky nejaky vhodny tlacitko a dat ho do zaslepky vedle displeje jako to mam ja otazka 30 minut :c) investice 316kc ... 300 za aktivaci v RJ a 16 za tlacitko :c) dvojlinku jsem pouzil co mi zbyla od repro z domaciho kina :c) Ahoj, dík za rýchlu odpoveď. Myslím, že by to moja RJ mohla zvládnuť, mám totiž 406 HDi 80 Kw rv 2000, vlastne to isté čo máš Ty, ale v HDi. Tak snáď to pôjde bez problémov. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 Zdravím , tak už jsem několikrat pročetl vše a nikde jsem nenašel, kam bych připojil ty dráty od udělanýho tlačítka ,když je nemám přivedeny k tomu konektoru co vede k páčce . Citovat
OK406 Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 Pokud máš páčku, tak je lepší ale praktičtější si to udělat. Je to lepší i z hlediska bezpečnosti. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Kam připojit dráty, když nejsou přivedený...dobrý dotaz, taky nevím! Citovat
švejk Odesláno 17. září 2007 Odesláno 17. září 2007 to uz tady nekdo psal .... dokonce i s obrazkem to tu bylo, nejspis by stacilo procist si vlakno od zacatku (obrazky byly pro novej i starej model) :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.