Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

pepekarita: je to ten "správný" na nový model ... starý je jinačí

Jinak kdo by sháněl na SM displej, tak jsem ho viděl před víkendem na vrakovišti v Praze v Jeremiášový ulici ... byla tam bořená stříbrná 406 a ještě ho měla ... tak si zkuste na ten vrakáč najít číslo na netu (možná bude umět i PP)

byl jsem tam a nemaj ( nebo ho ten trubka nemuze najit ) furt mi nutil displej z noveho modelu a nechtel si to nechat vymluvit ze by existoval jeste jinej, ctvrt hodiny hrabal nekde vzadu ve skladu v bedne a pak ze nema, nechtel me pustit abych mu pomohl hledat, a prinesl mi pak displej z citroenu XM, mel jsem chut ho poslat nekam :D

Odesláno

tak to tam mají pěktý brtník když se nevyznají já pokud sháněl něco tak jsem si to vytiskl a byla daleko lepší domluva,člověk nikdy neví na koho narazí

Odesláno
Původně zaslal: dixi

tak to tam mají pěktý brtník když se nevyznají já pokud sháněl něco tak jsem si to vytiskl a byla daleko lepší domluva,člověk nikdy neví na koho narazí

jj, uz to mam vytistene z katalogu ND a priste az pujdu, tak mu vrazim rovnou papir ;) Prej za 14 dni dorazi dalsi 406 tak jsem zvedav

Odesláno

já měl štěstí v neštěstí protože sice měli a pak jsem po zapojení zjistil že jsou míle galony zajel jsem za nimi měli ještě jeden ten neukazoval tak mi ja dali zadara a doma jsem zjistil že to bylo žárovkama:D ale byl v km a l

Odesláno

no ja ho zas tak usilovne neshanim, me stejne asi nebude fungovat, protoze pri prepnuti na LPG se nejspis ztrati i signal z originalni ridici jednotky a navic signal od nadrze bych potreboval predelat taky aby se bud prepinal ( jenze tam bude problem jestli je v PPC pevne nastavena velikost nadrze 70l, tak LPG nadrz mam 40l ... ), no muselo by se doresit spoustu vedlejsich veci, mimo dodelani a zapojeni samotneho PPC, coz je trivka

Odesláno

Ferry, by mě zajímalo, jak může už dopředu vědět, že dorazí za 14 dní bořená 406tka?? To voní levotou :-D Ikdyž asi je možný, že nějaká, která je ještě v "řešení" nehody. Ještě jsem našel inzerát tady na P-Cna hlavní stránce (asi před týdnem), kde někdo rozprodává 2.0i v plný na ND, takže by měl palubák ještě mít, ale je to týden, ale zkusit to můžeš ...

Odesláno

já měl štěstí v neštěstí protože sice měli a pak jsem po zapojení zjistil že jsou míle galony zajel jsem za nimi měli ještě jeden ten neukazoval tak mi ja dali zadara a doma jsem zjistil že to bylo žárovkama:D ale byl v km a l

Tohle (míle/galony) je jen další důkaz o tom, že Komisar je na světě ;)

Odesláno

Zasláno 13.8.2007 v 12:33

určitě s tímhle modelem to půjde - mám stejný (viz foto)a jde jen o natažení drátů k tomu modulu a do páčky pak ti to bude fungovat.

No jo, páčku jsem už koupil! Odkud dráty, kam přesně zapojit? :D

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Hoší, já chci PP do 306ky! Pomozte mi s tím někdo. Kde je u 306ky ŘJ, abych se podíval co je to za typa?

Jde udělat hodně ale musí se chtít 306 jsem nestudoval,ale mělo by to býti asi podobné jako 406.Záleží jaká řídicí jednotka a pak BSI,jinak se tu o tom psalo dostatek

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tohle (míle/galony) je jen další důkaz o tom, že Komisar je na světě ;)

Komisar nebyl jediný s galonama a s mílema,:roker

Odesláno

Komisar zprovoznil pp i u ŘJ Sagen i u Bosch. Díky Komisar, máají někteří členové P-C plně funkční pp!! A věřím, že i ostatní budou mít. Co ty na to dixi?!;)

Odesláno

tak chlapy dnes jsem už konečně taky zprovoznil PP a to jsem ten displej vyzvedl 16hodin na poště..veškerý kabeli se daj najít pod volantem v hnědým konektoru u starých modelů a kostru co chce PP tak jsem ji napojil přímo na hodinách tak jak je to ve schématu..;););):roker:roker:roker

[upravil dne 23/8/07 Ladaj]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Komisar zprovoznil pp i u ŘJ Sagen i u Bosch. Díky Komisar, máají někteří členové P-C plně funkční pp!! A věřím, že i ostatní budou mít. Co ty na to dixi?!;)

prý tady pomohl jen málo lidem tak nemohu rozhodovat já ani on.:roker

Odesláno

Původně zaslal: OK406

prý tady pomohl jen málo lidem tak nemohu rozhodovat já ani on.:roker

Málo lidem pomohl? To není pravda! Dej sem citaci! Určitě pomůže dál!!

Ladaj: blahopřeji v provoznění pp a ať ti spokojeně slouží!!!!!!!!!

Odesláno

ok406:jojo díky ale ted kdyz jsem jel z práce tak dojest mi žačal ukazovat jen pomlky...a přitom mě to ukazuje kolem 5,5-6,0l/100km z klimou.sice tam nafty moc nemám ted ale stejně by to mělo něco psát..

Odesláno

Ahojte, jsem nový člen tohoto klubu. Před nedávnem jsem pořídil 406-ku HDI 66kW nový model a nemám tam PP. Je nějaká možnost ho dodělat ? Displej tam mám velký a senzor deště taky.(někde tady jsem četl , že podle senzoru deště se dá poznat zda se dá PP dodělat). :mad:

Odesláno

pro Zbyňa1 a cetl jsi cele toto vlakno? Ja tu taky nejsem dlouho a PP jsem nemel tak jsem si CELE toto vlakno od zacatku precetl a nyni jiz PP mam taky :c) tak hura do toho sice to zabere dost casu ale hlavu vzhuru :c)

Odesláno

Hele chlapi, když se tu tak bavíme o tom "palubním PC" to máte na mysli jen to, že to počítá spotřebu, nebo to umí taky to, že "praskla žárovka" atd.

Já jen že jen kvůli spotřebě se s tím takhle párat:myslim Jestli to nahlasí i to ostatní, tak to potom OK:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...