OK406 Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: MJSytic Takže teorie, že mi stačí jen sehnat správný display - napojit to a dodělat pár kabílků, včetně přepínače do páčky (popřípadě jinam) je správná??? No stejně ten display jen tak neseženu, tak to vidím na stejně dlouhou cestu, jako byla oprava šíbru ... Snad budu i nakonec stejně tak úspěšnej V kostce řečeno ano. Jinak zkus vrakoviště, jak tu píše Komisar. Hlavně jsi dej pozor, aby jsi měl správné hodnoty na displeji (kilometry, litry). Proto se podívej na displej (pod určitým úhlem) jaké jsou tam hodnoty. Věřím, že budeš úspěšný. Citovat
MJSytic Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 JJ, s těma jednotkama si dám majzla určitě Díky Tak už mám jednu nabídku. Za 3000,- Trošku drahý ne Jsem jim poděkoval a hledám dál Citovat
MJSytic Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 JJ, jsem říkal, že do toho talíře, bych byl ochotnej investovat. Víc ani ťuk. To už radši koupím ty tlumiče Citovat
OK406 Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 To chtěli 3000,- Kč ta displej?? To snad ne. Budeš to muset zkoušet jinde jej sehnat. Citovat
OK406 Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: OK406 To chtěli 3000,- Kč ta displej?? To snad ne. Budeš to muset zkoušet jinde jej sehnat. co chceš nový stojí bez DPH 11650 Kč je pod číslem 6155J3:D http://www.peugeotpartscatalogue.co.uk/D8C/6/61C70A.HTM [upravil dne 29.3.2007 komisar] Tak to je pálka:(:(:o Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 no co, novy komplet budiky stoji taky asi 20 000 Citovat
MJSytic Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 No podle novýho se to nedá brát ... Nová 406 taky stála v 96 roce trošku jiný peníze, než ta samá stojí teď Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: MJSytic JJ, s těma jednotkama si dám majzla určitě Díky Tak už mám jednu nabídku. Za 3000,- Trošku drahý ne Jsem jim poděkoval a hledám dál Já sehnal displej i s origo rádiem 4050 za 2500,-. Citovat
OK406 Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: komisar Velice se divím že se neozvala osoba,která napsala že u Sagemu to NEJDE ale šlape mi to jako hodinky může potvrdit OK 4O6 kde jsem byl několikrát .není to nic složité jen si pohrát:super:super:potlesk:potlesk Tak to mohu potvrdit. A jak píše Komisar, \"nic\" to není. U mého ŘJ Bosch)jsme na tom bádali cca dva týdny. A Komisar pak na svém Sagemu to měl za den udělané. Akorát nemá originál radio, tak mu to ukazuje teplotu + palubní počítač. :super:super Citovat
OK406 Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: MJSytic JJ, s těma jednotkama si dám majzla určitě Díky Tak už mám jednu nabídku. Za 3000,- Trošku drahý ne Jsem jim poděkoval a hledám dál Já sehnal displej i s origo rádiem 4050 za 2500,-. Už aby ti plně fungoval pp. Držím ti palce. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2007 Odesláno 29. březen 2007 Původně zaslal: komisar Velice se divím že se neozvala osoba,která napsala že u Sagemu to NEJDE ale šlape mi to jako hodinky může potvrdit OK 4O6 kde jsem byl několikrát .není to nic složité jen si pohrát:super:super:potlesk:potlesk Myslis me a nebo Milhause65 ? pokud jde o me, spolehal jsem na Milhause, kterej to u nich v servisu dodelava zajemcum ( napr. MilaS si to nechal tenkrat zapojovat ), ze si je jistej ze to nejde. Kazdopadne schema zapojeni mam jen pro jednotku Bosch a u toho jsem si byl jistej, pro Sagem jsem zapojeni nesehnal. Kazdopadne nyni je jasne, ze kdyz je na ridici jednotce zapojen drat 1368, tak to pak funguje at je to bosch a nebo sagem. jeste by to chtelo vyzkoumat u ridici jednotky magnetti marelli skoda ze by mi to u LPG nefungovalo, resp fungovalo jen pri jizde na benzin, asi bych si to taky dodelal [upravil dne 29/3/07 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Původně zaslal: komisar to jo já sehnal za 5ti kilo,proto jsem do toho šel 5oo není tolik kdyby to nešlo. Tak mě tak napadlo, jestli by tam na tom vrakovišti neměli ještě jeden display ... Pro mě? Nevíš??? Citovat
MJSytic Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Původně zaslal: komisar jsem psal koupil jsem jeden ten byl v mílích a galonech a měnili za poslední co měli ten neukazoval po výměně žárovek šel a byl naštěstí v km a litrech.jinak neměli nic.Protože ten druhý nešel dal mi oba a pokud by něco bylo ať se stavím za měsíc pokud bude.Naštěstí ukazuje co potřebuji tak jsem v pohodě. To je fajn, že jsi v pohodě Takže, kdyby jste někdo věděl, tak dejte info;) Díky Citovat
Miku Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Tak už i mé autí ma plně funkční PP. Tímto chci veřejně poděkovat Komisarovi za poskytnuté informace , které mi hodně pomohly :potlesk:potlesk Mám ŘJ Bosch 3.2F. Citovat
OK406 Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: komisar jsem psal koupil jsem jeden ten byl v mílích a galonech a měnili za poslední co měli ten neukazoval po výměně žárovek šel a byl naštěstí v km a litrech.jinak neměli nic.Protože ten druhý nešel dal mi oba a pokud by něco bylo ať se stavím za měsíc pokud bude.Naštěstí ukazuje co potřebuji tak jsem v pohodě. To je fajn, že jsi v pohodě Takže, kdyby jste někdo věděl, tak dejte info;) Díky Musíš zkoušet různá vrakoviště. A ptát se. Držím ti palce, aby jsi měl štěstí a brzy si měl pp. Citovat
MJSytic Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: komisar jsem psal koupil jsem jeden ten byl v mílích a galonech a měnili za poslední co měli ten neukazoval po výměně žárovek šel a byl naštěstí v km a litrech.jinak neměli nic.Protože ten druhý nešel dal mi oba a pokud by něco bylo ať se stavím za měsíc pokud bude.Naštěstí ukazuje co potřebuji tak jsem v pohodě. To je fajn, že jsi v pohodě Takže, kdyby jste někdo věděl, tak dejte info;) Díky Musíš zkoušet různá vrakoviště. A ptát se. Držím ti palce, aby jsi měl štěstí a brzy si měl pp. Já to zkouším. Díky, snad se nakonec k nějakýmu dopracuju Citovat
OK406 Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Původně zaslal: Miku Tak už i mé autí ma plně funkční PP. Tímto chci veřejně poděkovat Komisarovi za poskytnuté informace , které mi hodně pomohly :potlesk:potlesk Mám ŘJ Bosch 3.2F. V jaké máš pozici trimer ?? Citovat
Miku Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Pozice na trimru 1 (origo rádio + PP) Dnes jsem ujel nějaké km a průměrka 8,3 (ale turbínka byla v klidu ) Citovat
OK406 Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Já mám pozici 2 : teplota, rádio (4050) pp. Zkoušel si za-li ti nejde na jiné pozici i teplota? A jinak spokojenost?? A jak jsi vyřešil páčku?? Citovat
Miku Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 páčku tam mám originál na stěračích (proto jsem se do toho pustil). Mám to přesně podle popisu : 1.teplota 2.dojezd 3.okamžitá spotřeba 4.průměrná spotřeba 5.průměrná rychlost 6.ujeté km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.