Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: klausik

Mám stejný display (konečně, z vrakáče za 300) jako Dave_k a konektor z původního (s teploměrem) jde jen do vrchního slotu. Radio mám origo typ 4035, který má vlastní displejíček, takže na co je ten spodní si mohu jen domýšlet. Spíš mě rozčiluje, že mi to zatím nepřepíná, ale montoval jsem to dychtivě večer tak se ještě na to podívám za dne. Jinak ten displej ukazuje teď teplotu a dojezd vymezený ---. :myslim

napiš jestli se ti to přepínání povedlo rozchodit a jak? :)

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: klausik

Mám stejný display (konečně, z vrakáče za 300) jako Dave_k a konektor z původního (s teploměrem) jde jen do vrchního slotu. Radio mám origo typ 4035, který má vlastní displejíček, takže na co je ten spodní si mohu jen domýšlet. Spíš mě rozčiluje, že mi to zatím nepřepíná, ale montoval jsem to dychtivě večer tak se ještě na to podívám za dne. Jinak ten displej ukazuje teď teplotu a dojezd vymezený ---. :myslim

napiš jestli se ti to přepínání povedlo rozchodit a jak? :)

:( Tak fakt to nejede, tedy nepřepíná. Mám i originál páčku s ovládáním PP, která spíná dle měření přesně ty drátky, které jsou na fotkách zobrazeny jako ty které se mají spojit. Jsem na prach. Asi poprosím Milhause65, který jak tak čtu má s tím největší zkušenosti.

Odesláno

Ne u všech 406 tek , to jde. Záleží na úrovni BSI. Je jich 5 0-4. U 0-1 to nelze. Na BSI je to otisklé v obalu. Pokud není u vozu velký display a senzor deště je úroveň BSI nedostatečná na PC.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Ne u všech 406 tek , to jde. Záleží na úrovni BSI. Je jich 5 0-4. U 0-1 to nelze. Na BSI je to otisklé v obalu. Pokud není u vozu velký display a senzor deště je úroveň BSI nedostatečná na PC.

Mám senzor deště, mám velký displej ale nepřepíná to... nějaký nápad? :D

a co jsem našel, tak motor ES9J4 má bsi které to zvládne... nemusí se nic dotahovat z ŘJ, popř.nemusí se přidat nějaká pojistka či relé?? díky... rád bych to rozchodil...

Odesláno

Mám rok výroby 4/99, motor 8ERHZ (2.0 HDI 81KW) DW10ATED, dešťový senzor. Velký display jsem si koupil, byl tam ten malý pouze s teplotou. Konektor od Displaye má tyto drátky viz foto (původně vložil Dave_k). Je pravda že pod ním je další řada pinů, ale není konektor. Dá se s tím něco dělat?

post-0-14109595301483_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: @re

Mám senzor deště, mám velký displej ale nepřepíná to... nějaký nápad? :D

a co jsem našel, tak motor ES9J4 má bsi které to zvládne... nemusí se nic dotahovat z ŘJ, popř.nemusí se přidat nějaká pojistka či relé?? díky... rád bych to rozchodil...

Mam stejnej problem jako ty.Senzor a velkej displej mam.A neprepina to.:-(

Odesláno
Původně zaslal: Devils-night

Mam stejnej problem jako ty.Senzor a velkej displej mam.A neprepina to.:-(

zkusím to dneska nafotit... možná na něco přijdem... :)

Odesláno

Tak jsem zbastlil schémátko co je vše potřeba v mém případě zapojit pro zprovoznění PP. Ve čtverečkách jsou PINy kam dráty vedou. Konektor "A" je horní u displeje a "B" spodní.

[upravil dne 8/3/07 Dave_k]

[upravil dne 22/5/07 Dave_k]

post-0-14109595649143_thumb.jpg

Odesláno

Tak to konečně chodí:potlesk, Zprovoznili mi to přímo u Peugeota přes známého. Musím potvrdit Dave_k a jeho nákres, protože spodní řada pinů je osazena přesně jak nakreslil. Bohužel nemohu sloužit odkud jsou ty kabely do displaye taženy. Své know-how si Pežoťáci nechali prosebe. Důležité ale je, že to lze zpojízdnit i na strojích bez multiplexu s původně pouze instalovaným teploměrem. :super

Odesláno
Původně zaslal: komisar

dle schéma na 32 je už něco napojené

Máš pravdu. V opačným směru hledání mně to nenapadlo. ;)

Ikdyž těch volnejch tam je víc. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Michal.B

... nevim kde bych našel BSI ...

Je pod pojistkami v prostoru u řidiče.

Mam tam tohle

[upravil dne 6/3/07 Michal.B]

post-0-141095953624_thumb.jpg

Odesláno

Prosím, jak jste řešili otázku zprovoznění páčky. Mám stejnou, jako je na levé straně, kde je klakson, akorát, že mám konec páčky napevno, asi zaslepení.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Prosím, jak jste řešili otázku zprovoznění páčky. Mám stejnou, jako je na levé straně, kde je klakson, akorát, že mám konec páčky napevno, asi zaslepení.

Nejlepší je sehnat na vrakáči originál za cca 300,-, ale chceš-li bojovat, tak si přečti úvodní stránky tohoto threadu, kde si páčku ti zruční upravili. Jde i udělat ovládání vedle displaye pomocí mikrospínače třeba ze starý myši. Taky to tu už někdo řešil a dokonce fotil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...