Přejít na obsah

klausik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

klausik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. klausik

    Skůtry PEUGEOT

    Neni to motorka. Je to skutr. Je to sice skůtr, ale je to moc povedený. Koupil jsem si čerstvě Geopolise 400 a je to fakt moc fajnové svezení...a dělat v těchto kubatůrách nějaké velké rozdíly mezi motorkou? Chce to se na něčem podobném svést. Motorka je asi víc adrenalinová a je na víkendové bláznění, ale na dojíždění z předměstí Prahy do práce s pocitem, že se netáhnu jak hnůj, že můžu letět po dálnici 150, že na mě tak nefouká a déšť mě taky nezmáčí...to mašina nedá. A ten Geopolis nejenom krásně vypadá, ale díky velkým kolům, vysoké stabilitě a výkonnému motoru je volba víc než dobrá.
  2. klausik

    Antivirák

    Myslím si, že spokojenost s AV (u neodborníků) se odvíjí od toho kdy poprvé narazí na schopnost jeho AV si s virem poradit. Pokud ne, přechází se na jiný. Z toho taky plyne ten široký záběr spokojenosti s produkty, které jedni odsuzují a druzí považují za špicu. Do světa virů a antivirů určitě hodně přispívá uživatelská \"slušnost\" - myslím tím nelézt tam, kde se dá útoky očekávat, neotevírat každou poštu apod. Z toho všeho vyplývá, že se dá provozovat PC i bez antiviru; s antivirem, který byl tady odsouzen k smrti; ale i s tím \"nejlepším AV\" viz informace by:skupko a vector. I přes nainstalovaný \"nejlepší\" AV bych doporučoval si provádět pravidelně zálohy (případně celé image). Viděl jsem už hodně slz lidí, kteří tak přišli o svoje jen těžko nahraditelná data...
  3. klausik

    Pedál nebo Pardál

    V neděli jsem byl Pegiho a manželku vyvenčit a dorazil jsem až do Bechyně. Tady jsem poprvé ochutnal točenýho Pardála a musím říct, že je fakt skvělej. Gambáče chutí určitě předčí. Jen aby mu to taky vydrželo a sládek i s receptem neemigroval do jiného pivovaru. (To se stalo v Benešově kde se pivo významně zku...lo)
  4. klausik

    Palubní počítač

    Nejlepší je sehnat na vrakáči originál za cca 300,-, ale chceš-li bojovat, tak si přečti úvodní stránky tohoto threadu, kde si páčku ti zruční upravili. Jde i udělat ovládání vedle displaye pomocí mikrospínače třeba ze starý myši. Taky to tu už někdo řešil a dokonce fotil.
  5. klausik

    Palubní počítač

    Tak to konečně chodí, Zprovoznili mi to přímo u Peugeota přes známého. Musím potvrdit Dave_k a jeho nákres, protože spodní řada pinů je osazena přesně jak nakreslil. Bohužel nemohu sloužit odkud jsou ty kabely do displaye taženy. Své know-how si Pežoťáci nechali prosebe. Důležité ale je, že to lze zpojízdnit i na strojích bez multiplexu s původně pouze instalovaným teploměrem.
  6. klausik

    Palubní počítač

    Mám rok výroby 4/99, motor 8ERHZ (2.0 HDI 81KW) DW10ATED, dešťový senzor. Velký display jsem si koupil, byl tam ten malý pouze s teplotou. Konektor od Displaye má tyto drátky viz foto (původně vložil Dave_k). Je pravda že pod ním je další řada pinů, ale není konektor. Dá se s tím něco dělat?
  7. klausik

    Palubní počítač

    napiš jestli se ti to přepínání povedlo rozchodit a jak? Tak fakt to nejede, tedy nepřepíná. Mám i originál páčku s ovládáním PP, která spíná dle měření přesně ty drátky, které jsou na fotkách zobrazeny jako ty které se mají spojit. Jsem na prach. Asi poprosím Milhause65, který jak tak čtu má s tím největší zkušenosti.
  8. klausik

    Palubní počítač

    V aute mám pouze 1 konektor a přes něj jede rádio a teploměr. Mám stejný display (konečně, z vrakáče za 300) jako Dave_k a konektor z původního (s teploměrem) jde jen do vrchního slotu. Radio mám origo typ 4035, který má vlastní displejíček, takže na co je ten spodní si mohu jen domýšlet. Spíš mě rozčiluje, že mi to zatím nepřepíná, ale montoval jsem to dychtivě večer tak se ještě na to podívám za dne. Jinak ten displej ukazuje teď teplotu a dojezd vymezený ---.
  9. klausik

    Palubní počítač

    Oběhal jsem tři vrakáče, do sedmi volal a všude stejná písnička - není - takže taková sranda sehnat ten malý display zase nebude. Taky bych ho chtěl takhle fotit jako Dave_k a ještě radši bych ho měl v palubce a funkční. Dnes jsem si aspoň udělal malou radost tím, že jsem si dle návodu v jiném vlákně namontoval automatické rozsvěcení světel. Aspoň něco. Budete-li vědět o volném malém (do strarého typu) display dejte vědět. Jo ta cena cca 1000kč sedí.
  10. klausik

    Palubní počítač

    Samé dobré zprávy - vydám se tedy na vrakáče, jen mám dotaz k Dave_k co je to že \"palubák je vlastně přímo u něj\"?
  11. klausik

    Palubní počítač

    Ladaj shání, jak tuším přesně ten samý display jako já, tedy ten starý, který se montoval před faceliftem do cca půlky roku 99. Ten jednodušší umí zobrazit pouze teplotu a ten \"multifunkční\" umí ukazovat i údaje z PC (dojezd, spotřeba okamžitá, průměrná apod.). Ten sháním i já a pokud někdo ví kde a jaká je jeho přibližná cena budu vděčen.
  12. klausik

    Palubní počítač

    Jsem funglový majitel P 406 2.0 HDI 80KW (RHZ) těsně před faceliftem. Pozorně jsem si přečetl celé vlákno a protože mám pouze malý display s teplotou a rád bych zkusil možnost plnohodnotného PP. Potřeboval bych ale sehnat starý (malý) vícefunkční display. Dotaz: kde? a kolik může přibližně stát. Poraďte.
×
×
  • Vytvořit...