Milhaus65 Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 U tohoto motoru ne. U staré 406 D8 diesel jen 2,1 TD XUD11BTE s elektron. čerpadlem. Citovat
Mischak Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Sem z toho jelen:roll mam 406 1,8 16V 1996,ale v zakladu zadnej displei nemam tak co bych mel udelat abych mel pal. pc.Musim nakej zvlast dokoupit.Ja sem v tomhle absolutne mimo.Kolikrat jenom ziram:o co vsechno si dokazete udelat. Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 U tohoto motoru se podívej na ŘJ, pokud máš Sagem asi nepůjde, jinak sehnat velký display a dodělat ..... Citovat
Mischak Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Milhaus65 U tohoto motoru se podívej na ŘJ, pokud máš Sagem asi nepůjde, jinak sehnat velký display a dodělat ..... dekuju. Podivam se az mi vrati servismani car Citovat
Guest Kenny Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Milhaus65 U tohoto motoru ne. U staré 406 D8 diesel jen 2,1 TD XUD11BTE s elektron. čerpadlem. To: Milhaus65 Prosímtě nejsem žádný odborník a chci se zeptat mám 406 2,1 TD r. v. 97 typ motoru neznám (spíš nevým kde hledat) četl jsem tu že je na to třeba nějaký velký displej já tam nějaký mám ale velký mi nepřipadá tak se chci optat jestli mi to půjde nebo ne. Kdyby jsi potřeboval vědět nějaké podrobnosti tak napiš zkusím to dohledat. stačí mi tam tento displej ? přiložím foto. Díky moc kenny Citovat
Arnie Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 kenny: jsem na tom úplně stejně, mám 406 2.1TD r.v.98, takže náš model je s označením D8 (před faceliftem). Já mám sice bouraný předek a pak předělaný na nový model, ale všechno zůstalo postaru. Mám pocit, že náš displej ukazuje pouze venkovní teplotu. Při osazení velkého displeje by pak bylo potřeba dořešit umístění spínače výstražných blinkrů a vyhřívání zrcátek, což nevím jak se dá vymyslet. Možná to u tebe bude jednoduššší, protože máš autorádio 4050, takže máš asi displej složitější. Já mám autorádio 4030 s vlastním displejem a displej nahoře mi ukazuje pouze venkovní teplotu. Je možné dodělat palubní PC i do modelu 406 D8 XUD11BTE s autorádiem 4030 a displejem, který ukazuje pouze venkovní teplotu pohou záměnou displeje za velký, úpravou páčky a zaktivováním ? Můj středový panel vypadá takto : v slze pak mám hodiny. Citovat
Guest Kenny Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Původně zaslal: Arnie kenny: jsem na tom úplně stejně, mám 406 2.1TD r.v.98, takže náš model je s označením D8 (před faceliftem). Já mám sice bouraný předek a pak předělaný na nový model, ale všechno zůstalo postaru. Mám pocit, že náš displej ukazuje pouze venkovní teplotu. Při osazení velkého displeje by pak bylo potřeba dořešit umístění spínače výstražných blinkrů a vyhřívání zrcátek, což nevím jak se dá vymyslet. Možná to u tebe bude jednoduššší, protože máš autorádio 4050, takže máš asi displej složitější. Já mám autorádio 4030 s vlastním displejem a displej nahoře mi ukazuje pouze venkovní teplotu. Je možné dodělat palubní PC i do modelu 406 D8 XUD11BTE s autorádiem 4030 a displejem, který ukazuje pouze venkovní teplotu pohou záměnou displeje za velký, úpravou páčky a zaktivováním ? Můj středový panel vypadá takto : v slze pak mám hodiny. Hmmm tak jestli tomu dobře rozumím tak jednotka to zvládne ale je potřba hodit jiný displej a nejspíš vymněnit nebo dodělat páčku plus aktivaci jo? S těma čudlama bych si hlavu nedělal to se hodí někam jinam, takže zůstává otázkou vyřeší tyto úpravy zájem mít palubní PC a jaká bude výsledná cena aby zájem přetrval :mysli ? Citovat
Guest Angus Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Příspěvků je tu mnoho a tak se blbě orientuji.Dotaz:už to někdo zkoušel na 2.1TD ?Displej bych měl mít dobrý (kdysi jsem v něm měli žárovky a po připojení tam naskočili všechny možné symbloly) ale když jsem dnes zkoušel propojit natvrdo ty kontakty v páčce,tak nic.Neměl by se tam natáhnout ještě nějaký drát z ECU? Jestli máte někdo zkušenost s tímto typem motoru,plíííís.Třeba i na e-mail: angus-y@seznam.cz Děkuji moc Citovat
Guest vavy.p Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 chlapi... a šlo by to dodělat na benzínovej 2.0 V16 z roku 97 , jen nevím kde vzít typ motoru, koupil jsem to před týdnem.... stále tápu!!!! :-) [upravil dne 11.6.06 vavy.p] Citovat
Gargamell Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Nevíte někdo kolik stojí nový display palubního počítače? Drobet sem ho poničil a teď sháním nový. Je to ten velkej na novější model 2000, Hdi (teplota, spotřeba, rádio, dojezd,...) Citovat
Dave_k Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 2vavy.p: U tebe by to asi šlo. Jen udělat ten spínač, nejspíš natáhnout drát z řídící jednotky a nechat to zaktivovat. Zkus vyhledávání. Už se to tady probíralo a někomu se to i povedlo. 2Gargamell: Jsou dva typy. Podle data výroby: do 07/01 kat.č.6155P8 cena 3805,- bez DPH; od 07/01 kat.č. 6155Q8 cena 5163,- bez DPH. Pak ještě dělají s navigací, ale tu asi nemáš. Citovat
Guest vavy.p Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 to: Dave_k : nějak mám problémy se sem vůbec přihlásit..... natož něco najít kde ještě seženu typ toho motoru Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: vavy.p to: Dave_k : nějak mám problémy se sem vůbec přihlásit..... natož něco najít kde ještě seženu typ toho motoru A v tom techničáku to nepíšou? Citovat
Dave_k Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: vavy.p to: Dave_k : nějak mám problémy se sem vůbec přihlásit..... natož něco najít kde ještě seženu typ toho motoru Tady jsem Ti už odpovídal na typ motoru. A tady je rozsáhlá diskuze o sprovoznění PC. [upravil dne 11/6/06 Dave_k] Citovat
Guest vavy.p Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 to kurt: bohužel v techničáku výmaz motoru jediný co tam je tak se nepodobá ničemu co by připomínalo zdejší značení motoru..\"typ motoru: RFV \" a za ten nadpis se omlouvám.... už se polepším Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: vavy.p to kurt: bohužel v techničáku výmaz motoru jediný co tam je tak se nepodobá ničemu co by připomínalo zdejší značení motoru..\"typ motoru: RFV \" a za ten nadpis se omlouvám.... už se polepším Tak ještě možnost - na hlavní stránce Clubu máme v pravém sloupci tlačítko Hledej VIN - zkus do toho rámečku nad ním zadat VIN kod auta a kliknout na to tlačítko. To polepšení si pohlídám! Citovat
Fusion Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 2.0i 16V = XU10J4R (98kW) od 2000 EW10J4 (100kW) To RFV bývá za výše uvedeným ozačením a já ho v TP mám taky. Citovat
Guest vavy.p Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 to fusion: jo jo tohle mi vypadlo z hlavní stránky klubu podle vinka jen jsem se divil , kdy byl můj mazel vyrobenej.... 1971-1979 a nebo 2001-2009 tak ho mám asi o moc mladšího nebo staršího něž maj v TP.... Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 To vavy.p na 99% šlo. Display OK motor taky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.