Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co kam napojit je v tomto vlákně je nutno celé pročíst z hlavy si to nepamatuju a 80 stránek se mi pročítat nechce já už to mam 2x za sebou a stačí ale je to o hodně jednoduší než starej model ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim forum,

mym dalsim (doufam ze uspesnym) pocinem bude aktivace palubniho pocitace. Po rozebrani elektriky, jsem zjistil, ze mi chybi draty mezi BSI a ECU. Kdyz jsem zkusil brnknout pridanym dratem k BSI o kostru, tak se mi na displeji prepinaji jednotlive rezimy - takze by to melo byt ok.

Co me vsak trapi, ze nemam v konektorech piny pro nove draty. Nechci to nijak sprasit a proto bych rad mel origo piny, co budou v konektorech drzet tak jak maji.

Jedna se mi o 2ks pinu do hnedeho 12ti poloveho konektoru na BSI a 1ks pinu do konektoru (pinC2) v ECU motoru - moje jednotka je Magneti Mareli.

Nemam tu zadne vrakoviste peugeot ani zadny elektrosrot, takze bych vas poprosil jestli:

1. Neprenecha nekdo za prislusnou odmenu tyhle piny.

2. Neprozradi cisla originalnich nahradnich dilu. Mistni peugeot autosalon by to mohl mit.

Diky

Odesláno

kontakt do BSI cislo 6542 WY

kontakt k ECU cislo 6541 V4 PŘÍCHYTKA SVAZK A=1,5 B=0,5 prurez dratu 1mm2 nebo

6541 Z2 PŘÍCHYTKA SVAZK A=2,8 B=0,5 prurez dratu 1mm2 , ale tipuju, ze asi ten mensi, cena u kazdeho kusu je asi 25Kc

[upravil dne 26/6/12 14:20 od Ferry]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj nenasel by se nekdo z okoli Pribrami kdo by poradil jak zprovoznit ten pp? Precetl sem tu vse a skousel ale nic se nepovedlo budu rad kdyz mi nekdo pomuze diky moc

Odesláno

Ahoj je to peugeot 406 2.0 hdi rok vyroby 1999 mam destovej senzor mam velkej displej a digi klima a skousel sem udelat ten spinac ale kdyz sem je spojil tak displej nereagoval a pretetl sem cely forum a stejne nevic co dal prosim porad diky moc

Odesláno

Ahoj dekuju za ochotu tak displej mi dava v nastaveni oboje jak km tak mile jo a vin je:VF38BRHYE80953871 ten displej mi ukazuje jen teplomer,hodiny,datum a pak jeste otevreni dveri ,nacerpat palivo.Rad bych kdyby mi to slo chtel bych vedet kolik to papa diky za radu a za ochotu,kdybych mohl budu se revanzovat

Odesláno

Teď nedávno jsem aktivoval na jedné 406HDI, 99 palubák.

Páčku už měl zapojenou a po aktivaci to ukazovalo.

Tu páčku jsi zapojil kam? Měla by být do BSI na hnědej 12pinovej konektor na pozici 1 a při ukostření displej přepne.

Odesláno

ja sem jen udelal ten spinac a na kostce u packy jsem skousel spojovat ty draty a ono nic a ja se vtom vubec neviznam nemas presne na toto auto nejake fotky jak a co se kam zepojuje?

Odesláno

Tak tam bude zakopanej pes. Nebude určitě nataženej drát od BSI k páčce. To se musí natáhnout.

BSI je za plastem pod volantem a vypadá takto: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=290640&aid=6290 a http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=364633&aid=10613 .

Je doní zapojeno několik různě velkejch a barevnejch konektorů. Jeden je hnědej a 12ti pinovej (na fotce napravo vzadu). Tam musíš na pozici 1 (je to na něm očíslovaný) dovést drát od spínače páčky. Druhej drát od spínače někde ukostři.

[upravil dne 18/7/12 22:27 od Dave_k]

Odesláno

tak jestli to mu dobre rozumim tak jeden drat dam do ty hnedy kostky na pozici 1 a druhej ukostrim a spojim je spinacem co sem si udelal a melo by to fungovat? teda jestli sem to dobre pochopil odepis dik

Odesláno

Ten drátek z toho hnědýho konektoru dovedeš k tomu spínači a druhou stranu spínače ukostříš. Po stisknutí by měly přepínat údaje na displeji. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...