Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja mam rok 2004 bol tam typ B a display je rok 2001 a tiez je B len neviem kde to nastavit v diagnostike.. lebo teraz mi to neukazuje ani ze mam malo paliva a tak.. ale spotrebu to ukazuje iba tie texty nie

Odesláno

Jinak je to v palubním počítači/konfigurace a pak jestli máš ovládání pod volantem tak nastavit i to poněvadž to jde přes displej a pokud je tento displej z nemux nemělo by ti to jít taky

Odesláno

Žádnej rozdíl v MUX a NEMUX displeji není!!!! Sám ho v autě mám, jen musíš umět konfigurovat a když to někdo neumí to je pak hold problém, aneb viděl bych to tak jak píše Vítek1:D

Odesláno
:D jj ten.. tempomat mam uz dorieseny.. vse funguje aj cidla aj packu sme vyskusali cez diag.. len cakam na objimku na brzdove cidlo a malo by to ist... cez diag sme skusali a vse facha... a ja som aj kable natahal.. takze toto uz mam za sebou aspon dufam... ked bude vse ok napisem do twempomatoveho vlakna... jedine co potrebujem je komplet vediet kde sa to nastavuje... nemam tu 50 ludi s pp2000 co mi to vedia urobit.. aby sme sa chapali...
Odesláno

Už jsem ti to psal, test jednotlivých počítačů/palubní počítač/konfigurace a tam změnit typ spojení, myslim že to je takhle, už to nějakej měsíc je co jsem to dělal, ale kdo na toto nepříde tk se na mě nezlob, ale ten by si s diag. hrát neměl;)

Odesláno

dakujem.. to som presne potreboval vediet.. chalan ma diagnostiku ale robi s nou len malo a len pre svoje potreby tak preto nevie vsetko len to co kto poradi... a za to som vdacny Vam tu na fore.... dufam ze to doklepenm do uspesneho konca.... len som nevedel ci to hladat v BSI alebo v PPC

Odesláno

no ja urobim mechaniku vsetkeho druhu aj elektriku v aute.. ale softwarovu stranku nemam ako riesit kedze nemam diag. a preto to skusam tak ako sa da.. jasne ze to budem po aktivacii kontrolovat... este raz dakujem

[upravil dne 9.5.2012 22:50 od banan1987]

Odesláno

ono to muze byt jinak u kazdeho modelu auta dokonce i rocnikove a nemuze si kazdej pamatovat kde presne mas co zmenit to se musi udelat dle auta a aktualniho nastaveni .... nekdy je to podobne jak kdyz bych se te zeptal kde v pocitaci najdu fotky z dovolene. To teda trosku s nadsazkou

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim můžete mi prosím upřesnit jestli jde dodělat na můj typ 406 PP po přečtení příspěvků jsem zkontroloval konektor u páčky viz foto a chyběj mi tam 2 dráty ,displej při nastavení ukezuje km/mil.VIN VF38ERFRE80844023 r.v 5/1999 .Dik Roky.:myslim

post-4095-14109624923449_thumb.jpg

[upravil dne 11/6/12 19:32 od Roky]

Odesláno

dodělat pujde určitě jestli máš aspon aut klimu nebo senzor deště jestli toto splnuješ tak budeš muset dotahat kabely od páčky k display pak možná od jednotky motoru do bsi jestli tam už neni a nakodovat přez diagnostiku ...

Odesláno

Automat. klimu mám i senzor deště.Takže jak bylo už popsáno kabel z ECU do BSI na páčku dodělat spinač ,ale jak dotáhnot kabely k tomu display a kam zapojit nějake foto konektoru ??

Odesláno
Myslím, že bude stačit natáhnout jen kablík z displeja do páčky a v páčce dodělat spínač. Samozřejmě aktivace přes dia.

Nemáš nějaké foto toho konektoru na display??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...