Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem strávil spoustu hodin pročítáním tohoto vlákna a na 58 stránce už to vzdávám nebo ze mě bude :aut....Díky všem za rady a zejména Ferrymu za jeho příspěvky:super...Snad jsem pochopil jak na to,tak to zkusím zapojit:myslim..Origo páčku jsem sehnal na vrakovišti v Mratíně za 300,- i když z \"kombajnu\",ale to snad neva :)...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Peugeot Partner , Hdi ,rv 2001 s BSI .

Precital som tento topic a aj ine. V prvom rade treba ist na diag , zistit co vsetko umoznuje bsi , navolit povolenie ,zadovazit si spravny display , packu , pripadne upravit svoju a zapajat .

Najviac mi pomohlo toto zapojenie , najviac som sa potrapil najst kablove vedenie pre snimac teploty /nebolo , cize zistit kde ho z bsi napojit /, no a naj narocne na cas bolo napojenie bsi na rj motora .....prechod interier motor. Teraz max spokojnost , vsetko ukazuje ....spotrebu , dojazd , otvorene dvere ,pomocne texty .

Dakujem za pomoc aj clenom tohto topicu .

[upravil dne 6/10/11 06:12 od vladosr]

post-5272-141096201015_thumb.jpg

[upravil dne 9/10/11 19:16 od vladosr]

Odesláno
Zdraví všechny. Mám další stále se opakující otázku. Půjde zprovoznit PP na mé 406 2.1TD 12V s řídící jednotkou XUDLC01?

Přidám i některé údaje z velkého TP. Typ: 406 2.1 D VF38BP, Motor typ: P8C10DA9U, VIN: VF38BP8CE80277000

Nikde jsem tady tento typ ŘJ nenašel. Děkuji za odpověď.

XUDLC01 je Lucas Epic, je uveden v seznamu RJ co jsem daval 25.5.11 do tohodle vlakna, mrkni par stranek zpet

Odesláno

Sorry za :xvul ale chtělo by to tohle téma něak srovnat..je to cca už 3 roky,co jsem si to dodělával já a už tenkrát jsem to docela dost prohledával,navíc jsem byl zahlcen tolika různejma odpověďma,že jsem už byl uplně zmatenej.Když jsme se konečně dopracoval odpovědi \"Jak to teda udělat\" ,tak samotná montáž trvala asi tak o 2 hodiny míň,něž najít odpověď...

Nešlo by to něak uspořádat?vždyť se to tady řeší už 5let pořád dokola a pokaždý někdo položí novou otázku,na kterou většinou následuje další návod..

Případně založit nové téma,kde se na začátek dají ty důležité a zásadní věci (např. prvních 10 stránek) a až potom se bude diskutovat o individualních problémech..

Myslím si,že většina lidí to musí z instrukcí pochopit,jen jsou zkrátka líný projíždět 90 stránek textu...

Sorry,ale musel jsem.. :roker

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

ja se zkusim taky znova zeptat.. PP jsem si dodelal uz pre nejakou dobou, vsechno funguje, ALE! Mam nejakej error co se tyka dojezdu.. kdyz dam plnou bandu, nebo i pulku tak to ukazuje ukazuje, ale jakoby odhadem o 100km mene nez kolik mam v nadrzi.. tedy jakmile se dostanu lehce po 1/4 nadrze, uz mam misto dojezdu pouze - - - . Pak ujedu cca 100km nez se mi rozsviti zravy voko..

Nenapada nekoho jak to \"zkalibrovat\" nebo co s tim? diky za kazdej napad, zenska me s tim furt prudi a me to taky trochu stve, kdyz uz to tam mam :roll

Odesláno

P 406 2.1TD -ano, mělo by to jít... mám tam ted malý display vedle zapínání výstražných, mlhovky atp. ..ukazuje mi jen venk.teplotu... nic víc, nejde to nijak přepínat... vede k tomu ale 6nebo 7 drátů, takže by to nejak melo fungovat, podle toho co jsem tu četl by mě tam měl jít palubní pc co je na novším modelu, je to tak,? mam ale jiny konektor...

Odesláno

to Giver, zadne budiky ani displeje z noveho modelu do stareho namontovat nejdou, krome jednoduchych veci, jako jsou ruzna interierova svetylka je elektricky vetsina veci zapojena uplne jinak (navic vetsinou i s jinymi typy konektoru, napr i u tech stropnich svetylek) takze displej PPC z noveho do stareho ee

podle VIN ti reknu, zda mas displej, na kterem by slo zprovoznit PPC, jinak je potreba sehnat jiny displej ze stareho modelu (ale ten se blbe shani)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit mám auto asi 1/2 roku a chtěl bych sprovoznit PP, přece jenom je dobrý vědět kolik to papá. Pár věcí už jsem zkusil dle fora ale nic. Bohužel většinou tady bylo řešeno o Hdi a 1.8. Tak snad mě pomůžete to sprovoznit. Mám P406 sedan 3.0 V6 140kw. Typ 8BXFZE. VIN je VF38BXFZE80321649. Displej mám ten B a do displeje mě vede pouze jeden konektor.Při otáčení toho trimru co je na boku se nic nedělo.

Odesláno

tak to budes muset dodelat ten druhej konektor k displeji a do nej natahnout nekolik dratu

Prepokladam, ze podle typu motoru mas ECU Bosch MP7.0, takze zjistit, zda od ni vede z pinu 32 do kabiny do cerneho kulateho konektoru pod volantem drat s cislem 1368 (signal o vstrikovani), dotahnout k displeji signal o rychlosti, hladine paliva, pridelat ovladaci tlacitko prepinani udaju a melo by to fungovat

schema napr. zde http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1237223&aid=77074

zpracovany navod zde http://www.ulozto.sk/3847774/ppc-doc

[upravil dne 5/1/12 23:38 od Ferry]

Odesláno

Díky moc hned jak budu moct tak to zkusím udělat. Jen mě trápí jedna věc a to jestli chybějící dráty mají vliv na změny modu toho displeje(boční trimr)

Odesláno

Mě to právě nejde tak v čem by mohl být problém?. Bohužel jsem zjistil že mám ten druhej typ s těma milema, ale to by nemělo mít vliv. Při rozdělání displeje jsem také zjistil že ta vrchní deska má jen jeden velkej kondenzátor a na obrázku jsou dva vedle sebe.

Odesláno

tak kdyz mas displej s milema, tak to ani nema cenu dodelavat, ne ? kdo by to furt prepocitaval

Ted nevim, jestli pri tom prepnuti trimru neni potreba displej odpojit od napajeni a znovu pripojit (resetnout)

dej sem fotku, jak ten tvuj displej vypada

Odesláno

Displej už oživl rozdělal jsem ho vyčistil a složil. A funguje. No já bych to chtěl rozchodit na tenhle a potom jen přehodit na km a l. Přikládám typ displeje. Jen já to mám v mil a galy

post-36841-14109621653694_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...