Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým vás! poradte mi prosím už pár kilometrov počuvam ,že mám ostrejší zvuk motora 307 1,6 16V 2004 vo výkone.Možu to byt vstrekovače alebo stým súvisiace niečo:)Dakujem!

Odesláno

Olej je v poriadku,(Cinicman) koblih69-dám si overit tesnost vyfuku,ale je to čudne že mi to nerobí stale niekedi ubehnem 300 -500 km a v pohode alebo len občas zaklepocu ventily .

Odesláno

Zdravým vás! poradte mi prosím už pár kilometrov počuvam ,že mám ostrejší zvuk motora 307 1,6 16V 2004 vo výkone.Možu to byt vstrekovače alebo stým súvisiace niečoDakujem!

Tak kdyz si to potom do podpisu doplni..............

Jak by jsi pochopil 1,6 16V 2004?????

EDIT: Koblih to taky pobral jak benzin.

Ale ted uz je kazdy kral,vidte:aut

[upravil dne 27/8/12 11:57 od straki007]

Odesláno

Ee, v popisu to měl od začátku ;)

Spíš narážím na to, jestli je to teda benzín, nebo nafta - chtělo by to jasné vyjádření :myslim

Odesláno

Tak já tohle téma četl, když byla poslední reakce od Kobliha a už tam to HDI v popisu měl ;)

Ale na tom nesejde. Hlavní je, aby se přišlo na to, co tomu chybí :)

[upravil dne 27.8.12 12:35 od MJSytic]

Odesláno

Chlapi tak ja sa priznám ,to HDi som dopisal az potom ale uz ste rozoberali temu ako benzinak:)Vstrekovace si myslím (mojim pekárskim vedomím ):D maju naftaky. No ale to je uz jedno,Diagnostika ukazala Vstrekovace vporiadku dávkuje v norme mi povedal majster technik a odporucil pri nasl.vymene oleja dat TOTAL 5W 40... lebo teraz mam ELF 5W40 evolution sxr.

Odesláno
Zdravým vás! poradte mi prosím už pár kilometrov počuvam ,že mám ostrejší zvuk motora 307 1,6 16V 2004 vo výkone.Možu to byt vstrekovače alebo stým súvisiace niečo:)Dakujem!

vo \"vykone\" si predstavujem pri zosliapnuti plynu, alebo v zabere. Ked je zvuk ostrejsi, ako byval kedysi, tak to olejom urcite nebude. A ked ti mechos doporucil vymenit olej za taky isty (na znacke nezalezi, dolezita je specifikacia), tak je divny. Samozrejme, ked tam teraz nemas namiesto oleja asfalt...

Ja to vidim na tie vstreky. Apropo: ako ti meral tie vstreky? Aj pocas jazdy? Alebo len korekcie? Tie niesu az take smerodajne...

Odesláno

Ano presne tak ak slapnem na plyn alebo aj na volnobehu bez rýchlosti tak nezbadat nič,ale ako náhle je auto v pohybe (vo výkone) tak ho počut ostrejším.No ja sam neviem čo to robí,vstreky mi meral len na volnobehu asi len tie korekcie:myslim a olej este do výmeny mám cca 7000km. v ZV peugeot servise mi chceli pretesniť trysky a v LC citroene mi namerali len tie korekcie ktore vravíš nie su až tak smerodajne :( ale počul aj mechanik že je ostrejší motor ked ho skušal,ale na vykone nezbat nič.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...