slavomir.martos Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Na vodičov čaká od pondelka na cestách tentoraz medzinárodný policajný Jastrab. Od 06:00 sa začne najväčšia medzinárodná dopravno-bezpečnostná akcia v strednej Európe. Akcia začne súčasne v šiestich krajinách - na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Rakúsku, Maďarsku a Slovinskej republike. Akcia skončí v nedeľu o 05:00. Paráda Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Ještě, že přes týden jezdím sockou, ale příští víkend je sraz ve Vrchlabí. No necháme se překvapit Citovat
Holly Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Kruci, zrovna jedu na víkend do Krkonoš. To se to zase potáhne. Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Holly Kruci, zrovna jedu na víkend do Krkonoš. To se to zase potáhne. Alespoň využiješ pořádně výkon na předjíždění :D Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Ale zase to není tak strašné... já jsem nezažil kontrolu asi tak 3 roky )) Citovat
Holly Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Bohouš: Taky mám nový gumy, hladký jak dětská prdelka, takže musím opatrně, alespoň cestou tam. Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Ale zase to není tak strašné... já jsem nezažil kontrolu asi tak 3 roky )) Jo, do minulýho víkendu mi to taky skoro chybělo, ale když jsem jel ze zábavky, tak v půl jedný v noci na mě blikali baterkou z auta. No, obešlo se to bez výhrad:) Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Holly Bohouš: Taky mám nový gumy, hladký jak dětská prdelka, takže musím opatrně, alespoň cestou tam. Tak to jsme dva. Já ty přední ještě včera doladil a teď jsou OK :D Citovat
John Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Tak to jsme dva. Já ty přední ještě včera doladil a teď jsou OK :D To je pravda...můžu potvrdit.... jako dětská prdelka....:D Citovat
zoby Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 ještě že jsem dneska udělal emise a technickou:P Citovat
white Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem Jirkap Ale zase to není tak strašné... já jsem nezažil kontrolu asi tak 3 roky )) Jo, do minulýho víkendu mi to taky skoro chybělo, ale když jsem jel ze zábavky, tak v půl jedný v noci na mě blikali baterkou z auta. No, obešlo se to bez výhrad:) Tak jako vy bych se chtěl mít. Já měl za poslední pulrok tak 7 kontrol a z toho 3 pokuty celkem za 2500kc. Takže si pripadam jako stálý sponzor policie ČR. :mad: Citovat
Pinďa Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 White: neměl už by jsi si změnit předzdívku na \" Sponzor policie\" ????? Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 no tak ja 2 kontrolky a z toho 2x 500 kč Citovat
deeper Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Voni sou snad všude. Včera cesta 80km tam a 80 zpátky a 4x mě stavěli eště že sem jel služebním. Jet svym tak mi snad vzali i kartičku od pojiš?ovny Technická bude až v pondělí, ale už mam nový gumy a dokonce jsem strhnul pruh na předním skle. Víte o tom, že už tam nesmí být vůbec nic. Takovou dobu sem se s nim s**l a teď je v koši. Fňuk Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Já tenhle týden ještě policajta nepotkal, natož aby mě stavěli... Citovat
Hadra Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem oddie Já tenhle týden ještě policajta nepotkal, natož aby mě stavěli... .....přesně tak.. Prostějov - Olomouc - Lutín - Konice - vůbec nikde nic Citovat
Operator Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Já mám taky pocit, že to hoši nějak flákaj. Ale stejně si dávám bacha, aby mě nezaskočili. :papa Citovat
Gotrek Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Souhlas s Hadrou a Oddiem. V pondělí jsem sjel okres křížem krážem, včera služebákem Olomouc a zpět včetně snad poloviny města a poldu jsem ani nezahlíd. Citovat
deeper Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Voni sou snad všude. Včera cesta 80km tam a 80 zpátky a 4x mě stavěli eště že sem jel služebním. Jet svym tak mi snad vzali i kartičku od pojiš?ovny Technická bude až v pondělí, ale už mam nový gumy a dokonce jsem strhnul pruh na předním skle. Víte o tom, že už tam nesmí být vůbec nic. Takovou dobu sem se s nim s**l a teď je v koši. Fňuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.