Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na vodičov čaká od pondelka na cestách tentoraz medzinárodný policajný Jastrab. Od 06:00 sa začne najväčšia medzinárodná dopravno-bezpečnostná akcia v strednej Európe.

Akcia začne súčasne v šiestich krajinách - na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Rakúsku, Maďarsku a Slovinskej republike. Akcia skončí v nedeľu o 05:00.

Paráda :bojim

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Ale zase to není tak strašné... já jsem nezažil kontrolu asi tak 3 roky :)))

Jo, do minulýho víkendu mi to taky skoro chybělo, ale když jsem jel ze zábavky, tak v půl jedný v noci na mě blikali baterkou z auta. No, obešlo se to bez výhrad:)

Odesláno
Napsán autorem Holly

Bohouš: Taky mám nový gumy, hladký jak dětská prdelka, takže musím opatrně, alespoň cestou tam. :papa

Tak to jsme dva. Já ty přední ještě včera doladil a teď jsou OK :D:D

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Tak to jsme dva. Já ty přední ještě včera doladil a teď jsou OK :D:D

To je pravda...můžu potvrdit.... jako dětská prdelka....:D:D

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Napsán autorem Jirkap

Ale zase to není tak strašné... já jsem nezažil kontrolu asi tak 3 roky :)))

Jo, do minulýho víkendu mi to taky skoro chybělo, ale když jsem jel ze zábavky, tak v půl jedný v noci na mě blikali baterkou z auta. No, obešlo se to bez výhrad:)

Tak jako vy bych se chtěl mít. Já měl za poslední pulrok tak 7 kontrol a z toho 3 pokuty celkem za 2500kc. Takže si pripadam jako stálý sponzor policie ČR. :mad: :mad: :mad:

Odesláno

Voni sou snad všude. Včera cesta 80km tam a 80 zpátky a 4x mě stavěli :) eště že sem jel služebním. Jet svym tak mi snad vzali i kartičku od pojiš?ovny :)

Technická bude až v pondělí, ale už mam nový gumy a dokonce jsem strhnul pruh na předním skle. Víte o tom, že už tam nesmí být vůbec nic.

Takovou dobu sem se s nim s**l a teď je v koši. Fňuk

Odesláno
Napsán autorem oddie

Já tenhle týden ještě policajta nepotkal, natož aby mě stavěli...

.....přesně tak.. Prostějov - Olomouc - Lutín - Konice - vůbec nikde nic

Odesláno

Souhlas s Hadrou a Oddiem. V pondělí jsem sjel okres křížem krážem, včera služebákem Olomouc a zpět včetně snad poloviny města a poldu jsem ani nezahlíd.

:papa

Odesláno

Voni sou snad všude. Včera cesta 80km tam a 80 zpátky a 4x mě stavěli :) eště že sem jel služebním. Jet svym tak mi snad vzali i kartičku od pojiš?ovny :)

Technická bude až v pondělí, ale už mam nový gumy a dokonce jsem strhnul pruh na předním skle. Víte o tom, že už tam nesmí být vůbec nic.

Takovou dobu sem se s nim s**l a teď je v koši. Fňuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...