Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zase tak zbytečné tohle vlákno nebylo. Donutilo mě podívat se o co de a fakticky nádhera. Pochybuju, že toho vyrobili nějak moc ks. Tohle by se mi líbilo mít doma i jako rodinné auto. Snad se to moc nekroutilo se staženou střechou, i když tam jsou vidět nějaké výztuhy.

:D:D:D

Odesláno

Jo taky se mi to strašně líbí. Bral bych ho jako víkendový auto za pěkného slunečného počasí.Na nějaký pěkný výlet po krajině české se svojí nejdražší ... :cool:

Odesláno

Myslím, že by to auto mělo zájemce, mít 4 dv. cabrio? To osloví i ty, kteří mají děti. Ale asi po technické stránce vyspělé a tomu by odpovídala cena :(

Odesláno

Aby nebyl jenom jeden, jako koncept, který se prodal ... ale to fakt nevím.

Nicméně neočekávám, že by to mělo homologaci na běžný provoz ...

Odesláno

Tú Macarenu by som si vedel predstaviť doma, ale vedel by som si aj predstaviť tú dostupnosť náhradných dielov ;).

Odesláno

Ta střecha mě připadne až moc komplikovaná na skládání, chtěl bych to vidět po 5ti letech používání, jak to všechno bude vrzat a skřípat;)

Odesláno

V tom videu rikaji mimojine ze to ma nejakou mensi nadrz nebo co takze to najede jen nekolik desitek km a musi se k benzince .. jestli jsem spravne rozumel. Jinak fajnovy videjko diky za nej. Francouzstina je krasny libozvucny jazyk :mrk:)

Odesláno

..a taky ze slozena strecha zabere min mista nez ta u Pg 206 CC a zbejva porad jeste 300L zavazadloveho prostoru :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...