Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dávám kontakt i na sebe :) Kdyby chtěl někdo ještě juknout na diag, nechť se mi zítra ozve nejlépe na mobil a domluvíme se :)

728 433 512

Odesláno

Bude pěknej orienťák :) ale nevím jestli to Béďa už zveřejnil :myslim, spíš až jako překvápko zítra A pak na véču do dobrý restauračky a nějaká malá překvápka...víc zítra

Odesláno

Jinak ofiko program :

14:30-15:00 - příjezd účastníků (sraz na parkovišti u Pilské nádrže zde http://www.mapy.cz/#x=15.934036&y=49.589032&z=15&...)

15:00-15:15 - průprava, odjezd na menší \"orientační závod\" o poznání okolních zajímavostí (nemusíte se bát, je to cca na 30km, podrobnosti upřesníme na místě)

17:00-17:30 - sraz na námeští

17:35- přesun do vybrané restaurace - vybrána Hospůdka Na Stezce

18:30-19:00 - vyhodnocení orientačního závodu, předání cen, volná zábava + možná i nějaké to jubilejní překvapení..

Odesláno

To davidekcz: Jo jo, kempuju v Táferně. Zítra dopolko ještě vyrazím na OMV (směr Havl.Brod) vopucovat mazlíka wapkou, už to chlapec potřebuje.

Dneska jsem se na příjezdu pekelně zdržel, ptž. když jsem vytáhnul káru z garáže, jela po třech kolech a jednom ráfku :ticho , kerej je navíc ještě vodrbanej (nejspíš ze servisu) :grr Prostě zas jednou den, kdy se všechno \"nedaří\" :nevim.

Už jsem se rozhodnul, že zítra bude (muset být) líp! :mrk

Těším se!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...