Netopýrka Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 ...lidi, je pááááteeeeek. Nemám tu šéfa, dala jsem si 10 min. sprchu a už jsem zase nabušená energií pracovat pro tuhle zemi, aby se měla lépe než včera, dnes a zítra.... :D A? žijou pátky! HURRAAAAAAAA, ZA CHVÍLI PROTÁHNEME KŘÍDLA A STARTUJEME SMĚR VÍKEEEEND! Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Největším vynálezem lidstva hned po automatické pračce jsou ty hnusný žlutý lepivý papírky, že? Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jo jo stěna v kanclu vedle monituru je jich plná - teda alespoň u mě :D Jinak pátky mám taky rád. Citovat
Netopýrka Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 ....jen je nesmí vidět kolega mé polovičky, který používá zásadně ELEKTRONICKÉ ORGANIZÉRY, PROTOŽE ŽIJE VE 21. STOLETÍ... :D Já mám v PC organizér, kožený organizér v kabelce, pak v každém mobilu, ale ty moje žlutý šmudlíky, ty NEOPUSTÍM :D Yellow Šmudlis Forever!!! Citovat
Netopýrka Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Bohumil Zase je ale blíž k pondělku.:o:D:D:D Bohumile no jestli to bereš takhle, tak to asi ani nemá cenu nějaký víkend mít, ne? :D Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Jo jo stěna v kanclu vedle monituru je jich plná - teda alespoň u mě :D Tak já mám k tomuto účelu dokonce nástěnku - je plná, něco tvoří žlutý geniální (hnusný ) a zbytek větší, bílý macíčci, kteří jelikož nelepí, jsou přichyceni žlutými špendlíky:o:D Citovat
Bohumil Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Po sobotě a neděli si musím někdy odpočinout.:P:D:D:D Citovat
Hadra Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jo, debilní papírky...mám aji nelepivý oranžový. Vždycky na to něco napíšu a na druhej den nevím co to je.. Tak si píšu do diáře, ale drží mně to vždycky jen tak 14 dní. No a v sešitě s objednávkama mám popsaný 3 stránky. Jinak to nosím v hlavě, ale někdy............. zapomínám:D Ale Huráááááá už je pátek. doma mně čeká malování a zítra motokross..... Už jen 6 hodin Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Hadra Jo, debilní papírky...mám aji nelepivý oranžový. Vždycky na to něco napíšu a na druhej den nevím co to je.. Tak si píšu do diáře, ale drží mně to vždycky jen tak 14 dní. No a v sešitě s objednávkama mám popsaný 3 stránky. Jinak to nosím v hlavě, ale někdy............. zapomínám:D Ale Huráááááá už je pátek. doma mně čeká malování a zítra motokross..... Už jen 6 hodin Tak to já většinou i vím, o co jde! Ačkoliv, teď tady mám jeden a na něm jeden velkej otazník - no v tomhle případě trochu váhám! Diář jsem zrušil, protože jsem nějak nezvládal do něj psát, ale zase mám 2 sešity s objednávkama - velkej a malej a v každým je něco jinýho:( Ale pátek je taky dobrej vynález - jen by mohl být častější Citovat
Gotrek Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Kurt Ale pátek je taky dobrej vynález - jen by mohl být častější Jo, jo... Třeba každý třetí den, že? A po každém pátku by následovala sobota a neděle... Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jojo docela vám závidím, že máte volno..., já dělám pořád a? je svátek nebo není, víkend atd... ach jo Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Jojo docela vám závidím, že máte volno..., já dělám pořád a? je svátek nebo není, víkend atd... ach jo No tak to zas musíš mít peněz jak želez.. Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Napsán autorem Jirkap Jojo docela vám závidím, že máte volno..., já dělám pořád a? je svátek nebo není, víkend atd... ach jo No tak to zas musíš mít peněz jak želez.. No právě proto jsem si koupil větší vůz abych je měl čím vozit )) Jooo kéž kdyby to byla pravda Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Mě se zatím vejdou do tý 205, ale za chvilku už to bude chtít něco většího Citovat
Tazman Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 To já si dnešní Pátek a asi ani zítřejší Sobotu moc neužiji. Dneska mi vytrhli 3 zuby a pomalu to přichází k sobě a moc přijemné to není Citovat
Hadra Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 A když je pátek, tak ten bordel vydrží přes víkend:D Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Fuj! Hadra, to mi nedělej! Já se vždycky vyděsím, čemu všemu lidí říkají \"nepořádek\" a stydím se za to, jak to vypadá u mě! Ovšem já mám \"konstruktivní\" nepořádek, únosnou mez to přelejzá, když nemůžu najít ani šroubovák. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.