Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...lidi, je pááááteeeeek.

Nemám tu šéfa, dala jsem si 10 min. sprchu a už jsem zase nabušená energií pracovat pro tuhle zemi, aby se měla lépe než včera, dnes a zítra....:D :D :D

A? žijou pátky!:P

letajicimys.JPG

HURRAAAAAAAA, ZA CHVÍLI PROTÁHNEME KŘÍDLA A STARTUJEME SMĚR VÍKEEEEND!

Odesláno

....jen je nesmí vidět kolega mé polovičky, který používá zásadně ELEKTRONICKÉ ORGANIZÉRY, PROTOŽE ŽIJE VE 21. STOLETÍ...:D :D :D

Já mám v PC organizér, kožený organizér v kabelce, pak v každém mobilu, ale ty moje žlutý šmudlíky, ty NEOPUSTÍM :D :D :D

Yellow Šmudlis Forever!!! :P

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Jo jo stěna v kanclu vedle monituru je jich plná - teda alespoň u mě :D:D

Tak já mám k tomuto účelu dokonce nástěnku - je plná, něco tvoří žlutý geniální (hnusný:P ) a zbytek větší, bílý macíčci, kteří jelikož nelepí, jsou přichyceni žlutými špendlíky:o:D

Odesláno

Jo, debilní papírky...mám aji nelepivý oranžový. Vždycky na to něco napíšu a na druhej den nevím co to je..:D Tak si píšu do diáře, ale drží mně to vždycky jen tak 14 dní. No a v sešitě s objednávkama mám popsaný 3 stránky. Jinak to nosím v hlavě, ale někdy.............:o zapomínám:D Ale Huráááááá už je pátek. doma mně čeká malování a zítra motokross..... Už jen 6 hodin

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Jo, debilní papírky...mám aji nelepivý oranžový. Vždycky na to něco napíšu a na druhej den nevím co to je..:D Tak si píšu do diáře, ale drží mně to vždycky jen tak 14 dní. No a v sešitě s objednávkama mám popsaný 3 stránky. Jinak to nosím v hlavě, ale někdy.............:o zapomínám:D Ale Huráááááá už je pátek. doma mně čeká malování a zítra motokross..... Už jen 6 hodin

Tak to já většinou i vím, o co jde! Ačkoliv, teď tady mám jeden a na něm jeden velkej otazník - no v tomhle případě trochu váhám!:D Diář jsem zrušil, protože jsem nějak nezvládal do něj psát, ale zase mám 2 sešity s objednávkama - velkej a malej a v každým je něco jinýho:(

Ale pátek je taky dobrej vynález - jen by mohl být častější:)

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Ale pátek je taky dobrej vynález - jen by mohl být častější:)

Jo, jo... Třeba každý třetí den, že? A po každém pátku by následovala sobota a neděle...

:D:papa

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Jojo docela vám závidím, že máte volno..., já dělám pořád a? je svátek nebo není, víkend atd... ach jo :(

No tak to zas musíš mít peněz jak želez..;)

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Napsán autorem Jirkap

Jojo docela vám závidím, že máte volno..., já dělám pořád a? je svátek nebo není, víkend atd... ach jo :(

No tak to zas musíš mít peněz jak želez..;)

No právě proto jsem si koupil větší vůz abych je měl čím vozit :))) Jooo kéž kdyby to byla pravda :)

Odesláno

Fuj! Hadra, to mi nedělej!:bojim

Já se vždycky vyděsím, čemu všemu lidí říkají \"nepořádek\" a stydím se za to, jak to vypadá u mě! :(

Ovšem já mám \"konstruktivní\" nepořádek, únosnou mez to přelejzá, když nemůžu najít ani šroubovák.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...