Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam cca rok a pul novej comp s W7 a když si třeba chci z nudy jen tak něco zahrat nebo poslechnout to už je jedno.. Po cca 5 minutach se mi začne hra nebo i hudba sekat u hudby jen zvuk a u hry i obraz společně se zvukem je jedno jestli je hra nová nebo i stará - ktera by pro Dual core ktere je taktovane na 3,2 Ghz nic.. Se prostě seká a zvuk to se nedá hrát..

Nevíte co by s tím mohlo být? Vyčistil jsem všechny registry mam přes 300Gb volneho mista z 500Gb mam defragmentovanej disk

Ted ho pujdu vyluxovat nebyl rok a pul luxován.

Je to otravné! :(:bacha

[upravil dne 22/8/12 12:17 od Feelly]

Odesláno

No a co takhle aktuální ovladače grafika + zvukovka?:myslim

Verbeš tam žádnou nemáš?

[upravil dne 20.8.12 15:34 od MJSytic]

Odesláno

V první řadě udělej defragmentaci HDD

A potom:

1. pomocí ParttionManageru 8.0 a lepší rozděl HDD na dva nebo více oddílů a data (hry, filmy, hudbu atd.) ukládej a instaluj mimo systémovou oblast.

2. Defragmentaci a údržbu např. pomocí pgm TuneUp prováděj pravidelně. Uvidíš rozdíl.

Odesláno

Pokiaľ mu to ale robí nezávisle na tom, či má alebo nemá fragmentovaný disk a aj keď nie je systém zaťažený (viď. hranie starších hier), tak by som hľadal problém skôr v tej zvukovke...

Skúsiť najprv aktualizovať ovládače. Ak nepomôže tak zohnať nejaké staršie (napr. z CD k základnej doske) a nahodiť tam tie, na ktorých to doposial fungovalo.

Ak nepomôže ani to tak možno odišla zvukovka (predpokladám, že integrovaná) = kúpiť zvukovku alebo vymeniť dosku... :myslim

Odesláno

Technika je jen technika a porouchat se může. Nicméně, pokud se problém projevuje až po určité době, ukacovalo by to na zahlcenou cache L1, L2, Video nebo HDD. Problém bývá právě v příliš roztrhaných datech na disku a vyrovnávací paměť nestačí (nestíhá).

Obdobu lze např. vysledovat na méně kvalitních CD přehrávačích do auta. Stačí pak delší nerovný úsek na silnici a písničku to úplně roztrhá.

Takže bych zpočátku šel cestou nejmenších nákladů.

[upravil dne 20/8/12 15:52 od FrantaCV]

Odesláno

Mjsytic- Verbeš by tu být neměla..

FrantaCV- Řikam čistil jsem to no defragmentovat to samozřejmě mužu i když fragmentovano mi to ukazuje 0% (Provaděl jsem uklid CCleanerem)

Takže nevím zkusím to jestli TuneUp je lepší..

Cinicman- No doufam že to ta zvukovka není.. Jinak je to při jakekoli hře at je origo neorigo.. Nová stará vždy po cca 5 minutach hraní.. Pujdu to luxnout jestli neni bordel u zvukovky atd..

Kluci ještě mě napadlo.. Koupil jsem si repraky 5.1 Genius 5050V2 Home theater až po připojení repraku mi to začlo dělat.. Připojil jsem vše podle navodu.. Hráli hrajou dobře.. Ale jen 5 minut.. Zapoměl jsem dodat, že u her mi to dělá všech u pisniček jen některých.. (Pisničkami to není protože všude jinde hrajou fajnově..) Tak nevím co dělat.. Ale jdu to vyluxovat teď jsem udělal ten uklid Sowt.

Odesláno

Jo jinak disky rozdělené mám každej na 225Gb mam je na dva oddíly... Dohromady 500Gb (50Gb založních)

[upravil dne 20/8/12 15:59 od Feelly]

Odesláno

Feelly - to jsi trohu přehnal - Mjsytic teď asi skřípe zubama - chtěl jen pomoct.

No že jsi měnil HW, to z Tebe vypadlo až teď. Podobný problém jsem měl taky při přechodu na 5.1 sestavu - po cca 2-3 min mi přastal fungovat mikrofon a tady za mohly ovladače základní desky resp. část audio. Je to divné ale pomohl až downgrade na starší verzi.

[upravil dne 20/8/12 16:15 od FrantaCV]

Odesláno

Franta CV Já mu nic neudělal pouze jsem mu řekl že Verbeš v mém počitači by být neměla nijak zle jsem to nemyslel :roll Hele mikrofon mi na jednejch sluchatkach taky přestal totalně fungova! Du schanět nizší verzi

Jo MJSytic omlouvám se zda si to vzal nějak zle..¨

Hurvajz co s tim ? Nejsem moc velkej znalec.. :D

PS: Omlouvám se za ten bilej okraj..

[upravil dne 20/8/12 16:29 od Feelly]

post-36664-14109626330965_thumb.png

Odesláno

Taky mám \"GENIÁlNÍ\" 5.1 jen o něco staršího data vydání. Měl jsi v příbalu (pokud to byla origo koupě) taky CD s ovladači?

Odesláno

Já ho k té sestavě dostal, nicméně v poslední době se víc praktikují jen odkazy na web. zkuse podíbat na www. genius.com/tw a zadej na jejich stránkách do vyhledávače typové označení Tvojí sestavy. V suportu by se mělo dát něco najít.

Ale BACHA na jednu věc. Než začneš experimentovat udělej si bod obnovy. U těchto serverů nikdy nevíš. Tak ať se máš kam vrátit. Ideální je uložit bod obnovy na externi disk.

Odesláno

Another one.. Jo taky mě to napadlo proto ho dnes budu luxovat.

FrantaCV.. Jdu se juknout tak uvidím jojo bod obnovy si vytvořím.

Odesláno

To samé akorat v Češtině..

Hele pujdu to teda vyluxovat dám vědět takže mě tu ted chvíli nečekejte za 10 min se na to vrhnu :)

Odesláno
Franta CV Já mu nic neudělal pouze jsem mu řekl že Verbeš v mém počitači by být neměla nijak zle jsem to nemyslel :roll Hele mikrofon mi na jednejch sluchatkach taky přestal totalně fungova! Du schanět nizší verzi

Jo MJSytic omlouvám se zda si to vzal nějak zle..¨

Hurvajz co s tim ? Nejsem moc velkej znalec.. :D

PS: Omlouvám se za ten bilej okraj..

[upravil dne 20/8/12 16:29 od Feelly]

Stav HDDPerfektní. Jinak si to přepni v Options do češtiny;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...