Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chlapi.peugeot 306 1.9TD mi po nastartovani za studena.coz je pod 70C zdecha..ale asi tak 3x pak uz pohoda..nevite ci mby to mohlo byt?:) termositic?nebo imo?

[upravil dne 17/8/12 20:38 od 111triko]

Odesláno

ne myslis ze by to mohlo byt ono je pravda ze to tam tece..myslite ze by to mohlo byt s prepadove hadicky?je slyset siceni...

[upravil dne 17/8/12 21:21 od 111triko]

Odesláno

aha..vicko jsem menil..jak jsem to dotahovla tak jsem urval tu hadicku..jinak ty prepadove. rychle sterijou a tecou porad dokola. ..jo a nemuze to byt tne termositic..nebo imo nebo tak neco jineho? ciste teoreticky co stehlech veci by mohlo to byt vic

Odesláno

nejako mi hlava nebere ze uvazujes nad vsemoznym ale kazdy ti hovori ze jasny dovod su tie prepady a ty stale imo alebo nejaky termositic... :D

vymen prepadove hadicky daj ich do poriadku a potom uvidis co dalej... ;)

Odesláno

Tie hadičky sú halierová záležitosť. Dokonca mne sa zdá, že zakiaľ som ich vymenil za normálne, tak poslednú najhoršiu som nahradil priesvitnou hadičkou z akvária.

Odesláno

Skús pred štartom najskôr pumpičkou natlakovať sústavu. Ak ti to oj po pumpovaní nechytí na prvý krát, tak teoreticky môžme nadobro vylúčiť netesnosť v palivovej sústave. Ak ti však chytí na brnk po napumpovaní, tak hľadaj ďalej netesnosť.

Odesláno

pumpicku jsem odedelal..pac mela vsobe naky spetny ventil byla neoriginalni a ucpavalo to privod paliva..no..ono to chyta na brnk by se dalo rict ale jak mile vracim klicek do polohy.tak to zdechne..

jako kdybych to vypnul

Odesláno
pumpicku jsem odedelal..

popis co vsetko si este odstranil, lebo cim dalej tym viac sa dozvedame :myslim

ta pumpicka aj s pripadnym spatnym ventilom tam snad ma byt ak je v tom

naozaj spatny ventil... nespravi to nahodou tak to ze zabrani spadnutiu nafty nazad do nadrze ???

skus trocha porozmyslat, vyrobca to tam ten balonik len tak na paradu nedal. :nevim

Odesláno

kdyz jsem auto kupoval pumpicka tam nebyla to cerpadlo je samoovzdusnovaci.. ;) od vyrobce to tam nema prej co delat. tak nevim..mam tam bruhlednou hadicku misto balonku..a vidim ze vni nafta je a bez bublinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...