Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Celkom ma to zacalo zaujmat. Prosim skuste mi to niekto pozriet. v techničaku 1905Kcm 51Kw Typ GRD na motore je hore intercooler a v zadu turbo na stitku 1CU74. Dakujem

Odesláno

Tak ak tam máš turbo tak máš 66kW...ak nemáš turbo tak 47kW alebo 51kW. To je celá veda :-) Takže vravíš že turbo tam máš tzn ti to zle zapísali do TP. Ja som mal tiež 106ku s 1.4i čo mala 55kW a v techničáku som mal 37kW či koľko...proste bordel :D

Inak nemáš náhodou bordový kombík so žilinskou značkou čo pobýva tuná v Brne? :D

[upravil dne 30/10/12 22:06 od 573v0]

Odesláno

Dik za odpoved ale teraz už neviem vobec ci je to motor XUD9 alebo 7TE. Rozvodova sada by tam mala byt ale rovnaka. Musim to vymenit lebo idu s toho divne zvuky ked sa to nastartuje v tejto zime studene a nikto nevie kolko majú za sebou km. Niečo podobne mi to robilo na golfe4. Inac auto stoji väčšinou v Brne na intrákoch je synove ja som otec, opravar a platič nakladov s nim spojene v jednej osobe. Teraz bolo doma lebo potrebovalo zaplatit zakonnu ,stk a emisnu.Vsetko OK len este zozvody. Tak ak ho uvidis znova v Brne tak sa mi podarilo urobit tie rozvody podla manualu a tohto fora.Niekto tu povedal ze sa to da urobit aj po slepiačky. Uvidime v piatok.Prijemny den

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...