111triko Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 zkousel jsem vsechno..co me napadlo..jednu jsem vyndal prstem a ostatni jsou nejake pripekle peugeot 306 [upravil dne 7/8/12 21:17 od Ferry] Citovat
Petrn0 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 co třeba skusit závitník nebo něco podobného... Citovat
111triko Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 jak jako mam udelat do podlozky zavit?nebo jak jako zavitnikem? Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Myslel tím, že vezmeš závitník a na ten podložku \"napíchneš\" pootočíš a vytáhneš, ale hlídej si čistotu. Já mám takovou ocelouvou smyčku zahnutou na konci do tvaru L od sebe. ... v nouzi to napíchneš na kulatej pilník, ale pozor na špony. [upravil dne 8/8/12 00:05 od koblih69] Citovat
marko306 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Strč dovnútra nejaký kužel, napríklad priebojník, pohýb ním do bokov aby sa podložka uvolnila (určite zacítiš uvolnenie) a vytiahni ju von. Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 a jak mam vydelat tu objimku??a myslim zaruvzdornou podlozku..a kdyz me naka ta necistota spadne do motoru tak zhori ne? Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 marko306 snazil jsem se zaruvzdornou podlozku i odseknout..sroubovakem a nehne se Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Jak měděná podložka pod vstřikem, tak žárová podložka se u komůrkáče prostě odrazí vhodnou tyčkou, tenkým sekáčem, masivnějším šroubovákem apod. Nějaké kužely, závitníky a podobné nápady, neraďte píčoviny, když jste evidentně neviděli, jak ta díra a podložky vlastně vypadají. Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 aha a jak mam vydelat tu objimku?? Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 oddie dej email ja to vyfotim z knihy a poslu Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 A co z toho chceš vyndavat? Na fotce v té díře měděná podložka ani tepelný štít není. Fotky kdyžtak dávej sem. [upravil dne 8/8/12 11:43 od oddie] Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 ten tepelny stit ve tvaru letajiciho talire zhorel..a ta medena podlozka je tak ocouzena..vezkutecnosti tam je a pod medenou podlozkou by mela byt naka objimka....aspon to tak v knize maluji a pisi a pod objimkou by mel byt ten tepelny stit.. Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ten tepelný štít asi dost těžko shořel, když je to tepelný štít, buď je přilepený karbonem na špičce vstřiku, nebo při demontáži někam vypadl, to není nic zvláštního. A měděná podložka tam evidentně není, když je vidět hliníkový rantl toho osazení, na který se dává. Měděná podložka je vidět u té druhé díry vlevo na kraji fotky. A žádná objímka, která by šla navíc ještě vyndat, tam nikde není. Citovat
111triko Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 tak ta zaruvzdorna zhorela..proste tam neni..na dvou valcich je ta medena uplne cerna a nejde vydelat..a kdyz doni tuknu sroubovakem sernota se ocisti...takze tam je..ale proste nejde videlat ani ta objimka.a na dalsich dvou valcich je ta medena podlozka mokra..a na jednom valci sla vydelat rukou..ale ty zarovky tam nejsou jen zbitky Citovat
oddie Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Fakt jak malej. Ocelová žáruvzdorná podložka shoří a okolní hliník ne. To určitě. A fakt nevím, co na tom řešíš, když tam nejsou. Když tam nejsou, stačí to tam očistit a dát novou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.