Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítek1 : to je pravda proto si když to jde vozím palivo z něměcka...a jen okrajově tankuju u nás v ČR a jen na pár vybraných Shell pumpách...

Medvěd : tak to je pěkný :( naštěstí tímhle směrem a na SR nemusím jezdit vůbec a jsem rád...a dobrý vědět kdybych někdy jel jaký se vyhnout pumpě...

Odesláno

Ona shellka v republice asi moc kvalitní i přes ty reklamy co maj nebude,známý má letadlo a nejsou schopni jim pro letiště vystavit jak říkal nějaký přípis na palivo,patrně kvůli kvalitě, takže litaj na palivo od Benziny.

Já tedy naftu taky beru na shellce,ale viceméně kvůli ceně,jelikož maj poblíž ONO ,tak maj cenu na chlup stejnou.Momentálně cena 34,50

[upravil dne 11/8/12 22:14 od Milan+]

Odesláno

No nejen u nas ale i ve zminenem Polsku je Shell mimo.

Klukum od nich nafta zamrzla a polaci co znam tak ji moc nepreferuji spis jedou na BP StatOil a nebo Orlen?

Sam za sebe u Shell umejt predni okno dat si kafe a na cestu cerstvou bagetu,ale to je jen muj nazor.

Odesláno

Do TD tankuju přes léto bionaftu, posledně u Tank ONO za 31,90 a můžu říct jediný, spotřeba dolu a líp to jede. I motor je tišší. Ale chápu, že někdo má vůči bionaftě předsudky, já je taky měl.

Do HDi ji netankuju, ale do starýho dieselu přes léto není problém, naopak.

Odesláno

Naposledy jsem tankoval ve ctvrtek a byla 5,90zl /DiselGold na SataOil

normalni tusim 5,68zl a jinde +- stejne ale kupuju jen tuto uz prez rok a zatim 100% spokojenost nejen ma....

Odesláno

:xvul ve francii total excellium diesel ... pecka, cena zhruba stejna jako u nas za standardni srajdy, cili od 36-37,5 ...

auto jeste takhle v pohode nejelo, ticho, vykon, delsi najezd km ...

Odesláno

Ano v prumeru cca 6kc/1zl ale ted v patek jsem na nasi strane menil a byla za 6,25Kc/1zl

Ale jindy jsem mel kurz treba jen 5,70Kc/1zl.

Tak ze zatim \"uctuji :D 6Kc/1zl\" pro svoji potrebu.

Odesláno

Samozrejme ze se vyplati zajet i na nakup ne jen pro naftu byt tankuju v prumeru kolem 80l

A kdyz si jednoduse propocitate o kolik najedu vic vuci cene neni uz tady co resit o te kvalite zatim neni zadna pripominka.

Odesláno

asi pred mesiacom som tankoval v polsku na BP 5,53ZL doporucujem tuto naftu motor tichsi ako u nas slovnaft s vif a aj najazd km sami videl vyssi

Odesláno

Já beru ted v Polsku Aral Ultimate za 5,77 Zl. Dříve v Německu, ted nová pumpa hned za hranicema v Polsku za Hrádkem n/Nisou a zavážejí ji německý cisterny ;)

Jinak BP a Aral identická paliva.

[upravil dne 13/8/12 18:43 od hudy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...