Jaryn Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Asi všichni, co tu píšeme, tak jsme toho názoru, že máme super auta a výměna připadá pouze za 607, 907 nebo 406 coupé :-)))) Maximálně ferrari :-)))) Abych přiznal barvu, tak nemám rád majitele ochcávek, protože oni snad mají speciální školení v autosalonech a pak si myslí, že mají nejlepší auto na světě a nějaký \"pažout\" je přece nebude brzdit. Proto mě potěšil názor kluka, co dělá ty supermegačipy do škodováckých motorů a zvedá jim výkon aby dříve odešly (dělám si srandu) :-))))) Sám je majitelem oktávky RS a ještě ji trošku vytunil a je do ní úplný blázen. Tak on prohlásil, že PEUGEOT 605 je ve dvoulitru štika a ve třílitru formule. K ropákům se nevyjádřil, takže ty asi moc nepotěším, ale jinak super :-))))) Citovat
Petr605 Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Takhle uznalýho ochcávkáře, aby jeden hledal s lucernou... Citovat
rimmer Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Nemam rad skodovkare...nemam rad skodovky, zejmena proto, ze v nich mam docela klaustrofobii ) Ale jinak nova oktavka se mi designove celkem libi, ale vevnitr na tak velke auto nechutne mala PS: motor 1.9TDi 74kW je teda si myslim pekne zhnily ))) Mel sem moznost se projet timhle motorem s 4x4 combi, pro nejakou sviznou jizdu to sice staci, ale rekl bych (s cim jinym mam porovnavat), ze moje kraksna se mi zda zivejsi. Citovat
Jaryn Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Mrkněte sem http://www.autoweb-france.com/index.php?rub=1&pr=Peugeot&all=Y a pak to porovnejte s ochcávkou - trochu težká ne :-)))) Citovat
KUBBACHER Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Octavka je malá, zato stará dobrá 605ka se mi líbí byl to můj sen!!! Citovat
rimmer Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Kubo ty bud rad, ze se ti nic nesere az se divim, jak si rikal, ze uz to ma taky hodne pres 200 nalitano, ze to mas jeste tak celkem v cajku Ne ze by se to nejak extra ty auta sralo, spis se to sere, protoze je to vybehane a o to horsi je to pak kdyz clovek zjisti cenu ND, ktera je docela solidne osolena Citovat
Jaryn Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 O náhradních dílech ani nemluv, ale když máš dobrého známého se srvisem a víš kam zajet pro díly, tak potom je to celkem v cajku. Mám už na něm 270000 a motor zatím běží, sice trochu papá - od 8 do 11 litrů, což je ale podle technických údajů správně. Ale podvozek trpí nehorázně, ale zase taková hrůza to není. Vždycky když ho zvednu, tak jsem více než příjemně překvapen - na auto 15 let staré. Citovat
rimmer Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Jo, ja mam taky auto super, podvozek je v pohode, nalitano 266tis, ale prevodovka v prdeli, spojka...motor jecelkem pohoda, pres 8 litru v dyslu nejdy nikdy. Ale nejvic se mi sere rekneme to obecne elektrika, konretne veci kolem topeni, vetrani, a tedka mam problemy s klimou, jsem zvedav, az zjistime co je, jestli se to vubec oplati. Proste je to behna vybehana :/ [Editován dne 2/6/05 rimmer] Citovat
Jaryn Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Klimu mám odpojenou, ale chystám se zajet do servisu a nechám to naplnit a pak se uvidí. Že to je vyběhané - se nediv. Já mám dovoz ze švajcu a pak to přede mnou měli tři takoví rádoby řidiči, co to používali jen jako spotřební zboží. Hele koupil jsem ho za 65000 a do oprav vrazil za dva roky (nepočítám destičky a olej) asi 25000. Letos to bude dalších 20000. Každý říká \"vyměň to\", ale když já ho mám tak rád a i když ho sem tam vytočím do maxima a proženu s ním pár závodníků (to auto to prostě pořebuje :-)))) tak jedině za 605 novější a zachovalejší nebo 607. Menší ani náhodou. I když je vyjímka - 406 coupe. Potkávám to auto docela často a říkám si - jediné menší, do kterého bych šel. Citovat
Fusion Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Úplně souhlasím... bral bych 97, 98 klidně v 3.0 ale s plnou výbavou. A jako menší auto taky jedině 406 kupé, je to fakt nádhera. Mám nejetých skoro 240tis. (ikdyž to bude asi víc...) Co se týče peněz, vychází nám to stejně. Já ho koupil za 50tis. Motor 20tis. A teďka se bude dělat skoro celá přední náprava (pr. poloosa, čepy, stabilizátory tam sou, možná ještě tlumiče). Jinak jedu pořád dál i přes menší blbosti (poslední dobou benz. čerpadlo, teče topení v autě - to sem neska asi vyřešil). Všichni mě taky říkají a? to vyměním, ale dokud to totálně nezkolabuje, nebo nedostanu zázrakem 200tis. na ten novej, zůstanu u něj. Bohužel fakt trpíme na těch dírách a výmolech Citovat
KUBBACHER Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Tohle auto musí mít člověk rád, já mám zatím ¨256 tis. km snad. Ale zatím se problémy neobjevují, možná je to i inovací toho modelu od těch starších, měl jsem novější 309ku a tam spoustu problému nebylo, jako u těch starších, proto jsem rád, že mám tu novější 605ku, ale nechci to zakřiknout, mam kamaráda, který ma 95ku v plné palbě 2,5td, jezdí s ní dva roky jako hovado, ale pořádné hovado a zatím mu drží i motor. Kdybych měl potíže jak tu píše Rimmer tak bych začal přemýšlet, ale on to auto má asi hodně rád, protože většina by to už dala pryč. Citovat
rimmer Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jo auto mam rad, ale nekdy ho nenavidim Ale dneska me zase dovezlo do brna a zpet..az na tu klimu i kdyz to dneska nebylo tak horko a jel sem rano a zpet az vecer, ale prece No ale jizda je to pekna, ale ty problemy a nasledne ceny a moznosti reseni nepotesi Citovat
Jaryn Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Pánové, máme auto francouzského prezidenta, tak nečekejte, že náhradní díly budou levné. A pokud vám to vadí, tak to vyměňte za fiaty a škodověnky - myslím, že nebudu ani potřebovat prsty, abych spočítal, kolik vás bude :D Citovat
Spec Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Heh, koukam, ze nejsem sam kdo to auto drzi zuby nehty. Ja ho koupil za 50tis. a uz 2x mi odesel motor, takze jsem ho 2x uz menil. Jednou v servisu a podruhy radsi sam (tim jsem usetril 10-15tisic za praci). K tomu jsem uz menil starter, alternator, vejfuk, a to nepocitam porad nejaky drobnosti. Zrovna nedavno mi prestal fungovat posilovac brzd. A kdyz jsem vymenil prepalenou 30A pojistku, tak jsem zjistil, ze asi neodesla nahodou, protoze mi tece z ABS brzdna kapalina... takze porad mam nejakou zabavu. Auto puvodne za 50tisic a uz jsem do nej alespon dalsich 50-60tisic narval. Za 2 roky. [upravil dne 22/6/05 Spec] Citovat
rimmer Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 No ja sem na tom podobne..uz ho drzim to auto jenom silou vule. Nechal jsem zrepasovat prevodovku...byl jsem ujisten ze je vsecko OK, v servisu mi ji namontovali a ejhle...vubec nic...do prevodovky a spojky sem uz vrazil cca 30 tacu, kdybych nemenil z tehle dvou veci ani sroubek, jsem na tom dneska naprosto stejne, klechtalo by mi to stejne a byl bych o 30 tacu bohatsi. Tak toto panove..tomu ja rikam OJEB. Necham to at to auto klidne shori, ale uz do toho nevrazim ani korunu, anebo to udelam tak, ze tomu cloveku co by mi teoreticky spravoval prevodovku nedam prachy dokavad ta predodovka nebude na aute a nebude ticha... Az dojedu na sraz tak se mi prosimvas nesmejte jak to klepe...ja uz na to nemam naladu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.