Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jde podle WIN kodu karoserie vyhledat pin kod na autorádio.bohužel mám zablokovane autorádio a neznám pin kod,jde to nějakym způsobem vyhledat???

[upravil dne 5/8/12 17:27 od Sasima35]

post-43761-14109626089115_thumb.jpg

Odesláno

U originálu - tedy rádia namontovaného při výrobě - určitě ano. Pokud je měněné nebo nestandard, tak jen těžko. Ale zkus ho vyndat, stává se že je napsán na rádiu. Párkrát už jsem to viděl.

Odesláno
U originálu - tedy rádia namontovaného při výrobě - určitě ano. Pokud je měněné nebo nestandard, tak jen těžko. Ale zkus ho vyndat, stává se že je napsán na rádiu. Párkrát už jsem to viděl.
dik to to budu muse nějak vyšpekulovat,nevim jak to vyndat ani u stareho auta jsme to myslim nedokázal vyndat.
Odesláno

Keby som hodíš aspoň fotku toho rádia tak ti možno poradíme ako s ním von. Nemá po bokoch to rádio také malé dierky? Ak hej iba tam strč klince o ich priemere a rádio pekne vytiahneš von.

Odesláno

Hřebík je obvykle krátký - mě se osvědčil 1,5 svařovací drát nebo pletací jehlice. Ale to je rozdílné podle typu rádia. U některých zase pořebuješ např. planšetu.

Odesláno

Tak se zeptej \"v podsvětí\", kdo odblokovává radia. Obvyklá cena kolem 400.-

Anebo volej do Peugeotu, tam ho taky zjistí - za předpokladu, že nemáš vyměněné radio za jiné.

Odesláno
Tak se zeptej \"v podsvětí\", kdo odblokovává radia. Obvyklá cena kolem 400.-

Anebo volej do Peugeotu, tam ho taky zjistí - za předpokladu, že nemáš vyměněné radio za jiné.

jo to si mohu pořídit nové rádio a asi to tak dopadne,u prodejce to stoji 600 kč vzhledem k tomu že to je dovoz takže asi tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...