Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kolegy z Peugeot,chci se zeptat na radu,cukání při regeneraci FAP,Peugeot 407SW 2.0hdi r.v. 2004,hodně nepříjemné,co s tím? Ve značkovém servise Bosch mi řekli,že vzhledem k tomu,že našli šponku v palivovém filtru,tak že je v háji čerpadlo,zdá se mi to blbost,to by někde prolínala nafta a vysokotlak už to být nemůže,filtr je před čerpadlem. Udělá mi opravu někdo v okresu Kroměříž,nebo Zlín? Dík za radu.

Odesláno

cukání při regeneraci... nedělá to EGR? EGR 100% může způsobit cukání auta.. a vím že hraje roli při regeneraci, ohřeje více plyny,ale nevím jistě jestli zrovna při regeneraci to může být EGR.. na fóru v sekci 407 je více vláken kde se toto řeší, opravdu, zkus se podívat jinde

Odesláno

nazdar, ja som problem s hadickou na podtlakovom ventile, ktory otvaral okruh na sani pocas regeneracie. po vymene hadicky sa trhanie pocas regeneracie odstranilo. mozno ti to pomoze

Odesláno

tam su tak male vole ze viditelna spona v palivaku by ti rozhodila tlak...

sponu v palivaku budes mat najskor z nejakej cerpacky...

v tych servisoch niekedy nevedia co od dobroty... hlavne ze diagnostikovali bez meratelnych hodnot...

cukanie bych priklanal k tomu co bolo povedane vyssie ohladne egr pripadne regeneracie fap.

a opravu coho potrebujes?

Odesláno

Mě to při regeneraci cukalo tak, že se s tím nedalo jezdit. To by se člověk uhrkal. Všichni mi také říkali, že to je EGR, ale pak mi na to koukl Straki a odstranil mi FAP a bylo po problémech. Také mi říkal, že kdyby to byl EGR, tak by to cukalo pořád..

Odesláno

ahoj, no asi jsem řešil podobnou věcičku, cuky cuk..

jenže majitel auta jej dal do Peugeot servisu.. takže mu vyměnili čerpadlo a kontrolovali vstřiky, 1vstřik zničili tak dali nový, vyčistily palivový systém, vyměnily EGR.. no strašný prachy to stálo!!! a dělalo to dál..

(na učtu bylo i čištění FAP)

pak jsem si vzal auto do parády :) no spíš jen početl a pohledal.. vyndal jsem FAP vzal ho vapkou, sajrajtu z toho teklo až hrůza.. no a jezdí jak za mlada ..

Odesláno

Ahoj mně to cuká hlavně za studena zatím jsem to neřešil ale už je to horší a horší.

Na dia určitě nic nezjistí. Mohl by se EGR vypojit aspoň na zkoušku. Než vypadne chyba. Což by mělo udajně trvat

100km (možná je to blbost jsem něke četl).

Odesláno

EGR můžeš odpojit. Chvíli se s tím nechá jezdit než to vyhodí chybu. Tímto způsobem jsem přišel na to, že cukání způsobuje EGR. V dia měl vše OK.

Odesláno

Myslím, že nebudeš muset dlouho jezdit, teda pokud to bude EGR. Mě na to zjištění stačilo pár minut, takže to neskočilo do nouzáku, ale v dia chyba byla. Tu jsem vymazal.

Odesláno

Hned zítra to vyzkouším, cuká mně to hlavně za studena čili bych to měl okamžitě zjistit zda to bude EGR. Když ne tak kde pokračovat??

Vím, že to není jen tak, sere mě to. Auto chci mít ok. :)

Odesláno

Cau,

tak jsem vypojil EGR ventil, nastartoval a jel zhruba 3 km a bez náznaku jakéhokoliv cukání!!

Raději to ještě zkusím jednou a pak ho asi nechám vyměnit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...