Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, všichni už víme, proč si přestal být řádným členem - psal si to na fóru několikrát. Stalo se a zeměkoule se i tak točí dál :myslim Akorát nechápu proč si to teda nesmazal a stále tam něco napsaného máš, když víš, že tohle pole je pro označování řádných členů a \"neřádní\" ho mají mít prázdné :nevim

Odesláno

podle vyjadreni jednoho clena vedeni bych do toho uz nemel zasahovat ale asi to furt jde.....

ze jsem nerad uz vite, tak konejte.......................:myslim:myslim:myslim:myslim

edit: zemekoule se toci, a myslim, ze se tocit bude i s pezotklubem, i bez nej..... aspon se nestydim to rict otevrene a jsem za to rad. Nicmene mi jiz neprislusi v tomto vlakne prispivat.....:papa:papa

spis je skoda, ze par znamych lidi uz tu s clenstvim skoncilo, a mozna stoji za zamysleni proc? Je fakt, ze to nevadi, byli nahrazeni...............

[upravil dne 16/3/2013 21:27 od Scratch]

Odesláno

Tak já ti to samo smazat můžu - i jsem to udělal, ale přijde mi to takový, já nevím no ... taková MŠ :myslim

JJ, mysleli jsme si, že to je zablokovaný, ale asi to není úplně 100% :roll

[upravil dne 16.3.13 21:28 od MJSytic]

Odesláno

MJ: neni to blokly, taky jsem si myslel, ze je, ale bojim se i toho novyho fora.... a preju vam stesti.....:mrk:mrk

neni to MŠ, je to proste tak, jak to ma byt. A ten chuligan byl proste zadan v zertu :mrk:mrk, ale je fakt ze jsem upozorneni na ban ocekaval, ale co, to je zivot. A je to podle pravidel. Nalada odpovida a je v souladu s forem.......... :myslim:myslim

Odesláno

Nového fóra se neboj - to bude úplně jinej sport :D

Néé, tak já do konfigurace v tomhle fóru nevidím, resp. nehrabu se v tom. Tohle nastavuje Kurt. Je možný, že tam je nějaká nekonzistence, která to pole nezamkne, i když se tváří jako zamknuté :myslim Ten zákaz pro tohle pole jsme dali prostě proto, aby si tam lidi nepsali ptákoviny ;)

Třeba jako ty :aut:D;)

Odesláno

No Scratch, zrovna u tebe jsem si myslel, že nebudeš jen kafrat o směřování klubu a že budeš kandidovat abys mohl ovlivňovat chod klubu. A ty jsi udělal pravej opak:(

[upravil dne 17/3/13 08:04 od elton]

Odesláno

Scratch: škoda, zrovna u tebe jsem si myslel, že máš dost kuráže se postavit proti komukoliv a říct cokoliv, co současnému vedení \"smrdí\", ale místo toho \"stáhneš ocas a utečeš\"...trochu mě to zklamalo, ale máš přecijen své vlastní starosti, takže chápu, že tvůj soukromý život dostal přednost před řešením věcí okolo klubu a věřím, že grillmasters budou pořád v tak pohodovém duchu jako dosud.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...