Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

Odesláno

Mno na 306 by to asi stejne bylo vic ke skode nez k uzitku, zakrytim mrizky mezi mlhami by se podle me vyrazne omezil prisun vzduchu k motoru i kdyz je fakt ze v mrazech clovek spis nez chladit potrebuje ohrivat :D

Odesláno
Fakt super. A na kolik tě ta sranda přišla?

Bylo by to i na starý moduel?

:papa

Odesláno
Heeeej, pekné tom máte pane s tým deklom... ten môj je taký nejaký posratý malý škaredý... tak som ho tam ešte nedal... :D

tak nahodiť na auto a šup šup nahodiť foto do

Odesláno

pokud je materiál tak určitě,ja to mám skoro komplet zakryté-tam kde není kryt je výztuha nárazníku ;)

EDIT: za těch 420,- Kč to stojí

[upravil dne 13/12/12 20:24 od Gabriel 307]

Odesláno

Tož ta cena je skvělá :super.

Dnes jsem to sledoval. Po startu přibližně 6 km z kopce a auto se zahřálo asi na 70 stupňů. Tohle by mohlo pomoci. Pokud jedu po rovince nebo do kopce, tak je ohřátí docela rychlé.

Ale 306ka topí mnohem rychleji a více. Až neuvěřitelně rychle. Té stačí chvíli vrčet na volnoběh, a už hřeje.

Odesláno

když jsem jel z Peugeotu v MB (byl jsem pro kryt) a jel jsem po R10 tak teplota motoru po hodně dlouhé době byla 80°C

po instalaci krytu to rychleji stoupá a zastaví se na 90° a topilo to skoro hned po nastartování (slabě - ale topilo)

Odesláno

Ale 306ka topí mnohem rychleji a více. Až neuvěřitelně rychle. Té stačí chvíli vrčet na volnoběh, a už hřeje.

Tak, tak, topí velice rychle. :) Jinak pánové, četli jste článek v bazarovém testu ve Světě Motorů v porovnání 307ky a Megána?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...